Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasza gra roku RPG

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dark Souls, ponieważ jest to najlepszy RPG od czasów Diablo 2.   ed. widzę że niektórych Diablo 2 kuję w oczy

• Dark Souls. Od czasow Vagranta zaden rpg mnie tak nie wkrecil

• Jakiż zwrot akcji w przeciągu jednego zdania.     Generalnie nie jestem fanem gier w stylu Bethesdowym czy generalnie takim, że jest wielki świat i mało się dzieje, ale jak widać tak teraz się robi

Opublikowano

Dark Souls, ponieważ jest to najlepszy RPG od czasów Diablo 2.

ed. widzę że niektórych Diablo 2 kuję w oczy :)

Edytowane przez Afroman

Opublikowano

Dark Souls, ponieważ jest to najlepszy RPG od czasów Diablo 2.

Jakiż zwrot akcji w przeciągu jednego zdania.

Generalnie nie jestem fanem gier w stylu Bethesdowym czy generalnie takim, że jest wielki świat i mało się dzieje, ale jak widać tak teraz się robi RPG-i, bo wszystkie warte uwagi w tamtym roku tak wyglądały (poza kilkoma hiciorami na DS-a, które niestety wyszły po tym, jak rozwaliłem sobie DS-a). Mimo wszystko po światach Xenoblade i Dark Souls tak fajnie jest się wałęsać. Jak na moje oko remis, a czy Radiant Historia jest lepsza, mogę się tylko domyślać.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No uznałem, że jak już się wypowiedziałem to w sumie można by też dodać coś na temat.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Wiedzmin 2 na rowni ze Skyrimem. Obie gry w swoich dziedzinach sa niezrownane w tym roku i obu nie da sie obiektywnie porownac wiec werdykt moj jest jaki jest :).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No więc tak, Skyrim - wielki świat, dobra fabuła, dużo możliwośći. W poniedziałem będę mieć Kingdoms of Amalur --> Po czytaniu, ogladaniu itp stwierdzam, że też się tam zaliczy. W sumie to by było na tyle jeśli chodzi o moje upodobania. :)

Opublikowano

Zdecydowanie Xenoblade. Ponad 100h grania i zero znudzenia :-)

Opublikowano

Xenoblade bo lubię tę grę oną.

Opublikowano

Dark Souls. Od czasow Vagranta zaden rpg mnie tak nie wkrecil

Opublikowano

Skyrim - spory świat, mnóstwo możliwości (np. gotowanie, zabawa w kowala, górnika, drwala itp), ścieżka dźwiękowa (jeden z utworów jest nawet z Morrowinda co też jest plusem bo muzyka w tej grze była rewelacyjna)... no i przede wszystkim wolność... w grze robimy co chcemy, jak chcemy i kiedy chcemy :)

Opublikowano

Xenoblade (choć jest tego wiecej), za wspaniałą przygodę, rozbudowany i ogromny świat, gdzie można się błąkać i błąkać bez grama znudzenia. I za te 230 godzin jakie spędziłem przy tej wspaniałej grze...