Opublikowano 9 grudnia 201113 l jestem ciekaw co wysmażą z tego Last of Us. chciałbym sie pozytywnie zaskoczyć.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l co na tym filmiku jest bo mam youtube w pracy zablokowany? http://www.ppe.pl/ne...ncharted_3.html "Co może mieć wspólnego Uncharted 3 z tajemniczym The Last of Us? Czyżby Naughty Dog miało być odpowiedzialne za ten ekskluzywny tytuł zmierzający na PlayStation 3? Znaleziona w barze gazeta może to sugerować. Spekulacje czas zacząć. "Scientists ale still struggling to understand deadly fungus" Taki oto nagłówek figuruje w gazecie leżącej na barowym blacie. Jedną z pierwszych plotek o The Last of Us była informacja o "zabójczych grzybach". Przypadek? Jutro wszystko wyjdzie na jaw. Potwierdzoną informacją jest to, że ten element Uncharted 3 znajduje się na płycie z grą. Nie zostało to dodane przez ostatnio wypuszczoną łatkę." Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Orzeszek87
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Youtube i wszystko co jest podciagniete pod Games Co jest na filmiku ? EDIT: Jesli ND jest odpowiedzialne za ten tytuł , to ja składam pre-order. Nieważne o czym jest ta gra Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Karol_1985
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Na 99% to nie Naughty Dog robi tą grę, nie napalaj się Ledwo się wyrobili z Uncharted 3 a jakimś cudem mieli by już zapowiadać kolejną grę? No bez przesady To raczej robota Santa Monica bo minęły już prawie 2 lata od skończenia God of War 3 więc mieli dużo czasu żeby coś przygotować. Edytowane 9 grudnia 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Lyon w środe też miał 1% na awans A jednak "cuda" sie zdarzają The Last of Us - Santa Monica- Został jeszcze jakiś Bóg w Grecji do Ubicia ? Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Karol_1985
Opublikowano 9 grudnia 201113 l No to tym cudem musiałoby być magiczne podwojenie liczy pracowników ND żeby mogli pracować nad dwiema dużymi grami jednocześnie
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Zauważyliście, że przedłużyli ten filmik z mrówkami na oficjalnej stronie Last of Us?
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Tak, dodali odgłosy sugerujące, że to będzie jakiś horror czy coś w ten deseń A oto zapewne dlaczego w grze Naughty Dog znalazło się nawiązanie do gry Santa Monica Studio: Jeśli mapa nie kłamie to: -kropka: siedziba ND -punkt A: siedziba SMS Są sąsiadami więc pewnie wiedzą nad czym pracują itp. Edytowane 9 grudnia 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Wydaje mi się, że to jedno z ciekawiej reklamowanych nowych IP w tej generacji.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Pamiętajcie też o Team ICE, które pomaga przy tworzeniu każdej gry 1st party Sony. A właśnie plotki sugerują, że w ten projekt są zaangażowani najbardziej. http://www.ps3site.p...ast-of-us/93960 Geoff dalej trolluje: Wow, faktycznie zrobił się niezły Hype na nową grę Kojimy na PS Move w której znajdą się zombie do których postrzelamy jak w rasowym FPS-ie, którego dodatkowo tworzy Epic i Valve. Jeszcze tylko parę dni! Nowe "info", choć traktowałbym to w kategorii plotek: Gra osadzona została w bliskiej przyszłości Mrówki zarażają ludzkość. Niektórzy giną, reszta zostaje zainfekowana Infekcja zaczyna się od Ameryki Środkowej, później przenosi się na Texas, Nowy Meksyk i pobliskie stany. Później przez inkubowanie epidemia wybucha w Wielkiej Brytanii i reszcie USA. Prezydent Stanów Zjednoczonych ogłasza stan alarmowy Nieautoryzowane eksperymenty, które prowadzono w Ameryce Południowej w tajnych kompleksach są powodem epidemii Wpierw zarażone zostają rośliny, później mrówki Zainfekowane mrówki, jak i później ludzie są agresywni Widok z pierwszej osoby Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Musiol
Opublikowano 9 grudnia 201113 l http://www.vg247.com/2011/12/09/new-mass-effect-3-hitman-absolution-trailers-promised-for-vgas/ Fuck Yeah!
