Opublikowano 4 września 201311 l nie wiem jak teraz, ale pamiętam widziałem jakiś live z czasów pierwszej płyty który chyba im ayoade reżyserował i to była miazga.
Opublikowano 4 września 201311 l znam sie na piosenkach dobrych i zasmuce Cie bluber ze te4n kawalek jest zwyczajny, zreszta slychac tam "are you mine" co jest podłe wzgledem sluchacza.
Opublikowano 4 września 201311 l Mi się nawet ten singiel podoba, ale myślałem ze oficjalnie płyta wychodzi 9go czy coś koło. Najwyżej ze mówicie o "innych stronach" if u know what i mean.
Opublikowano 5 września 201311 l znam sie na piosenkach dobrych i zasmuce Cie bluber ze te4n kawalek jest zwyczajny, zreszta slychac tam "are you mine" co jest podłe wzgledem sluchacza. kojarzy mi się z black keys, które uwielbiam więc jest spoko
Opublikowano 5 września 201311 l Single bardzo dobre, plyta nudna. Edytowane 5 września 201311 l przez Zajcik
Opublikowano 5 września 201311 l No do i wanna know się mocno wżera, ale jednak mam opory przed ściągnięciem całej płyty zespołu, który nazywa się arctic monkeys ; (
Opublikowano 6 września 201311 l Powiedzcie mi dlaczego singla, który upublicznili ze dwa tygodnie temu nie ma na tej płycie? http://youtu.be/3PyoxMSEHYI Edytowane 6 września 201311 l przez Q-Jot
Opublikowano 15 marca 201411 l Ta płyta "AM" urywa jajca. Kto mówił że jest złą niech leci słuchać TOOLA albo innego guwna.
Opublikowano 15 marca 201411 l Żeby znać całą płytę wystarczy posłuchać singla. Fajny to kawałek, ale płyta nudna i każdy numer taki sam.
Opublikowano 16 marca 201411 l Ta płyta "AM" urywa jajca. Kto mówił że jest złą niech leci słuchać TOOLA albo innego guwna. No weź no.