Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jestem ciekaw co wysmażą z tego Last of Us. chciałbym sie pozytywnie zaskoczyć.

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

co na tym filmiku jest bo mam youtube w pracy zablokowany?:P

Opublikowano

co na tym filmiku jest bo mam youtube w pracy zablokowany? :P

http://www.ppe.pl/ne...ncharted_3.html

"Co może mieć wspólnego Uncharted 3 z tajemniczym The Last of Us? Czyżby Naughty Dog miało być odpowiedzialne za ten ekskluzywny tytuł zmierzający na PlayStation 3? Znaleziona w barze gazeta może to sugerować. Spekulacje czas zacząć.

"Scientists ale still struggling to understand deadly fungus"

Taki oto nagłówek figuruje w gazecie leżącej na barowym blacie. Jedną z pierwszych plotek o The Last of Us była informacja o "zabójczych grzybach". Przypadek? Jutro wszystko wyjdzie na jaw.

Potwierdzoną informacją jest to, że ten element Uncharted 3 znajduje się na płycie z grą. Nie zostało to dodane przez ostatnio wypuszczoną łatkę."

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Youtube i wszystko co jest podciagniete pod Games ;)

Co jest na filmiku ?

EDIT: Jesli ND jest odpowiedzialne za ten tytuł , to ja składam pre-order. Nieważne o czym jest ta gra :)

Edytowane przez Karol_1985

Opublikowano

Na 99% to nie Naughty Dog robi tą grę, nie napalaj się ;)

Ledwo się wyrobili z Uncharted 3 a jakimś cudem mieli by już zapowiadać kolejną grę? No bez przesady ;) To raczej robota Santa Monica bo minęły już prawie 2 lata od skończenia God of War 3 więc mieli dużo czasu żeby coś przygotować.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Lyon w środe też miał 1% na awans :) A jednak "cuda" sie zdarzają

The Last of Us - Santa Monica- Został jeszcze jakiś Bóg w Grecji do Ubicia ?:)

Edytowane przez Karol_1985

Opublikowano

Zauważyliście, że przedłużyli ten filmik z mrówkami na oficjalnej stronie Last of Us?

Opublikowano

Tak, dodali odgłosy sugerujące, że to będzie jakiś horror czy coś w ten deseń :)

A oto zapewne dlaczego w grze Naughty Dog znalazło się nawiązanie do gry Santa Monica Studio:

1ajxi.jpg

Jeśli mapa nie kłamie to:

-kropka: siedziba ND

-punkt A: siedziba SMS

Są sąsiadami więc pewnie wiedzą nad czym pracują itp. ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Pamiętajcie też o Team ICE, które pomaga przy tworzeniu każdej gry 1st party Sony. A właśnie plotki sugerują, że w ten projekt są zaangażowani najbardziej.

http://www.ps3site.p...ast-of-us/93960

Geoff dalej trolluje:

Wow, faktycznie zrobił się niezły Hype na nową grę Kojimy na PS Move w której znajdą się zombie do których postrzelamy jak w rasowym FPS-ie, którego dodatkowo tworzy Epic i Valve.

Jeszcze tylko parę dni!

Nowe "info", choć traktowałbym to w kategorii plotek:

• Gra osadzona została w bliskiej przyszłości
  • Mrówki zarażają ludzkość. Niektórzy giną, reszta zostaje zainfekowana
  • Infekcja zaczyna się od Ameryki Środkowej, później przenosi się na Texas, Nowy Meksyk i pobliskie stany. Później przez inkubowanie epidemia wybucha w Wielkiej Brytanii i reszcie USA. Prezydent Stanów Zjednoczonych ogłasza stan alarmowy
  • Nieautoryzowane eksperymenty, które prowadzono w Ameryce Południowej w tajnych kompleksach są powodem epidemii
  • Wpierw zarażone zostają rośliny, później mrówki
  • Zainfekowane mrówki, jak i później ludzie są agresywni
  • Widok z pierwszej osoby

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

No już teraz jest lepiej niż rok temu więc pewnie oglądnę w nocy.

