Opublikowano 7 grudnia 201113 l hmm, jesli jakos to ruszy to ja tez moglbym sie w to pobawic. Jesli robisz jakąś tam liste czy cos to mozesz mnie tam wpisać. Nie przeszedlem mase tytułów-klasyków ciagle sobie mowiac, ze przejde jak bede mial czas, a teraz mialbym swietny pretekst, zeby w koncu sie za to zabrac : )
Opublikowano 7 grudnia 201113 l Najlepsze są przeważnie proste rozwiązania. Proponuję, żeby ktoś np. do końca tygodnia przedstawił plan działania jeśli wciąż chcecie się w to bawić, a następnie wszyscy zainteresowani zdeklarowali się czy im to pasuje, czy nie. Jeśli liczba osób będzie satysfakcjonująca to zaczynajcie i nie ma się co więcej zastanawiać.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l I'm in! A nawet jeśli się wszyscy wypniecie to działam sama o!;] bo pewne zaległości siedzą jak cierń w tyłku i tylko się je przekłada i odkłada, bez sensu.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Motyw nie jest zły, ale ciekaw jestem ilu osobom rzeczywiście chciałoby się odświeżać niektóre starcie (tym bardziej te 16-bitowe). Proponowałbym rozbudować wątek o nieco świeższe produkcje (ps2, gba). W Xenogears akurat miałem okazję zagrać pół roku temu, czyli stosunkowo niedawno, więc na dyskusję chętnie się zapisze.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Pomysł pewnie upadł ale jeśli ktoś chce to możemy się umówić, że do początku stycznia zainteresowani zaliczą całą grę ( lub na ile czas pozwoli) i wtedy się z tym wszystkim ruszy.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Autor Pomysł upadł tylko i wyłącznie z tego powodu, że akurat tak się złożyło, że dosłownie parę dni po założeniu tematu zacząłem nową pracę i nie dość, że brakuje mi obecnie czasu na bieżące gry, to tym bardziej nie mam go na odświeżanie tych dawno ukończonych. Najprędzej mógłbym się do tego przyłożyć pomiędzy świętami, a sylwestrem, albo po nowym roku. Fajnie by było jakby ktoś inny zajął się organizacją dla pierwszej gry, żeby całość nie umarła zanim zdążyła powstać. Edytowane 11 grudnia 201113 l przez Hela