Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Takie plotki to ja sobie mogę na poczekaniu z palca wyssać.

Tak, Remedy będzie czekać jeszcze co najmniej dwa lata, a w międzyczasie zdechną z głodu :P

Na X360 razem z bundlami wcisnąć mogli grę nawet 3 mln ludzi i jest szansa, że jak wypuszczą sequel to na X360 się przyzwoicie sprzeda bo ci co przeszli jedynkę będą chcieli wiedzieć co dalej. Na nowym klocku to by było jak zaczynanie od zera i to na bardzo małej bazie konsol, byliby głupi jakby po flopie Wake' a tak mocno zaryzykowali.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

W końcu mają wsparcie MS, a nowy Xbox potrzebuje dobrej gry na start. Teraz wypuszczą też na PC myślę.

Opublikowano

W końcu mają wsparcie MS, a nowy Xbox potrzebuje dobrej gry na start. Teraz wypuszczą też na PC myślę.

Nie mają wsparcia M$. Nie pamiętam czy Greenberg to mówił, ale w M$ nawet nie wiedzą czy Remedy z kimkolwiek podpisało umowę wydawniczą na kolejną część.

Opublikowano

Wygląda jak real life ;) Podobny tekst tylko skrócony jest w intrze do Forza 4. Ja szczerze mówiąc wolałbym normalny zlepek urywków z gry z dobrą muzą bo Clarksona i tak się dość nasłucham w Autovista.

Czego tu żałować, patrz co wspaniałomyślny Kaz zrobił ostatnio dla GT5:

6213734151_bf7fe9af16_o.jpg

Opublikowano

Tekst jest super. Do mnie ten motyw przemówił, do tego głos Clarksona. Fajny klimat i muzyka. :woot:

DonSterydo to już było na PSP. :D

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Do wygrania w konkursie:

tomb_raider_360console.jpg

http://officialtombr...raider-xbox-360

Dziwne, że takich bundli nie zrobią.

Opublikowano

Nie będą bo mają już gotowy silnik.

Z tym Rage to należało się spodziewać takiego obrotu sprawy. Carmack chyba coś wcześniej wspominał, że wersja na X360 ma być tą najlepszą.

No w sumie. Oprocz tego, ze przez Xboxowe DVD z gry musieli wywalic otwarty swiat to masz racje.

Zapewne wiesz coś więcej na ten temat i podzielisz się jakimś linkiem, w końcu moderatorowi nie przystoi pisać bzdur?

W sensie chcesz linka do wywiadu w ktorym John Carmac mowi, ze niestety przez swój wymysl i przez pojemnosc DVD musial zmienic swoja gre?

Aha

Jak istnieje taki to tak.

Spoko, pewnie bedzie gdzies obok wywiadu w ktorym Bobby Kottick mowi, ze ma w (pipi)e gry i obchodzi go tylko zarabianie kasy.

Opublikowano

Steve Jobs nie żyje

http://www.apple.com/

Szkoda faceta. Marsz Apple w kierunku konsol własnie sie zatrzymał (chyba)

Opublikowano

(pipi), Apple się zmieni. Cook to nie to samo i w pewien sposób się zatrzymają. Nie wieszcze żadnego rewolucyjnego produktu przez najbliższe kilka lat.

Microsoft może odetchnąć z ulgą.

Opublikowano

ja bym widzial to odwrotnie. Moze Iphone przejdzie rewolucje i wyprzedzi czyms reszte producentów :P

Opublikowano

Może w Google nie do końca. Jest konkurentem Apple na tle oprogramowania do smartfonów jak i samych telefonów, ale w wielu aspektach współpracowali, więc upadek jednej firmy nie jest na reke drugiej.

Co innego Microsoft.

Opublikowano

Polaków nie stać na Apple to jechali po tej marce i Jobsie, a teraz wszyscy na w necie płaczą i wystawiają znicze. Zaskakujące? Raczej nie.

Nie wiem jak to wpłynie na dalsze losy marki, ale jakiś zmian chyba się szybko nie doczekamy.

Opublikowano

Masz rację. Czy Jobs żył czy teraz to produkty Apple pozostaną gadżetem dla "biedoty". W tej kwestii moje zdanie nie zmieniło się nic a nic :)

Opublikowano

Polygamia chyba chce dogonić "sławę" PS3SITE ;)

W każdym trybie dla jednego gracza można cofać czas, przy czym Turn 10 pojechało po bandzie i nie dało żadnych ograniczeń. Innymi słowy, możemy praktycznie bez ograniczeń manipulować czasem, poprawiając każdy popełniony błąd.

W wyścigach bierze udział maksymalnie 8 samochodów

Ten tytuł nie próbuje być profesjonalnym symulatorem, bo po prostu nim nie jest.

:P

Opublikowano

@DonSterydo, to jeszcze wytłumacz o co chodzi, bo nie każdy jest w temacie jeśli chodzi o FM4.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

1. W Forza 4 można zablokować cofanie czasu tak, że nie da się tego zrobić nawet jak będziesz chciał.

2. W Forza 4 w singlu bierze udział do 12 aut, a w multi do 16.

3. We wszystkich recenzjach chwalą lepszy, symulacyjny model jazdy - podobno najlepszy z dostępnych na konsoli.

Fajnie to kontrastuje z recenzją, która jest uber pozytywna, ale wygląda to tak jakby chłopaki dostały grę wczoraj i napisały recenzję po 5 godzinach gry :)

Takie babole są niedopuszczalne tym bardziej, że dotyczą kwestii, o których było "wszystko" wiadome od miesięcy.

Opublikowano

Do tego pisza ze kariera to tylko wyscigi gdzie musisz kupic odpowiednie auto.

W rzeczywistosci mamy drag, drift, proby wyprzedzania, autocross, czasowki, kregle itp. a wszystko mozemy grac dowolnym samochodem (gra dopasuje wozy przeciwnikow do naszego pojazdu).

:D

Opublikowano

Chłopaki z poly wiedzą po "ograniu" gry mniej o grze niż ja z newsów. Nawet w demie było 12 aut na trasie :P Takiego faila w recenzji dawno nie widziałem :D

Opublikowano

Im to piwni przysyłać zużyte kondony a nie gry do recenzji.

Opublikowano

failem jest to że na pewno wiesz więcej od redaktorów z poly mimo to że nawet płytki z grą na oczy nie ujrzałeś

Opublikowano

Ale to co piszą o Forzie 4 to oczywiste pierdoły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.