Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie chce się czepiać, ale ja gram przynajmniej w BF3 ze wszystkim na high + aa w rozdzielczości 1680x1050 i nie wale takich smutów, Ty z tego co wiem masz ledwie dwa jajka jako CPU i grasz w rozdzielczości z telewizora, a cipiesz się jakbyś ze 3 GTXy 580 miał.

No widzisz, jak to się kolokwialnie mówi - (pipi) wiesz.

@szpic

Słabo zarabiasz skoro na upgrade taki jak zrobiłem ja musiałbyś wydać 3 wypłaty ;)

Ontopic

Nowy klocek raczej nie będzie się nazywał X720 [rotfl] więc nie wiem o co to całe halo. M$ pewno zapłacił żeby marka Xbox pojawiła się w filmie, a że jest to przyszłość, to głupio by było reklamować x360 - świadczyłoby to o tym, że firma nie ma zamiaru wydawać następcy ;)

Opublikowano

... albo zeby na forach zawrzalo :)

Opublikowano

Nie wiem, ale filmik bardzo fajny:)

Opublikowano

Taka swoista przenośnia. Że wszystkie te gry są zorientowane na gracza.

PS. Beznadziejna ta reklama.

Nie wiem, ale filmik bardzo fajny:)

Jak może być fajny skoro nie wiesz o co chodzi ? Tym bardziej, że chodzi o to co mówią i co to oznacza, a nie o to co się dzieje bo nie dzieje się nic :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

W sumie na YT ktoś dobrze wytłumaczył:

'Surely Michael is a gamer that has played all of these games and gone through their story that they are each saying. They are all praising Michael because he is the person who took them on the adventure. It's a new advertising campaign. Long live play."

Michael to my ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

A musi o coś chodzić? Bardzo fajna reklama i końcówka pomysłowa :)

Opublikowano

Nie przesadzajmy, że beznadziejna. Ja tu widzę powrót Sony do bardziej pomysłowych reklam. Butler był fajny, ale szybko się znudził. Ta intryguje, mamy najbardziej znane postaci z PS3, a przekaz wydaje się być jasny. Po prostu ci bohaterowie oddają hołd graczom.

Opublikowano

Z tym Rage to należało się spodziewać takiego obrotu sprawy. Carmack chyba coś wcześniej wspominał, że wersja na X360 ma być tą najlepszą.

No w sumie. Oprocz tego, ze przez Xboxowe DVD z gry musieli wywalic otwarty swiat to masz racje.

Opublikowano

No tak, przeciez na PC i PS3 gry wychodza na BluRay, wiec to zdecydowanie wina Xboxa. No i RDR, GTA4, AC i inne tez nie mialy przez to otwartego swiata. Pjerdol sie Bill!

Opublikowano

Tak bo wydaliby diametralnie inna gre na PC i PS3 i unikneliby linczu.

Idz poczytaj sobie o najnowszym wynalazku Carmaca - megatextures. Pomysl niby dobry, ale skoro ma zajmowac tyle miejsca to by sobie lepiej darowal ziomek.

Opublikowano

Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że ta gra wyszła na 3DVD, a na PS3 instalka zajmuje 8GB. Czas na nową generację.

Opublikowano

Na pececie zajmuje 20GB.

Az sie nie chce piracic.

Opublikowano

Z tym Rage to należało się spodziewać takiego obrotu sprawy. Carmack chyba coś wcześniej wspominał, że wersja na X360 ma być tą najlepszą.

No w sumie. Oprocz tego, ze przez Xboxowe DVD z gry musieli wywalic otwarty swiat to masz racje.

Zapewne wiesz coś więcej na ten temat i podzielisz się jakimś linkiem, w końcu moderatorowi nie przystoi pisać bzdur?

Opublikowano

Megatextures było już chyba w Enemy Territory : Quake Wars

Tak mi się kojarzy coś że to pierwsza gra z tym ficzerem.

Opublikowano

Zapewne wiesz coś więcej na ten temat i podzielisz się jakimś linkiem, w końcu moderatorowi nie przystoi pisać bzdur?

W sensie chcesz linka do wywiadu w ktorym John Carmac mowi, ze niestety przez swój wymysl i przez pojemnosc DVD musial zmienic swoja gre?

Aha

Opublikowano

Megatextures było już chyba w Enemy Territory : Quake Wars

Tak mi się kojarzy coś że to pierwsza gra z tym ficzerem.

Grałem na PC i tam wyglądało średnio, grałem na PS3 wyglądało tragicznie. Rage przy tym to cud technologii.

Opublikowano

To prawdopodobnie na następnym E3 nowy Xbox. Żadne Halo 4 tego nie zatrzyma i tak się sprzeda bo hamburgery znają tą markę. Szczerze to jestem ciekaw jak te nextgeny wyglądają, ale poproszę bez ściemy.

Opublikowano

Nie będą bo mają już gotowy silnik.

W sensie chcesz linka do wywiadu w ktorym John Carmac mowi, ze niestety przez swój wymysl i przez pojemnosc DVD musial zmienic swoja gre?

Aha

Jak istnieje taki to tak.

Opublikowano
  • Autor

Silnik mają, ale chyba na obecną generację. Poza tym Remedy to mały developer, znowu będą długo nad nią grzebać. Może jednak dzięki mocy nowych konsol uda im się wrzucić to co zapowiadali przy pierwszej części, czyli całe miasteczko, które można swobodnie zwiedzać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.