Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

In game trailer nie gameplay. Sami ludzie sobie wyobrażają nie wiadomo co.

Droga + 28 dni później. Spoko.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Myślicie, że to fpp będzie?

Opublikowano

geoff znowu wszystkich zrobił w uja, teraz z tym ''last of us'' :lol:

Opublikowano

Chciałbym żeby takie reklamy, leciały u nas w Telewizji zamiast kredytów, pieluch, leków na miesiączkę.

Opublikowano

(pipi)a no nie wierzęęęę, że to gra ND :o

Miesiąc temu wypluli U3 i już nowa gra, wtf? Chyba rekord w branży szkoda, że w sumie dalej nie wiadomo co to.

Szok jak nic.

Opublikowano

Shit ale lipa ; /

Opublikowano

Ja siedzę na Oficjalnym i HD z przepustowością 5mb.

Opublikowano

Oficjalny stream zarywa niesamowicie, w d*pie mam takie oglądanie.

TLOU zalatuje mi Ubisoftowskim I'am Alive.

Opublikowano

Probujcie obejsc blokade z FF jak pisalem wczesniej.

Opublikowano

na nowym FF nie dziala :/ wyczysciłem nawet historię przeglądania i nic.. (pipi)a.

nie ma jakiegos innego streama z gafa? xD

Opublikowano

Ja nie wiem co macie z tymi stremami. Ja siedzę na biedackiej Neostradzie po wi-fi, na firefoxie i oglądam na głównej w HD.