Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Chwalenie się że The Witcher 2 się sprzedał dobrze powinno brać się przez pryzmat posuchy ex'owej na X360. Trochę to przypomina banany na święta w PRL. Jak rzucili, to i ludzie się rzucili.

Tak, bo ludzie najpierw patrzą czy gra jest ex'em, a później zastanawiają się czy kupić.

Jak widać po console wars, tak właśnie jest

U Mendrka na pewno, a jak wychodzi w PUDEŁKU, to już w ogóle jest deal breaker :)

Dobrze, że God of War wychodzi w pudełku, bo inaczej nie byłby grą.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Heh i teraz bedzie 300 stron branzlowania sie gra ktora wychodzi za rok. Lol, wy naprawde chyba nie macie w co grac. PSN konserwuja, czy co?

No tak, przecież Halo 4 zostanie dopiero zapowiedziane na tegorocznym E3 z datą premiery listopad 2012.

Opublikowano

Ja z kolei takie exy jak:

Uncharted 2, Heavy Rain, God of War 3, LBP i troszkę dalej Motorstorm, Killzone 2.

Stawiam w ToPie (powiedzmy pierwsza 10,15 generacji) generacji. Nie znam lepszych gier niż U2, HR czy GoW3 w swoich kategoriach.

Wiadomo gusta, guściki ale jak ktoś pisze, że żaden ex z current generacji nie jest wart uwagi to:

a) nie grał w żadną wyżej wymienioną grę

b)FAGALERT

c)fanboj N

Joł 8)

d) woli lepsze gry

Zresztą gdyby nie Fallout 3, GTAIV, RDR w ogóle nie chciałbym konsoli tej generacji i sprzedałbym PS3 gdyby GTAV wychodziło na nextgenach.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

I wejdz do kacika Halo i porownaj to z tematami z kacika PS3 :)

Do czasu premiery będę miał w co grać. :rolleyes: Hitman Absolution, Resident Evil 6, Max Payne 3, Tomb Raider, Bioshock Infinite, Assassin's Creed 3, COD Black Ops 2, a to tylko niektóre przykłady.

Nie liczy sie, bo to multiplatformy!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Heh i teraz bedzie 300 stron branzlowania sie gra ktora wychodzi za rok. Lol, wy naprawde chyba nie macie w co grac. PSN konserwuja, czy co?

No tak, przecież Halo 4 zostanie dopiero zapowiedziane na tegorocznym E3 z datą premiery listopad 2012.

haha, sami to robią od roku w temacie hejlo 4, a tu jeszcze komuś o to dosrywa, rotfl

Opublikowano

Brrrr na samą myśl o wejściu do kącika Halo ciarki mnie przechodzą xD

Opublikowano

Leszek, w temacie Halo 4 sa cale 24 strony i uwaga same suche informacje, dyskusja czy np czegos nie z(pipi)ia, od co-normalny temat. Jak sie odpowiedniego czasu po trailerze Killzone wchodzilo do waszego kacika, bylo z 200 stron trzepania sie niczym. Patrzac na wasze posty podejrzewam, ze bedzie podobnie z GOW...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Brrrr na samą myśl o wejściu do kącika Halo ciarki mnie przechodzą xD

Ja boję się tam wejść bo podobno szatan ma tam kwaterę.xD

Opublikowano

Leszek, w temacie Halo 4 sa cale 24 strony i uwaga same suche informacje, dyskusja czy np czegos nie z(pipi)ia, od co-normalny temat. Jak sie odpowiedniego czasu po trailerze Killzone wchodzilo do waszego kacika, bylo z 200 stron trzepania sie niczym. Patrzac na wasze posty podejrzewam, ze bedzie podobnie z GOW...

Już jest, spuszczają się nad kolejną taką samą walką tylko w coopie.

Opublikowano

A o nowym GoW jest 20 stron z czego 3/4 to rozważania na temat tego o czym będzie gra, ciekawe teorie o innych mitologiach i tak dalej. Czyli same ciekawe rzeczy. Pozostałe strony to już czyste martwienie / zachwycanie się czy czegoś nie z(pipi)ią.

Swoją drogą gry na X'a muszą być strasznie słabe skoronikt nie chce wyrażać swoich opinii o nich.

Opublikowano

JA KIEDYŚ TAM BYŁEM

cala_prawda.jpg

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

JA KIEDYŚ TAM BYŁEM

A potej wizycie poszles do egzorcysty? Bo boję się że zostales,opętany przez szatana xD

Lub zindoktrynowany przez xboty :D

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Widzę jak was zazdrość zżera, bo żaden inny ex nie ma swojego własnego podforuma :cray:

Opublikowano
  • Autor

Widzę jak was zazdrość zżera, bo żaden inny ex nie ma swojego własnego podforuma :cray:

MGS4 ma! :sorcerer:

Opublikowano

To nie chodzi o własne podforum tylko o odizolowanie Halo od normalnych gier, całej reszty xD

Opublikowano
  • Autor

I Killzone ;f

Killzone to nie exclusive, bo jest na PS2 i PSP. :/

Opublikowano

Za pisanie prawdy w temacie Halo dostaje się warny i kasują ludziom posty, nie zauwazyłem takiej tendencji w innych tematach o danej gierce (do MGS nie zaglądam, może tam, jest nadzieja...)

Opublikowano

I Killzone ;f

Killzone to nie exclusive, bo jest na PS2 i PSP. :/

Halo to też nie ex bo jest na pierwszego xboxa

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Za pisanie prawdy w temacie Halo dostaje się warny i kasują ludziom posty

Jakoś ciężko mi uwierzyć, że napisałeś, że Halo jest zayebiste i dostałeś za to warna ;)

Opublikowano

Za pisanie prawdy w temacie Halo dostaje się warny i kasują ludziom posty

Jakoś ciężko mi uwierzyć, że napisałeś, że Halo jest zayebiste i dostałeś za to warna ;)

a jednak :sorcerer:

Opublikowano

No faktycznie (pipi)a, sonyboje spuszczają się nad gowem, to teraz wejdź sobie do tematu z Gears of War 3 i zobacz ile Wy tam stron natrzepaliście, i to jeszcze przed rok przed premierą.

Żałosne są już takie dosrywania się xbotów, ilość stron świadczy o popularności produkcji, halo ma mało, bo to nie jest popularna u nas marka czy tego chcesz czy nie.

Generalnie beka z xbotów, spuszczanie się nad Hejlo 4, wklejanie jakichś śmiesznych gifów prezentujących sylwetkę Master Chiefa przez kilka miesięcy, darcie papy jaki to genialny ex im się szykuje, a teraz gdy soniacze robią to samo z Kratosem to nagle Wam to zaczęło przeszkadzać. Żałośni jesteście po prostu.

Edytowane przez Kre3k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.