Originally Posted by geoffmk: viewpost.gif

Wow, sure is a lot of hype here for Kojima's PS3 move zombie FPS co-developed between Epic and Valve.

Only a few more days my friends!

1302112593BKCh4cs.jpg

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

mfw gdy The Last of Us to spin-off serii Resistance robiony pod Move

2m3so5y.jpg

Opublikowano

Pamiętajcie też o Team ICE, które pomaga przy tworzeniu każdej gry 1st party Sony. A właśnie plotki sugerują, że w ten projekt są zaangażowani najbardziej.

http://www.ps3site.p...ast-of-us/93960

Geoff dalej trolluje:

Wow, faktycznie zrobił się niezły Hype na nową grę Kojimy na PS Move w której znajdą się zombie do których postrzelamy jak w rasowym FPS-ie, którego dodatkowo tworzy Epic i Valve.

Jeszcze tylko parę dni!

• Infekcja zaczyna się od Ameryki Środkowej, później przenosi się na Texas, Nowy Meksyk i pobliskie stany. Później przez inkubowanie epidemia wybucha w Wielkiej Brytanii i reszcie USA. Prezydent Stanów Zjednoczonych ogłasza stan alarmowy
  • Nieautoryzowane eksperymenty, które prowadzono w Ameryce Południowej w tajnych kompleksach są powodem epidemii

Bardzo prawdopodobne, że to będzie gra Santa Monica Studio, kiedyś zresztą były plotki, że chcieli już z GOW zrobić grę FPP, co mi się akurat nie podoba. Te informacje zalatują jakąś prostacką fabułą w stylu RE.

Opublikowano

Tamte informacje to mógłbym i ja napisać na podstawie plotek, domysłów i dostępnych materiałów.

Ja tylko przytoczyłem to co można zebrać na NeoGAF i streściłem w jeden news. Dlatego pisałem, żeby traktować to jako plotki.

Opublikowano

Lista z neogafa:

List Of Known Reveals:

1.) Metal Gears Solid: Rising

2.) BioShock Infinite

3.) Alan Wake XBLA

4.) Transformers: Fall Of Cybertron

5.) "BioWare's New Franchise" (Best Guess: C&C: Generals 2)

6.) "PS3 Exclusive You Won't Believe" - "Would you believe there really are secrets still left in the game industry?"

7.) Diablo 3 opening cinematic

8.) Rainbow 6: Patriots

9.) New franchise from Epic

10.) Tony Hawk

11.) The Amazing Spider-Man

12.) Mass Effect 3

13.) Sound Shapes

14.) Darksiders

At the Pre-Show:

15.) Hitman: Absolution

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Z tej listy to interesuje mnie tylko Bioshock, Alan Wake i Hitman. :P Mam nadzieję, że będzie jeszcze Splinter Cell.

Opublikowano

Dzizas fucking Chrajst mam nadzieję, że to faktycznie tylko plotki i Santa Monica nie robi fp(s)-a. To już byłby obłęd jakby ojcowie (bogowie) Kratosa robili fps-a :confused:

Ciekawe który kozak z Santa Monica powiedziałby Kratosowi, że nie będzie Czwartej części. Tylko fps o grzybach i mrówkach... :whistling:

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Słupek, dzizas, jak ja cię dawno nie widziałem :P

no ale co do God of War to nie uważasz, ze pora kończyć serię? bo co za dużo to i świnia nie zeżre itd, lepiej w sumie by studio zajęło się nową marką/serią

coś jak Naughty Dog - wszyscy narzekali , że robią jakieś głupie Uncharted zamiast Jak and Dexter a czym sie okazało Uncharted to sam wiesz :)

odpaliłem sobie demo Ragea wczoraj...kurdę grafa jak na konsole 6 letnie daję rade