Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

W takiej samej będziesz musiał grać w bfa na low żeby aby grało się płynnie na PC :D

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

stawiam jednak na ten trudny w opanowaniu jezyk xD

Nie mierz innych swoją miarą i ułomnością ;)

To, ze ogarniasz menusu w Battlefieldzie nie oznacza, ze znasz angielski xD

PS. Powinienes warna dostac za obrazanie ...

Opublikowano

Chłopaki, z Wami jest jeden wielki problem, patrzycie na siebie/na to co macie w domach/szałasach/szopkach , a później myślicie : - skoro u mnie/ze mną taka bieda, to pewnie każdy tak ma [i wyłączacie ze łzami w oczach swoje Amigi 500 na których przeglądacie to forum :D ].

Opublikowano

Carmac sie sie skonczyl przy quake 3 arena. I jego gry sie w tamtym momencie zatrzymaly graficznie ;)

Doom3 wygladal lepiej bo juz w tym projekcie nie byl programista

Opublikowano

To, ze ogarniasz menusu w Battlefieldzie nie oznacza, ze znasz angielski xD

PS. Powinienes warna dostac za obrazanie ...

To, że potrafisz wstawić "XD" na końcu zdania nie oznacza, że piszesz coś zabawnego.

I po raz kolejny - nie przykładaj do mnie swojej miary. Nie ogarniasz co mówi gruby kĄsolomaniak, miej pretensje do swojego nauczyciela angielskiego.

Opublikowano

No dobra wygrales, mozesz mi wystawic kolejnego warna za spam i pokazac jaki to meski jestes xDxDxD

PS. Zraportowalem dla beki.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Carmac sie sie skonczyl przy quake 3 arena. I jego gry sie w tamtym momencie zatrzymaly graficznie ;)

Doom3 wygladal lepiej bo juz w tym projekcie nie byl programista

Ogólnie kolo ogarniał sieciówki, na zwykłych fpsach się gubił chyba :)

@Ins

Po raz kolejny , niczym mantrę powtórzę - nie mierz mnie swoją miarą. Jeśli bardzo chcesz, narysuję Ci to zdanie w PAINTcie, bo widzę słowa PISANE do Ciebie nie docierają.

Dałem Ci minusika, może to nauczy Cię pokory!

Opublikowano

Moj boze, minus.Co ja teraz biedny zrobie :(

Opublikowano

Co raz więcej plotek o next-genach:

http://www.computerandvideogames.com/321218/alan-wake-2-being-readied-for-xbox-720-rumour/

http://www.eurogamer.net/articles/2011-10-04-rare-making-mature-game-for-xbox-720

Co prawda te powyższe news'y dotyczą następcy 360, ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że Sony znowu sobie pozwoli na rok opóźnienia (w ogóle już było info, że GG czy Santa Monica pracują niby nad nowymi ip, a jakoś wątpię, żeby miały one wyjść jeszcze na tą generację). I moim zdaniem, końcówka 2013 jest odpowiednią datą na premierę next-genów. Więc czyżbyśmy za rok w końcu mieli się doczekać ciekawego, interesującego E3?

Opublikowano

M$ raczej nie zapowie kolejnego X'a na E32012. Dlaczego ? No bo pod koniec 2012 wychodzi jeszcze na X360 ich największa armata - Halo 4 i nie będą chcieli odciągać od niej uwagi. Prawdopodobnie zapowiedzą nową konsolę w 2013 tak z pół roku przed premierą.

Opublikowano

M$ raczej nie zapowie kolejnego X'a na E32012. Dlaczego ? No bo pod koniec 2012 wychodzi jeszcze na X360 ich największa armata - Halo 4 i nie będą chcieli odciągać od niej uwagi. Prawdopodobnie zapowiedzą nową konsolę w 2013 tak z pół roku przed premierą.

Nie rozumiem co stoi na przeszkodzie, żeby i zapowiedzieli next-gena i pokazali H4, tym samym udowadniając, że tak od razu nie porzucą 360. I sorry, pół roku przed premierą to nawet gier klasy B się nie zapowiada (to już większe tytuły przeznaczone na PSN/XBLA się często wcześniej zapowiada), a co dopiero NEXT-GENA.

Opublikowano

Dlatego, że Halo 4 nie wyjdzie na kolejnego X'a. A to u większości graczy wywołałoby zamęt, no bo jak największy killer i na starą konsolę ? Mogło by to się negatywnie odbić na samym Halo 4 i na sprzedaży X360.

Zacznij myśleć jak przeciętny Smith, który jak nie zobaczy wielkiego billboardu z grą X czy Y to nie będzie wiedział, że taka w ogole istnieje ;)

A jeżeli chodzi o promocję konsoli to M$ już tak przywiązał do siebie ludzi achievami i Livem, że nie będzie musiał nie wiadomo jak długo jej promować. Wystarczy, że przez pół roku będzie puszczał reklamówki z gameplayem, który graficznie będzie niszczył obecnego klocka i ludzie będą rozbijać swoje świnki skarbonki :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dlatego, że Halo 4 nie wyjdzie na kolejnego X'a. A to u większości graczy wywołałoby zamęt, no bo jak największy killer i na starą konsolę ? Mogło by to się negatywnie odbić na samym Halo 4 i na sprzedaży X360.

