Opublikowano 7 listopada 201212 l Kolejny ciekawy odcinek. Niesamowita scena u szewca, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. co stamtąd wynieśli? bombę? jak myślicie?
Opublikowano 7 listopada 201212 l C4 gdybys ogladal po odcinku teaser nastepnego to bys wiedzial co wzieli
Opublikowano 7 listopada 201212 l W tym sezonie jeszcze nie bylo slabego odcinka, scena u tego szewca mnie tez zaskoczyla. Chyba nie wyrobie do przyszlego tygodnia.
Opublikowano 7 listopada 201212 l Nie będę oryginalny, scena u szewca świetna. Czuję dokładnie to samo co podczas seansów z J. Bauerem. Trochę thrillera, trochę akcji. W zasadzie najlepsze są momenty spokojnie. Wiemy że coś się szykuje (po rozmowie Brody'ego z tą babką) ale nie wiemy co. Dobrze jest prowadzony ten serial. Wątek z potrąceniem babki wydawał mi się z początku słaby, ale czuję że będzie gorąco bo chłopak się zrobił nerwowy.
Opublikowano 12 listopada 201212 l Dopiero pierwsze 3 odcinki obejrzałem, ale już mi się zaczyna podobać, a 96/100 na metacritic za drugi sezon zachęca bardziej. Nie wiem czy ktoś się kapnął, ale w ostatniej scenie pierwszego sezonu leci Tomasz Stańko Quintet w tle, beka.
Opublikowano 23 listopada 201212 l "Terminal 7" by Tomasz Stańko Quintet. O kurde, rzeczywiście rodak gra w openingu, cool. Apropos muzyki, rozwalił mnie dialog z odcinka 2x07 jak łapali Mohammeda: -Jestem muzykiem! No wiecie, jak Coldplay.
Opublikowano 23 listopada 201212 l Drugi sezon jak na razie lepszy od pierwszego. Jedyne co mnie irytuje to córka Brody'ego. Niech ją ktoś wreszcie wywali z tego serialu albo zredukuje rolę do pokazania ryja przez 10s co odcinek jak jej serialowemu bratu.
Opublikowano 23 listopada 201212 l Autor emmy dla lewisa była dla mnie trochę na wyrost, ale ten sezon zmienił moje zdanie. gość przechodzi z odcinka na odcinek samego siebie.
Opublikowano 23 listopada 201212 l No Brody dostał wreszcie cel w życiu i od razu stał się ciekawą postacią. W pierwszym sezonie momentami jego akcje były naciągane biorąc pod uwagę jego rodzinę i historię.
Opublikowano 26 listopada 201212 l Córka Brodiego, Dana świetnie gra, ciekawa rola nastolatki. Drugi sezon naprawdę się rozkręcił na dobre, czekam z wywalonym jęzorem na kolejne odcinki więc jest ok.
Opublikowano 26 listopada 201212 l Trzymało w napięciu jak cholera. No i cycki Moreny Baccarin zawsze na propsie.
Opublikowano 26 listopada 201212 l teraz zauwazylem ze Carrie grała też w terminatorze. Widac gra w dobrych produkcjach!
Opublikowano 28 listopada 201212 l Kolejny dobry odcinek. Jak są dobre cycki to i sezon jest udany. Końcówka w samochodzie kapitalna. Ciekawe co tam za twisty przygotowali na koniec sezonu.
Opublikowano 4 grudnia 201212 l rudy biegajacy godzine po gabinecie wiceprezydenta, grzebiacy mu szafach i krzyczacy do telefonu zapachnial mi troche dexterem
Opublikowano 4 grudnia 201212 l Już nadrobiłem cały serial, teraz jeszcze czekanie na 2 ostatnie odcinki. Niesamowite, że mimo tylu zyebanych wątków zapychaczy w tym serialu dzieje się aż tyle. Serio ciężko znaleźć choć jeden odcinek, który nic nie wnosi.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Jedynie co mnie w(pipi)ia w tym serialu to corka Brodiego z wiecznie skwaszonym ryjem. Mogli by wywalić ten wątek.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Jakby Wasz stary chciał połowę rządu wysadzić w powietrze, robił w chuya Waszą matkę nonstop i miał jeszcze sporo innych rzeczy za uszami to też byście najbardziej weseli pod słońcem nie chodzili. Jak się młoda dowie, że jej stary zayebał ojca jej kolegi i w dodatku vajsprezydenta to dopiero się jej morda skrzywi. A co do Nazira to chyba ktoś zapomniał, że mu top ludzi pozamykali to chłop się uciekł do ostatniej rzeczy jaka mu została, czyli szantażu Brodym.
Opublikowano 5 grudnia 201212 l Ale już syn Brodiego robi tylko za tło, więc o to chodzi żeby z Dianą było tak samo. No ale wiadomka, że trzeba jakoś zapchać te 12 odcinków. Edytowane 5 grudnia 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Rozmowa Abu Nazira z Carrie i monolog o wyniszczeniu amerykanów w kilka stuleci boleśnie prawdziwy. Przypomnę, że dzięki rozmowie z Daną Brody nie wysadził się w bunkrze na koniec pierwszego sezonu, może teraz też ją trzymają, i odegra jakąś ważną rolę w końcówce drugiego. Jaja to będą jak scenarzyści tak zakręcą, że Brody dostanie nominację na prezydenta :] Nikt nie pisze o roli Saula, mentora Carrie, która też trzyma mnie przy tym serialu.
Opublikowano 6 grudnia 201212 l A nie bylo tak, ze brody juz pociagnal za cyngiel do bomby a ona nie zadzialala? Co do postaci to irytuja mnie absolutnie WSZYSCY nikomu nie sympatuzyje, no moza z wyjatkiem Nazira, ale on akurat dostal do tej pory malo czasu antenowego.
Opublikowano 6 grudnia 201212 l A nie bylo tak, ze brody juz pociagnal za cyngiel do bomby a ona nie zadzialala? Nie zadziałała, połączył przewody w kibelku, wrócił na sale, dostał telefon od córki i zrezygnował z zamachu.