Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

No to mi pojechales xD

***Mendrek: Tylko stwierdziłem fakt. I jest mi przykro, że nie umiesz docenić geniuszu tych produkcji. Pewnie dlatego, że są na PS 3 XD

1. Enslaved jest na 360tce, mam nawet calaka.

2. Mam tez PS3

Tak wiec probuj dalej xD

***Mendrek: No, to trochę dziwne że w grze z tragicznym gameplay'em robisz calaka :) Masochista?

Gra jest banalna. Wpadlo przypadkiem xD To po pierwsze, po drugie spodobal mi sie klimacik i historia wiec jakos przebolalem fakt, ze gameplay ssie.

***Mendrek: Ja grając zapierwszym razem skończyłem grę na 37 % , tam są takie trofea jak uprgade we wszystkich gałęziach czy zbieranie wszystkich tech orbs'ów, a to znaczy że jednak trzeba trochę w tym rzekomo tragicznym gameplay'u trochę powalczyć. Oj kręcisz coś kręcisz :]

Dwa podejscia ze wzgledu na wyzszy poziom trudnosci i orby.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Zobaczcie co DICE zrobiło

bez HD packa

z HD packiem

A ile będzie ten HD Pack kosztować? $15, a do nówek BF3 będzie dołączony kod? :D

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Zobaczcie co DICE zrobiło

bez HD packa

z HD packiem

A ile będzie ten HD Pack kosztować? $15, a do nówek będzie dołączony kod? :D

Siedź lepiej cicho, bo jakiś szpieg z EA to zobaczy i niedługo takie HD pack'i będzie trzeba aktywować pass'em :sleep:

Opublikowano

A no właśnie, jak to jest z VIP Passem na PC-tach? Gdzieś mi się obiło o uszy, że na nich takiego cyrku nie ma?

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

A no właśnie, jak to jest z VIP Passem na PC-tach? Gdzieś mi się obiło o uszy, że na nich takiego cyrku nie ma?

Jak nie ma? Vip passy i online passy są od zawsze na pecetach w postaci cd-keyi.

Dodaj do tego jeszcze steamy, originy i dystrybucję cyfrową i można stwierdzić że PC ma jeszcze gorzej.

Opublikowano

Jak nie ma? Vip passy i online passy są od zawsze na pecetach w postaci cd-keyi.

Dodaj do tego jeszcze steamy, originy i dystrybucję cyfrową i można stwierdzić że PC ma jeszcze gorzej.

Akurat chodziło mi o tą konkretną rzecz w konkretnej grze - VIP pass w BC2. Poza tym nie wiem, czy BC2 łapie się pod Orgin albo podobne rzeczy. Niech ktoś mnie też oświeci jak to z tymi zabezpieczeniami w tej grze jest.

A CD-keye to nie do końca, bo co ten key robi? Sprawia, że tylko jedna osoba z danym kluczem może grać w danym momencie. Nie ma problemu, żebym kupił używkę, pożyczył od kumpla itp...

Opublikowano

Po Enslaved nie spodziewalem sie niczego dobrego majac w pamieci Heavenly Sword.

HS= zaje.biste

Enslaved= takie sobie samograj

cytuje jednak posta bo mnie zaciekawił- jak mozna napisac ŚREDNIAK Z TRAGICZNYM gameplayem?

o co chodzi w grach , co jest głównym rdzeniem jak nie GAMEPLAY własnie?

Opublikowano

Dla Mendrka gameplay sie nie liczy xD Ogolnia gra jest srednia, tragiczny gameplay + swietny klimacik i historia, taka wypadkowa no ;P

PS. HS zaj.ebiste to ma tylko cut-scenki.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

nie znacie sie, fajny system walki miał HS. No i grafka wtedy urzekała, design rządzi do dzis

Opublikowano

fajny system walki miał HS

Ty tak serio ?

