November 4, 201114 yr Ubisoft uzupełnia wczorajszą oficjalną zapowiedź Rainbow Six: Patriots pierwszym materiałem wideo o tej produkcji. Nie jest to jednak filmik z rozgrywki czy też zwiastun, a jedynie prototyp stworzony przez deweloperów na wewnętrzne potrzeby i pokazujący główne założenia tej gry. źródło : http://www.onlinecenter.pl/8882/Aktualnosci/Wideo-o-Rainbow-Six-Patriots.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Xbox360OnlineCenter+%28Xbox+360+Online+Center%29&utm_content=FaceBook
November 4, 201114 yr Heavy Rain ? Kurde jeżeli chodzi o singla intrygująco to wygląda , jestem na tak .
November 5, 201114 yr powrót wielkeigo FPS'a już wkrótce, mam wszystkie R6 i nie mogę sie już doczekać
November 5, 201114 yr Czekam z niecierpliwością, prototyp wygląda znakomicie. Właśnie kończę R6V2 - uwielbiam ten typ taktycznego shootera (dużo lepiej mi się w to gra niż w FPSy wojenne typu Bad Company 2, mimo że wizualnie jest średniawo)