Opublikowano 9 grudnia 201113 l No już teraz jest lepiej niż rok temu więc pewnie oglądnę w nocy. Originally Posted by geoffmk: Wow, sure is a lot of hype here for Kojima's PS3 move zombie FPS co-developed between Epic and Valve. Only a few more days my friends! Edytowane 9 grudnia 201113 l przez MajorZero64
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Pamiętajcie też o Team ICE, które pomaga przy tworzeniu każdej gry 1st party Sony. A właśnie plotki sugerują, że w ten projekt są zaangażowani najbardziej. http://www.ps3site.p...ast-of-us/93960 Geoff dalej trolluje: Wow, faktycznie zrobił się niezły Hype na nową grę Kojimy na PS Move w której znajdą się zombie do których postrzelamy jak w rasowym FPS-ie, którego dodatkowo tworzy Epic i Valve. Jeszcze tylko parę dni! Nowe "info", choć traktowałbym to w kategorii plotek: Gra osadzona została w bliskiej przyszłości Mrówki zarażają ludzkość. Niektórzy giną, reszta zostaje zainfekowana Infekcja zaczyna się od Ameryki Środkowej, później przenosi się na Texas, Nowy Meksyk i pobliskie stany. Później przez inkubowanie epidemia wybucha w Wielkiej Brytanii i reszcie USA. Prezydent Stanów Zjednoczonych ogłasza stan alarmowy Nieautoryzowane eksperymenty, które prowadzono w Ameryce Południowej w tajnych kompleksach są powodem epidemii Wpierw zarażone zostają rośliny, później mrówki Zainfekowane mrówki, jak i później ludzie są agresywni Widok z pierwszej osoby Bardzo prawdopodobne, że to będzie gra Santa Monica Studio, kiedyś zresztą były plotki, że chcieli już z GOW zrobić grę FPP, co mi się akurat nie podoba. Te informacje zalatują jakąś prostacką fabułą w stylu RE.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Tamte informacje to mógłbym i ja napisać na podstawie plotek, domysłów i dostępnych materiałów.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Tamte informacje to mógłbym i ja napisać na podstawie plotek, domysłów i dostępnych materiałów. Ja tylko przytoczyłem to co można zebrać na NeoGAF i streściłem w jeden news. Dlatego pisałem, żeby traktować to jako plotki.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Lista z neogafa: List Of Known Reveals: 1.) Metal Gears Solid: Rising 2.) BioShock Infinite 3.) Alan Wake XBLA 4.) Transformers: Fall Of Cybertron 5.) "BioWare's New Franchise" (Best Guess: C&C: Generals 2) 6.) "PS3 Exclusive You Won't Believe" - "Would you believe there really are secrets still left in the game industry?" 7.) Diablo 3 opening cinematic 8.) Rainbow 6: Patriots 9.) New franchise from Epic 10.) Tony Hawk 11.) The Amazing Spider-Man 12.) Mass Effect 3 13.) Sound Shapes 14.) Darksiders At the Pre-Show: 15.) Hitman: Absolution Edytowane 9 grudnia 201113 l przez Kre3k
Opublikowano 9 grudnia 201113 l Z tej listy to interesuje mnie tylko Bioshock, Alan Wake i Hitman. Mam nadzieję, że będzie jeszcze Splinter Cell.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Nowe "info", choć traktowałbym to w kategorii plotek: Gra osadzona została w bliskiej przyszłości Mrówki zarażają ludzkość. Niektórzy giną, reszta zostaje zainfekowana Infekcja zaczyna się od Ameryki Środkowej, później przenosi się na Texas, Nowy Meksyk i pobliskie stany. Później przez inkubowanie epidemia wybucha w Wielkiej Brytanii i reszcie USA. Prezydent Stanów Zjednoczonych ogłasza stan alarmowy Nieautoryzowane eksperymenty, które prowadzono w Ameryce Południowej w tajnych kompleksach są powodem epidemii Wpierw zarażone zostają rośliny, później mrówki Zainfekowane mrówki, jak i później ludzie są agresywni Widok z pierwszej osoby Dzizas fucking Chrajst mam nadzieję, że to faktycznie tylko plotki i Santa Monica nie robi fp(s)-a. To już byłby obłęd jakby ojcowie (bogowie) Kratosa robili fps-a :confused: Ciekawe który kozak z Santa Monica powiedziałby Kratosowi, że nie będzie Czwartej części. Tylko fps o grzybach i mrówkach... Edytowane 10 grudnia 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 10 grudnia 201113 l Słupek, dzizas, jak ja cię dawno nie widziałem no ale co do God of War to nie uważasz, ze pora kończyć serię? bo co za dużo to i świnia nie zeżre itd, lepiej w sumie by studio zajęło się nową marką/serią coś jak Naughty Dog - wszyscy narzekali , że robią jakieś głupie Uncharted zamiast Jak and Dexter a czym sie okazało Uncharted to sam wiesz __________ odpaliłem sobie demo Ragea wczoraj...kurdę grafa jak na konsole 6 letnie daję rade