Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

poradnik w dawnym playstation plus :)

Kto miał biblię w postaci kompedium gier DC z neo + ręka do góry. :bye:

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ciekawe ile sypnęło Activision Westowi i Zampelli za ugodę na ostatnią chwilę przed procesem.

Opublikowano

Na waciki starczy.

Kotick odbije sobie to, jedną mapką więcej do Black Ops 2.

Opublikowano

Kiedyś, chłopaku, to się czekało na opis w Secret Service albo Top Secret, a nie jakimś polystationplusz.

PP w całości było w poradnikach i tipsach do gier, w SS to był dodatek :)

Dawne czasy w których na rynku u nas...sam PSX miał z 4-5 czasopism które trzymały się sporo czasu a dzisiaj nawet mocno reklamowany playbox i wspierany przez CDA pada po kilku numerach.

Opublikowano

SS to byla potęga najlepsze czasopismo o grach ever. (daddy nie chcący dałem ci minusa lol)

Opublikowano

Było najlepsze do czasu aż miało "Przecieki" , w momencie kiedy z tego zaczęto rezygnować [ok 40numeru?] to powoli stawał się zbyt Pecetowy-plastikowy [nie ratowała tego jedna strona niusów o kĄsolach i krótkie recki gierek na nie].

No ale przed SS był TS z Kopalnym na czele :D ehhhhhhhhhhhhhh

Opublikowano

Jeśli będzie miało tekstury w HD, to może być nawet na 15. W piecach ludzie mają większe dyski niż 320GB kĄsolowych demonów prędkości które kręcą się 5400RPM.

Opublikowano

Na kĄsolach pewnie nic to nie da, bo nie potrafią tego wykorzystać.

Opublikowano

Ciekawi mnie czy jak poprzedni NFS,nowy Most Wanted będzie hulal na Frostbite 2.0

A jak będzie to już sobie wyobrażam jeczenie PeCeciarzy że na XP nie będzie chodzilo :D

Opublikowano
:P Most Wanted 2012 kolejny must have w tym roku (ale odradzam kupowanie nówki niech EA gnije z tymi DLC i Online Passami)
Opublikowano

:P Most Wanted 2012 kolejny must have w tym roku (ale odradzam kupowanie nówki niech EA gnije z tymi DLC i Online Passami)

Bez autologa/multi straci połowę frajdy.
Opublikowano

Ciekawi mnie czy jak poprzedni NFS,nowy Most Wanted będzie hulal na Frostbite 2.0

A jak będzie to już sobie wyobrażam jeczenie PeCeciarzy że na XP nie będzie chodzilo :D

A kto jeszcze używa XP? ...chyba tylko fani vintage którzy grają na kĄsolach stworzonych w 2006 roku XD

Skylanders: Spyro's Adventure is 2012's bestselling game worldwide

http://www.theverge....-game-worldwide

Co się dzieje w tej branży.

Dziwnym nie jest. Przecież to kolejna faza rozwoju pokemonów. Kupujesz sobie mini spajro, ustawiasz go na jakimś tam pierdolniku i pojawia Ci się w grze. Przecież gdybym był dzieciakiem to bym chyba się zlał w pory ze szczęścia XD

Opublikowano

jak by dali zmienne pory dnia jak w midnight club la to bym brał w ciemno to most wanted, tego mi właśnie brakowało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.