Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Recenzenci-handlowcy.

Up: na pewno nie EA i Ubisoft, bo pare glow juz polecialo.

Kto w temacie ten wie.

Edytowane przez Dave Czezky

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

ogólnie z ea i ubi ciężko się dogadać :confused:

EA wymaga 100k UU i konsole testową, żeby mozna było myśleć o dostawaniu promek od nich (przynajmniej ostatnio tak było)

Opublikowano

Strzelam - żeby zyskać sobie przychylniejszą ocenę?

Opublikowano

Te wasze tajemnice koorwa.

Jak jakiś wydawca mógłby nawet sugerować sprzedaż promek? po co?

Po co? Jeśli rozmawiamy o sajcie z "słabymi plecami" lub o jakimś maksymalnie niezależnym, to odpowiedź sama sie nasuwa :)

takie cos zawsze wychodzi w rozmowach z PR - oczywiście nic oficjalnie, ot luźne gadanie

edit

UP: moze to dziwne ale jeszcze nigdy sie nie spotkałem z namawianiem do wystawienia lepszej oceny.

ale z drugiej strony kiedyś na grasz24.pl zjechalismy jakis tytuł polskiego wydawcy i teraz chyba nie odpisuje na maile (nie interesowałem się tym, bo same smieci wydają)

Opublikowano

Przecież każdy wie że nie namawiają tylko płacą za to ;)

E: Nvm.. :P

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Typfon, ale nie rozumiem. Chcesz usprawiedliwiać kogokolwiek w ten sposób? Piractwo jest złe, nieważne kto robi, i pisanie o tym nie jest złe, nawet jak się to robi. Nie ma co porównywać sytuacji jakiegoś cwaniaka co sobie wypala verbatimy "bo wtedy jest za darmo, hehe", a co innego pismo które żeby żyć i pracować musi mieć takich gier co miesiąc kilka-kilkanaście a dystrybutor pyta: "Holand? No? Poland? Where?". I co mieli pisać, że piractwo jest ok? Jeśli ich teksty spowodowały że piratów było mniej nawet o kilku, to i tak brawa i gratulacje, bo przyczynili się do zmniejszenia skali kradzieży.

a gdzie Ty w moich postach doszukujesz się usprawiedliwienia dla takiego procederu?

mnie osobiscie wqrwia to niesamowicie, jak czytam że piractwo jest fee (w gazecie czy to na portalu) a wiem że osoba która to pisze uprawia taki niecny proceder w zaciszu swoich 4 scian...

Sory, jak ktoś nie potrafi załatwiac sobię promekk to niech pisze na portalu o czymś innym (wielu graczy chętniej niż sponsorowane recenzję które z faktycznymi grami nie mają wiele wspólnego poczytało by chętniej artykuł napisany z duszą i sensem choćby o (pipi)e związanej ze światem gier)

jak się nie potrafi utrzymać portalu to trzeba zamknąć tyle w temacie

Edytowane przez typfon

Opublikowano

mnie osobiscie wqrwia to niesamowicie, jak czytam że piractwo jest fee (w gazecie czy to na portalu) a wiem że osoba która to pisze uprawia taki niecny proceder w zaciszu swoich 4 scian...

Sory, jak ktoś nie potrafi załatwiac sobię promekk to niech pisze na portalu o czymś innym

A co cie obchodzi to co robi w swoich 4 scianach?

Nie propaguje piractwa publiznie - nie i na tym można ten temat zamknąć

Tekst z promkami przemilcze bo widać że guzik się znasz na branży a gadasz typowe polactwo.

Opublikowano

lol to tak niech ktos oficjalnie bluzga na lewo i prawo jacy to piraci źli a sam niech wypala ilości hurtowe...

to co robi ktoś u siebie w domu mam w (_!_) ale jak smaruję co innego a robi co innego to dopada mnie irytacja :)

typowe polactwo - jak mi czegoś nie dadzą za darmo bo chce prowadzić serwis to im to ukradnę ;]

moralność Kaliego ...

jak komuś nie idzie portall i nie da rady się na tym utrzymac to niech go zamyka, jak mi nie starcza od 1 do 1 to nie chodze po parku i nie okradam ludzi z zmieniam tyrkę ...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-30-worldwide-xbox-360-sales-hit-67m-3m-ahead-of-ps3

"This year, Xbox becomes the premium entertainment service for Microsoft. Whether on your PC, tablet, TV or phone, Xbox will be a gateway to the best in music and video, your favourite games and instant access to your friends.

"With the launch of Windows 8, we'll bring Xbox entertainment to everyone. With Xbox on Windows 8 devices, we rapidly accelerate the reach of Xbox entertainment from more than 60 million people to hundreds of millions of people worldwide."

coś w rodzaju emulatora/usługi ''xbox'' w W8/sprzętach MS ? kiedyś były takie ploty.

Opublikowano

ciekawe czy gry, czy same usługi ...

jak usługi to co najwyżej sobie Baseball pooglądamy :P

Opublikowano

Jezeli bedzie mozna odpalac kazdy tytul na PC to ja w to wchodze :)

Opublikowano

Jesli to prawda to SONY powoli stawia druga noge do grobu ;f

Opublikowano

Gry? Filmy i muzyka to żaden problem, ale emulowanie gier z X360 nie będzie IMO. Z resztą już w tych previewach Windozy 8 dostępnych jest ta cała ikboksowa usługa i jedyne co to ma wspólnego z grami to przeglądanie achievementów i kupowanie tytułów z Games on Demand.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Live everywhere Panowie, a nie żadne emulatory xboxa :P Chyba za duzi jesteście by wierzyć w bajki :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Arcade dali by radę :P

Opublikowano

Gier Arcade dotyczą te same zasady co gier retail. Tak samo wykorzystują pełną specyfikację konsoli i emulowanie byłoby takim samym problemem jak gier retail.

Opublikowano

Gier Arcade dotyczą te same zasady co gier retail. Tak samo wykorzystują pełną specyfikację konsoli i emulowanie byłoby takim samym problemem jak gier retail.

Wiekszosc z tych gier poszłaby na iphonie 4s ;)

Opublikowano

Wiekszosc z tych gier poszłaby na iphonie 4s ;)

Ale jak gra jest pisana na X360 to potrzebuje do uruchomienia pełnej specyfikacji tej konsoli tak samo jak taki Max Payne 3 czy Forza 4. Co wy myślicie, że jak ktoś pisze grę arcade, to wykorzystuje 1/30 procesora i 1/20 kości pamięci, a takie Gears of War 3 29/30 i 18/20 XD

Poszło by na iphonie, ale trzeba taką grę PRZEPORTOWAĆ albo napisać od nowa.

Opublikowano

zawsze zostaje chmurka ...

Opublikowano

no napewno PC za 3K miałby problemy z emulacją Contry z XBLA... bez jaj Don

Producenci mają lepszy dostęp do bibliotek, dla nich stworzenie emulatora jest dużo prostsze niż dla zwykłego człowieczka. (X360 i PS3 Fat emulują bez problemów swoich poprzedników, a pecety trzeba mieć do tego znacznie mocniejsze).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.