Opublikowano

tak słuchajcie sie dalej insa i jego przekonań że HS to średniak z tragicznym gameplayem to będziecie chodzić na zime w sandałach xD

Opublikowano

fajny system walki miał HS

Ty tak serio ?

a jakże

Opublikowano

nie znacie sie, fajny system walki miał HS. No i grafka wtedy urzekała, design rządzi do dzis

Ta gra czegoś takiego nie posiada niestety, nieco przypomina ale nie to nie to.

Tak jak Ins napisał ta gra miała cut scenki i nic więcej.

Opublikowano

No to nie mam wiecej pytan xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oprócz cut-scenek to HS nie bardzo miało czym sie pochwalić. No moze jeszcze muzyka jak i Nariko. System walki ? W założeniach gra miała być slasherem ale daleko jej do NG czy DMC, nawet wśrod action-adventure (GOW) nie ma czym zabłysnąć.

idf8IK.jpg

Opublikowano

Dla Mendrka gameplay sie nie liczy xD Ogolnia gra jest srednia, tragiczny gameplay + swietny klimacik i historia, taka wypadkowa no ;P

PS. HS zaj.ebiste to ma tylko cut-scenki.

Liczy się, liczy :) Dlatego rozumiem oceny powyżej osiem dla Enslaved, bo widać recenzenci też to docenili. Ty też widocznie, skoro przeszedłeś jak napisałeś Enslaved dwa razy, tylko jesteś nieśmiały i się nie chcesz przyznać :)

Heavenly Sword w swoim czasie naprawdę pokazywało rozmach, dziś ta gra mocno się zestarzała. Pamiętam jak zagrałem w demo i czułem że wypada wtedy już kupić tego next gena :) HS'a nie kupiłem jednak, więc wolę się zbytnio nie wypowiadać, grałem bardzo niewiele. Niemniej wrażenie pozostawił na mnie dosyć dobre.

Opublikowano

patch to poprawił. (inputlaga)

btw. mnie sie hs podobał jako całość. gra miała swoje "momenty", reszta taka sobie. aha i wtedy sony kazalo dodawac opcje sterowania sixaxisem do gier i całkiem zgrabnie to wyszlo.

Opublikowano

Kurde, Mendrek, a grales w ogole dluzej w jakis tytul poza Enslaved? Bo jak na razie to: "gralem w sklepie/gralemtroche u kumpla/gralem w demo/widzialem gameplaye" o_O

I jeszcze smiejesz sie z Insa, ze wypowiada sie o grze, ktora... przeszedl xD

Ins pamietaj, jak chcesz dyskutowac to nie ma (pipi)a grania, tylko youtube.

Edytowane przez Mendrek
A Ty w cokolwiek grałeś? Bo piszesz ciągle o mnie, a nie o konsolach ani grach. Grałeś w coś w ogóle?

Opublikowano

Czez

Jaki youtube ? Prawdziwy gracz gameplay poznaje juz po samych screenach :)

Opublikowano

Nawet nie wiedzialem, ze byl taki patch. Ninja Theory chyba jednak stwierdzilo, ze input lag to swietna rzecz bo w Enslaved ponownie pojawil sie ten "ficzer" xD Juz sie nie moge doczekac tego input laga i 30 klatek w nowym DMC - fuck yeah !!!

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Na screenach widac ewidetnie 60 klatek i brak input laga, wiec zamknij morde hejterze tego zacnego developera.

na pontonie se poplywaj, gheghegheghegheghe

awesome.gif?w=394&h=310

Edytowane przez Czez

Opublikowano

@Czez

Jeżeli chcesz już pełnić w tym temacie rolę szydercy-satyryka z doskoku to proszę Cię - pisz przynajmniej jakieś śmieszne rzeczy.

Opublikowano

Znalazl sie wyznacznik smiesznosci.

***Mendrek: Ale on ma rację. Możesz już iść?

***Czez: Ty sobie idz, nie masz bladego pojecia o grach wideo.

Edytowane przez Czez

Opublikowano

Heavenly Sword było jedną z pierwszych gier w jakie zagrałem na PS3 (końcówka 2009) i zaje.biście mi się spodobało. Końcowa walka z setkami przeciwników robiła wrażenie. Dla mnie absolutnie gra na co najmniej 9.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.