Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Level w pociągu +20 do oryginalności. Poza tym wszystko na skryptach jak w COD. EA ma w zwyczaju przed premierą pokazywać najciekawsze momenty swoich gier (tak było m.in. z Bulletstorm i Dead Space 2) co nic dobrego nie wróży.

<ok>

http://www.youtube.com/watch?v=Q7GVSx7yMaA&feature=youtu.be&hd=1

Battlefield theme...

Fajna muza, a najciekawszy chyba fragment to 1:31, noc, budynki oświetlone neonami i jazda pod prąd.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Trailer rewelacyjny, ale podobnie jak COD - twórcy bardziej idą w stronę filmu akcji niż filmu wojennego.

Opublikowano

Fajna muza, a najciekawszy chyba fragment to 1:31, noc, budynki oświetlone neonami i jazda pod prąd.

Fajna muza

Bo to Battlefield Theme synu! Tylko że w nowej wersji.

Czuję w kościach że singiel zniszczy tak jak niegdyś CoD4, oby tylko głupot w nim nie było.

Opublikowano

i bardzo możliwe, ze zostanie gra roku

No i mój komentarz do tego też brzmi "lol".

najpierw kwestie czysto techniczne: strzelanek tpp z cover systemem jest wiele ale ta ma rewelacyjną mechanike, pozbawiona błędów , aż chce sie grac na najwyższym poziomie trudności

ma też świetne multi, które jest naprawdę ciekawa alternatywą dla innych tego tyou pozycji na rynku

a teraz w sumei chyba najwążniejsze: klimat. To taki Indiana Jones na konsolach. No dosłownie czujesz sie jak Indi, przemierzając te egzotyczne kraje, oglądając te prastare światynie, grobowce itd, gdy walczysz z oprychami.

Coś wspaniałego, marzyłem o takiej grze od dawna.

Opublikowano

OMG już pierwsza akcja jako zakładnik mi sie spodobała, marzy mi sie żeby sie nie powiodła i by zabili głównego bohatera lub tego jednego z kiliku jak będą bo już mi się rzygać chce jak we wszystkim co sie źle zaczyna to musi sie też dobrze kończyć a tutaj dla odmiany zaskoczenie + emocje do ostatniej chwili. W 0:36 sekundzie ziomek coś mówi o polskiej ochronie?

Edytowane przez mersi

Opublikowano

"Homeland security". Raczej nic o Polsce nie ma.

Opublikowano

Taaa Batman zbyt podobny do AA, a U3 zapewne wprowadziło rewolucyjne zmiany w serii.

Recenzje w PSX schodzą na psy że tak powiem...

w PE zawsze (chyba tylko nie licząc 1/2gier) gry sony dostają oceny wyższe niż ich średnia, już sony poland się o nie postara + współpraca z ps3site ;]

Co do HS że na 5godzin ogromna wadą było starowanie z lagiem, to samo TN zrobiło w Enslaved.

Typowy Xbot. Jak już zwalać to na "potajemne" układy PE z Sony. Boli cie,że Gearsy dostały niższą ocenę czy co?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

wystarczy zobaczyć ile newsów klepią o Bugfield 3, żeby się przekonać że mają potajemne układy z EA :woot:

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

No. Twarz głównego bohatera FPSa jest ultra wazna. :sorcerer:

A czy ja coś takiego napisałem?

Smędzisz na to jakby to miało jakieś znaczenie.

Opublikowano

Bf3 nie może mieć lepszego singa niż Mw3 takie it's rule of life :potter:

Opublikowano

przecież BF3 już na trailerach pokazuje, że nie ustępuje CoD-owi jeśli chodzi o S-F :bye:

Opublikowano

Słabe tekstury w Gt5

MA SA KRA :o

vNPqq.jpg

YzmDo.jpg

Żeby im się bardziej chciało chcieć takie rzeczy robić :P (szybciej)

Opublikowano

Mieli rok czasu na zrobienie jednego toru wiec wyglada to przyzwoicie xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Według danych vgchartz różnica pomiędzy ilością sprzedanych x360 a ps3 zmalała poniżej 3 milionów. Jestem pewien że po ogłoszeniu danych za trzeci kwartał różnica ilości konsol dostarczonych do sklepów wynosi mniej niż 2,5 miliona.

Microsoft Xbox 360 (X360) - 56.80

Sony PlayStation 3 (PS3) - 53.86

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Taaa Batman zbyt podobny do AA, a U3 zapewne wprowadziło rewolucyjne zmiany w serii.

w PE zawsze (chyba tylko nie licząc 1/2gier) gry sony dostają oceny wyższe niż ich średnia, już sony poland się o nie postara + współpraca z ps3site ;]

Co do HS że na 5godzin ogromna wadą było starowanie z lagiem, to samo TN zrobiło w Enslaved.

Typowy Xbot. Jak już zwalać to na "potajemne" układy PE z Sony. Boli cie,że Gearsy dostały niższą ocenę czy co?

Nie Xbot tylko nie pasuja mu oceny z dupy wzięte.

Opublikowano

Ale jak zwykle myśli że będzie gość oryginalny z tym RRRRRRRRRRRRRRRR

Opublikowano

Microsoft Xbox 360 (X360) - 56.80

Sony PlayStation 3 (PS3) - 53.86

Moze im sie uda przegonic 360tke jak juz bedzie nastepca tej konsoli na rynku. Niezly fail patrzac przez pryzmat poprzednich generacji xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W takich chwilach żałuje że mam PS3.

http://polygamia.pl/..._Sony.html?bo=1

z10515428Q,domowka-Sony.jpg

A co tu do żałowania. Ktoś w domu stoi nad tobą z biczem i drze ryja:

www.youtube.com/ watch?v=cKVbV9TGT_0&feature=player_detailpage#t=332s

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie Xbot tylko nie pasuja mu oceny z dupy wzięte.

Nie trolluj. Zagraj w Uncharted 3 i dopiero wtedy możesz sobie oceniać czy Kali wydał słuszny werdykt czy nie.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jezeli pobije Crysisa 2 to bedzie najladniejsza gra na konsole. Chyba nie bedzie tak zle jak wszyscy prorokowali :)

Zobaczymy co jeszcze pokaze Uncharted 3.

Opublikowano

przecież BC2 też wyglądał w singlu bardzo dobrze, ale w multi to już bardzo średnio/słabo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.