Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

ta promocja u amerykańców xbox + kinect za 99$ + 15$/msc za golda, szkoda że przy okazji ich GOLD >>> nasz "gold"... <zazdrośnik>

Wut?

niby xbox za 99 $ potem 15 co miesiac przez 2 lata taki abonament jak w komorkach. w cenie jest live

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Już doczytałem. Po prostu X360 w kredycie. Po 2 latach wychodzi ok. 50$ drożej, ale tanio na wejściu. Ciekawa zagrywka.

Nie zdziwię się jeśli to ich sposób na opróżnienie zapasów przed planowaną obniżką cen.

PS. Rozwalają mnie komentarze na siliconera - jaki to M$ zły i ździerca, a jak ktoś to kupi to idiota, a zapewne 90% z tych krzykaczy ma telefony komórkowe i tablety w identycznych planach taryfowych :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pomijając fakt, że dają na starcie sprzęt o 200$ taniej, co zwraca im się półtorej roku - niech ci sami krzykacze idą do banku i powiedzą żeby im kredytowali 200$ na taki sam okres bez odsetek :P

Wyzywają ludzi od idiotów, a sami są kretynami :P

Opublikowano

Za długo na słoneczku dzisiaj?

na koniec i tak Cie zbanuja za piraty i dalej bedziesz placil za bezuzyteczna konsole ;-) raty to najgorsze zlo
Opublikowano

praktyka z komórkami znana od lat więc czemu z konsolami miałoby nie być podobnie. wolałbym wziąć na takich warunkach i nieco przepłacić niż się babrać z ratami.

Opublikowano

RAILGUN w halo 4 :music: :greeting:

Opublikowano

H4_railgun_sm-copy-w1280.jpg

RAILGUN

DESIGNATION: Asymmetric Recoilless Carbine-920

MANUFACTURER: Acheron Security

The ARC-920 Railgun is a compact-channel linear accelerator that fires a high-explosive round at incredible speed, delivering both kinetic and explosive force to both hard and soft targets alike.

:hi:

Opublikowano

To Halo Arena? Wait...

Opublikowano

Bardzo mądre posunięcie microsoftu z xboxem na abonament. Na pewno zyskają wielu klientów. Przecież nawet w Polsce mnóstwo brało PS3 w playu.

Opublikowano

tylko ta oferta nie dot. polskiego rynku

Opublikowano

H4_railgun_sm-copy-w1280.jpg

RAILGUN

DESIGNATION: Asymmetric Recoilless Carbine-920

MANUFACTURER: Acheron Security

The ARC-920 Railgun is a compact-channel linear accelerator that fires a high-explosive round at incredible speed, delivering both kinetic and explosive force to both hard and soft targets alike.

:hi:

O kurfa, bedzie trzeba zaczac w to grac o_O

Opublikowano

Tyle że w Polsce był (a może nadal jest?) X360 w abonamencie, tylko w Plusie.

Opublikowano

czy ten railgun na którym sie spuszczacie działał jak TEN railgun z quake-ów?

Opublikowano

A czy jest jakiś inny railgun?

Opublikowano

Tyle że w Polsce był (a może nadal jest?) X360 w abonamencie, tylko w Plusie.

Nadal jest. Mój kuzyn ostatnio brał tam X360(sic!)

Dodam że w Netii jest podobna oferta.

Opublikowano

A czy jest jakiś inny railgun?

dlatego sie pytam, nie grałem w hejloł i nie wiedziałem ze tym uniwersum są bronie typu railgun, zaraz sie dowiem że było tez BFG10k ech...dali by w koncu jakąs nowa odsłonę unreal turnament, tam to był giwerki i skill (quake arena sucks)

Opublikowano

Railgun w rękach to fikcja, ta broń ma taki odrzut, że wyje.bała by człowieka na kilkadziesiąt metrów do tyłu po strzale. Dlatego montuje się ją obecnie np. na lotniskowcach.

Ghost Recon Alpha: Żołnierz przyszłości według Toma Clancy'ego - premiera dziś o 20:30 na National Geographic Channel (powtórka o 1:00) - film akcji z wytwórni Ridley'a Scott'a, odnoszący się do nadchodzącej gry ;)

Ps. Dobrze stonuś, będę kasował twoje nędzne prywaty :*

Opublikowano

Railgun w rękach to fikcja, t

Halo to FIKCJA. Zastanów się nad tym jak już będziesz dokładał rdzenie do swojej jednordzeniowej kĄsoli.

Opublikowano

Railgun w rękach to fikcja, ta broń ma taki odrzut, że wyje.bała by człowieka na kilkadziesiąt metrów do tyłu po strzale. Dlatego montuje się ją obecnie np. na lotniskowcach.

Snake w MGS4 jakoś daję radę używac tej zabawki :P

Opublikowano

Nie pisałem tego w kontekście Halo, po prostu taka ciekawostka jakby ktoś kiedyś myślał że railgun'y skoro są już w świecie, to nic nadzwyczajnego.

Więc zanim mi przytykniesz, lepiej sprawdź czy ci aimbot działa, albo czy nie trzeba już nowej karty dokupić, żeby móc grać w porty z konsol.

Ps. Moja konsola ma 8 rdzeni, jakbyś nie wiedział.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.