Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kuźwa ale grają, polecam można się nieźle pośmiać, gość jest mega wkur wiajacym mądralą...

!

Edytowane przez sentryandy

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kali- a zagraj teraz z dziewczyną, która nie potrafi wskoczyć na byle kwiatka? Tłumaczenie jak ma to zrobić to większy harkdor niż platyna w NGS2 A ja się upieram i polecam co-op we dwójkę przy jed

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Nie wiadomo, ale chyba najwcześniej jakoś po nowym roku.

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znaj

Opublikowano

No tak w końcu będzie lecz mi się wydaje iż kto miał przejść to przeszedł sam miałem zamiar kupić lecz nie chciało mi się czekać i zakupiłem na PC (że ogóle on to pociągną).

Opublikowano
  • Autor

W ramach przeprosin za tak długie oczekiwanie na Trine 2 - wszyscy Plusowicze dostaną go za darmo (w marcu)!

Cała reszta będzie mogła kupić grę o 30% tańszą w ramach dwutygodniowej promocji.

http://blog.eu.plays...7th-march-2012/

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

No super wiadomosc ze dla plusowcow trine 2 za darmo:-)

Opublikowano

W ramach przeprosin za tak długie oczekiwanie na Trine 2 - wszyscy Plusowicze dostaną go za darmo (w marcu)!

Cała reszta będzie mogła kupić grę o 30% tańszą w ramach dwutygodniowej promocji.

http://blog.eu.plays...7th-march-2012/

No i to jest wiadomość na jaką czekałem,czas potrzebny na wyjście gry w europie zostanie całkowicie zrekompensowany

Opublikowano

No, to mi się podoba! 30% taniej od premiery przez dwa tyg dla tych co nie mają PS+. Spieszyć się!

Opublikowano

Wreszcie! Fajnie ze rzucili -30% ale prawdę mówiąc wolałbym 100% ceny ale gre na czas, bo sporo kazali na nią czekać. Ale i tak ok.

Opublikowano

w ubiegłą środę, kiedy zobaczyłem, że T2 znów nieobecne na liście upadate'ów sklepu, już brałem kartę do ręki i przełączyłem się na konto US; w ostatniej chwili zrezygnowałem; dobrze :]

myślicie, że te polskie napisy w końcu się pojawią czy nie?

Opublikowano
  • Autor

Trine 2 (trial i full game upgrade) w końcu wylądował na polskim PSS. Cena 29zł (za taką ceną to można przymknąć oko na te 3 miesiące czekania ;) ). Wielkość triala - 1144 MB.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

absolutnie prześliczna gra (dla mnie druga po uncharted 3 chyba) z wspaniałym klimatem. dodatkowo fakt, że jest za friko w plusie podbija fajność tej gry do potęgi entej.

Opublikowano

Śmiesznie, dwa pliki trzeba pobrać.

Jutro- na dzień kobiet- łupię z dziewczyną na dwa pady całą grę.

Opublikowano

Ej o co chodzi z hasłem?? Chce kupic gre, normalnie w cenie detalicznej - wyskakuje okienko z pytaniem o hasło jakieś WTF?

Opublikowano

Masz zabezpieczenie na swoim koncie na zakupy (też jest wymagane przy edycji danych etc.) - musisz podać hasło do konta ^^

E: Jak chcesz to zabezpieczenie wyłączyć to wejdź do Zarządzanie kontami - Zarządzanie transakcjami - Wymagane hasło przy dokonywaniu płatności.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Jestem po pierwszym bossie:-) .gra przesliczna,klimatyczna i muzyczna:-) , a no i za darmo . Grac!

W dodatku posiada same zlote trofea.

Opublikowano

Masz zabezpieczenie na swoim koncie na zakupy (też jest wymagane przy edycji danych etc.) - musisz podać hasło do konta ^^

E: Jak chcesz to zabezpieczenie wyłączyć to wejdź do Zarządzanie kontami - Zarządzanie transakcjami - Wymagane hasło przy dokonywaniu płatności.

ej faktycznie :) musialem to kiedyś włączyć i zapomniec, bo wczesniej tego nie uzywałem - dzięki Kyo. :whistling:

Opublikowano

Jestem po pierwszym bossie:-) .gra przesliczna,klimatyczna i muzyczna:-) , a no i za darmo . Grac!

W dodatku posiada same zlote trofea.

Nie same, nie same... 11 złotek, 1 srebro i 1 platynowe(do zrobienia w połowie gry)

Opublikowano

prześliczny jest trine2. I tak samo dobry jak pierwsza część. magiczny tytuł jak dla mnie. Szkoda jednak,że dalej wkurza mnie ta sama rzecz co w jedynce - a mianowicie skoki postaci, nie wiem cz tylko ja takie wrażenie mam ale od zawsze są one jakieś dziwne/zbugowane i często muszę kilka razy wskakiwać na coś. Takie jakieś bezwładne są te postacie.

Opublikowano

Mam to samo,dziwnie się skacze,grafa fajna,chociaż dla mnie zbyt błyszcząca.

Opublikowano

Ależ ta gra wciąga. Grafika jeszcze piękniejsza niż w jedynce. Gram tylko co-op, jest większa radocha w rozwiązywaniu zagadek.

Opublikowano

W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? Dodatkowo, grając co-op, można teleportować się po śmierci do checpoint'a odblokowanego przez drugiego gracza. Za pierwszym podejściem totalnie odradzam granie we 2/3 bo zepsujecie sobie zagadki.

Opublikowano

W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? Dodatkowo, grając co-op, można teleportować się po śmierci do checpoint'a odblokowanego przez drugiego gracza. Za pierwszym podejściem totalnie odradzam granie we 2/3 bo zepsujecie sobie zagadki.

takie ułatwienia przykuwają do konsoli moją żonkę, więc dzięki temu ciupniemy w to razem