Skocz do zawartości

Arctic Monkeys

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem jak teraz, ale pamiętam widziałem jakiś live z czasów pierwszej płyty który chyba im ayoade reżyserował i to była miazga.

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• właśnie skończyłem oglądać i o ile film wyjątkowy nie był to soundtrack jak najbardziej za(pipi)isty Z innych pobocznych projektów Turnera dobre jest też The Last Shadow Puppets z Milesem Kean'em  

Opublikowano

okłamali cię są okrutnie źli na żywo.

Opublikowano

znam sie na piosenkach dobrych i zasmuce Cie bluber ze te4n kawalek jest zwyczajny, zreszta slychac tam "are you mine" co jest podłe wzgledem sluchacza.

Opublikowano

Mi się nawet ten singiel podoba, ale myślałem ze oficjalnie płyta wychodzi 9go czy coś koło. Najwyżej ze mówicie o "innych stronach" if u know what i mean.

Opublikowano

znam sie na piosenkach dobrych i zasmuce Cie bluber ze te4n kawalek jest zwyczajny, zreszta slychac tam "are you mine" co jest podłe wzgledem sluchacza.

kojarzy mi się z black keys, które uwielbiam więc jest spoko

Opublikowano

Single bardzo dobre, plyta nudna. 

Edytowane przez Zajcik

Opublikowano

No do i wanna know się mocno wżera, ale jednak mam opory przed ściągnięciem całej płyty zespołu, który nazywa się arctic monkeys ; (

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ta płyta "AM" urywa jajca. Kto mówił że jest złą niech leci słuchać TOOLA albo innego guwna.

Opublikowano

Płyta AM kończy się na drugim utworze.

Opublikowano

Żeby znać całą płytę wystarczy posłuchać singla. Fajny to kawałek, ale płyta nudna i każdy numer taki sam.

Opublikowano

Ta płyta "AM" urywa jajca. Kto mówił że jest złą niech leci słuchać TOOLA albo innego guwna.

No weź no.