Zacznij myśleć jak przeciętny Smith, który jak nie zobaczy wielkiego billboardu z grą X czy Y to nie będzie wiedział, że taka w ogole istnieje ;)

Tak, wiem że H4 wychodzi jeszcze na 360 i nawet wiem, że wychodzi pod koniec przyszłego roku. I dalej nie rozumiem czemu miałoby to wprowadzić zamęt? Gracze, którzy śledzą newsy wiedzieliby o co chodzi (H4 na 360 pod koniec '12, powiedzmy aby pożegnać 360 z wielkim hukiem, a nowy Xbox - końcówka '13). A tym bardziej nie wprowadziłoby to zamętu u przeciętnego Smith'a, bo on nie wiedziałby nawet o tym, że nowy Xbox został zapowiedziany (bo przeciętny Smith raczej nie śledzi relacji z targów E3), więc jak zobaczyłby billboard z H4 to dowiedziałby się, że powstaje nowe Halo na 360, a jak rok później zobaczyłby reklamę nowego X'a, to dopiero wtedy dowiedziałby się, że powstaje nowa konsola. W ogóle na serio sądzisz, że M$ da sobie tylko pół roku na rozkręcenie hype wokół następcy 360 (jeśli byłoby tak jak mówisz)?

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Z właściwym budżetem to nie będzie "tylko" pół roku. Zresztą różnice między możliwościami X360 a X720 będą tak duże (8 lat różnicy), że ludzie sami będą się nakręcać po paru pokazówkach.

Zresztą obecnie jest zupełnie inna sytuacja, M$ może doskonale i za darmo promować nowego X'a wśród obecnych graczy poprzez samego Live'a wystarczy, że się do sieci podłączysz.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chłopaki, z Wami jest jeden wielki problem, patrzycie na siebie/na to co macie w domach/szałasach/szopkach , a później myślicie : - skoro u mnie/ze mną taka bieda, to pewnie każdy tak ma [i wyłączacie ze łzami w oczach swoje Amigi 500 na których przeglądacie to forum :D ].

Nie chce się czepiać, ale ja gram przynajmniej w BF3 ze wszystkim na high + aa w rozdzielczości 1680x1050 i nie wale takich smutów, Ty z tego co wiem masz ledwie dwa jajka jako CPU i grasz w rozdzielczości z telewizora, a cipiesz się jakbyś ze 3 GTXy 580 miał.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Co nie zmienia faktu różnicy (dość znaczącej) roździałek na obu konsolach.

Opublikowano

Nie chce się czepiać, ale ja gram przynajmniej w BF3 ze wszystkim na high + aa w rozdzielczości 1680x1050 i nie wale takich smutów, Ty z tego co wiem masz ledwie dwa jajka jako CPU i grasz w rozdzielczości z telewizora, a cipiesz się jakbyś ze 3 GTXy 580 miał.

ostatnio 3 wyplaty wydal i kupil sobie nowego procka :P

Opublikowano

Z tym Rage to należało się spodziewać takiego obrotu sprawy. Carmack chyba coś wcześniej wspominał, że wersja na X360 ma być tą najlepszą. Tradycyjnie z olewającym podejściem do PS3. Ale trzeba poczekać jak gra wyjdzie i samemu ocenić. Dobrze pamiętam burzę związaną z Crysis 2 a skończyło się wtedy raczej na niekorzyść X360.

Opublikowano

Z tym Rage to należało się spodziewać takiego obrotu sprawy. Carmack chyba coś wcześniej wspominał, że wersja na X360 ma być tą najlepszą. Tradycyjnie z olewającym podejściem do PS3. Ale trzeba poczekać jak gra wyjdzie i samemu ocenić. Dobrze pamiętam burzę związaną z Crysis 2 a skończyło się wtedy raczej na niekorzyść X360.

Crysis 2 chodzi tak samo na obu konsolach, ale na X360 ma wyższą rozdziałkę, więc nie wiem gdzie tu "niekorzyść X360" ;)

Opublikowano

Wyimaginowana marka (póki co) zaraz obok Mercedesa czy Bing? Nie chcę od razu pisać że coś się święci, ale dziwne to trochę.

Chodzi mi głównie o to, że firmy płacą za product placement w filmach, czemu więc Microsoft miałby rzucać hajsem za reklamę niestworzonej jeszcze konsoli?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Czuć coraz intensywniej zapach nowego Klocka ;]

Coś za dużo ostatnio tych plotek, zaczęło się chyba od Cryteka i TR4. Podobnie było z WiiU najpierw niewinne ploteczki, przecieki aż w końcu...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Najbardziej mnie interesuje data, czekam, aż ktoś z producentów rzuci jakimś ogólnym terminem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.