Sanryu 0 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Czyzby Lumines bylo zapomniane przez swiat? Najnowsza odslona zapowiada sie bardzo dobrze(swietny soundtrack). Najgorsza jest oczywiscie cena jak na "zwyklego puzzler'a". Tutaj recka video: http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=PL#/watch?v=ipVM2V4mLMI Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Zakup obowiazkowy-stała pozycja na karcie pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 dokładnie tak samo jak Stardust Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Mam nadzieje, ze cena za cyfrowa wersje bedzie atrakcyjna bo takze chetnie bym ja zassal na karte pamieci Ceny na Pss us sa calkiem atrakcyjne, wiec czlowiek ma nadzieje, ze i byc moze nas pozytywnie zaskocza Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 to bedzie pierwsza gra jaka zakupie w wersji cyfrowej dla ps vita coraz bardziej mnie kusi zeby kupic na premiere hehe ale raczej poczekam z miesiac i zobacze jak sytuacja sie rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja tam i tak pewnie kupie w wersji pudełkowej,okładka prezentuje się nawet fajnie: Ale nie dla tego kupie tą wersje, dlatego bo lubię kolekcjonować gry wersji pudełkowej ,a zassanie ze sklepu ,nie może się równać z każdorazowym otwarciem pudełka. A co do samego Luminesa,pomijając świetny soundtrack który jest ważnym elementem każdego tytułu z serii , to sam w sobie potrafi wciągnąć jak bagno,pamiętam ,że potrafiłem spędzać całe dnie przy poprzednich produkcjach i nie wątpię,że przy tej będzie tak samo. A i recka z IGN ,bo tamta nie chciała mi się wyświetlić: [media=''] [/media] Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Nikt nie gra, kupilem wczoraj :] Soundtrack wpytke Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Kurde, jak to nikt nie gra? I dlaczego kupujesz to co ja? IMO szkoda, że nie ma jakiś puzzli, czy innych trybów w menu gry. A i wziąłem wersję cyfrową. Coś ok 700 MB, grzech nie brać. Nie chce mi się ciągle latać po karta z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Myślę,że dużo osób gra ,bo to naprawdę wspaniała produkcja. Kto nie grał w poprzednie gry z serii ,ten nie wie co traci,ale teraz ma szansę to nadrobić Chyba nie muszę mówić,że soundtrack i gameplay miażdżą Będzie to,obok Escape Plan ,produkcja którą kupie wraz z konsolką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 I jeszcze coś co dziś rano znalazłem: Some tips for getting better at Lumines Podobno gdy się to przestudiuje to można grać w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 LOL milego czytania Staram sie usilnie nabic 30 erased w 30s- trofeum za to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Czym prócz specjalów odpalanych dotknięciem avatara różni się ta gra od poprzednich? Z tego co czytam to wręcz nie ma tu rzeczy które kiedyś były. Za co oni chcą 150zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 IMO jest latwiej. Takie mam wrazenie. I co z tego ze chca 150zl jak na ekranie jest kozacko a epicko gra z glosnikow Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 I jeszcze coś co dziś rano znalazłem: Some tips for getting better at Lumines Podobno gdy się to przestudiuje to można grać w nieskończoność. Może nie ma tego tak dużo,ale po co czytać,trzeba samemu ćwiczyć A 150zł ,za nowego Luminesa,to i tak nie drogo,a jest wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 No właśnie wreszcie odpowiednia muzyka w tle leci. Gra się moim zdaniem ciekawiej niż na PSP czy chociażby iPhone. Bardzo dobry tytuł i szczególnie miłośnicy gatunku powinni przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Ale granie na dotyk się nie sprawdza. Nie wiem jak to robiłem na iPodzie. Nic nie zastąpi fizycznych przycisków. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Granie na "dotyk" sprawdza się bardzo dobrze,szczególnie w połączeniu z normalnymi klawiszami,ale nie ma mowy,żeby w najbliższym czasie przebiło tą formę sterowania.Heh, kiedyś było to nie do pomyślenia,no a teraz...ale tak czy inaczej w Electronic Symphony powinno grać się bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 kurde to w tym temacie same burżuje siedzą jak im 150 za grę, która chodzi po 36, to splunąć. prze takich jak Wy Dungeon Hunter kosztuje 149 - też warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 36zl ? Chyba pierwsze Lumines na PSP. Mowimy o nowej na Vite helooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Przypominam ,że druga część chodziła na starcie za około 170-80zł,którą faktycznie już można kupić za około 40zł (podobnie jak część pierwszą),po pewnym czasie na pewno stanieje,ale raz ,że to lepsza gra od swoich poprzedniczek,a dwa czy jest sens czekać? Moja odpowiedź brzmi:NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 po.(pipi)ało psa i łancuch. ja mówię o luminkach na PSS. ja wiem, że ta gra jest dobra ale nie lubię jak ktoś rżnie mnie w dupę i udaje, że robi mi dobrze. no ku.rwa. ludzie, te gry nie sa warte tej ceny. to odgrzewańce w innym sosie. ceny są teraz podbite bo ludzie kupili vity i nie mają wyboru - gier dużo nie ma. oczywiście to Wasza kasa i ja też miałbym wywalone jakbym miał za co szaleć ale chodzi o zasady i szacunek do klienta. 149 za luminki czy tego dungeona to jawne plucie klientowi w twarz. najgorsze jest to, że masa tatusiów i mamusi się na to nadzieje i będzie żyło w nieświadomości. cały proces jest denerwujący i przypomina mi to co się dzieje z FPSami na PS3 / XO - 5h grania w singlu za 189 zl. Ludzie kupują więc znaczy, że można przeginać dalej. Głosujcie portfelami w imieniu tych biedniejszych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
envie89 20 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zobaczyłem filmik, wszedłem na PS Store i opadła mi szczena.Chcą za 149 zł sprzedaż jakiegoś dziwnego Tetrisa! LOOOOL Ludziom, którzy to kupują, radzę skonsultować się z lekarzem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zobaczyłem filmik, wszedłem na PS Store i opadła mi szczena.Chcą za 149 zł sprzedaż jakiegoś dziwnego Tetrisa! LOOOOL Ludziom, którzy to kupują, radzę skonsultować się z lekarzem. Myślę, że tobie chłopcze też przydałaby się taka konsultacja. Jeśli nie masz nic mądrego do napisania to lepiej nie błaźnij się i nic nie pisz - taka porada na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Zobaczyłem filmik, wszedłem na PS Store i opadła mi szczena.Chcą za 149 zł sprzedaż jakiegoś dziwnego Tetrisa! LOOOOL Ludziom, którzy to kupują, radzę skonsultować się z lekarzem. LOL Nie znasz sie nie giereczkach, wiec nie wiem po co sie udzieliles tutaj. Dalbym za to nawet 180zl w dniu premiery, giereczka z tych ponadczasowych. Grasz dzisiaj, grasz jutro, grasz za rok. Dostalbym do reki PSP, odpalam Lumines na wejsciu....... Shinin.... do dzisiaj za mna ta nuta chodzi, a ile to juz lat ? ...... sporo. Kalin następny "miszcz" gierek... Kto kupuje bf3 dla singla... To dodatek do multi ludzie płaca 189zl za kolejny rok grania ponad 200h w multi i 50 level. Kupujesz albo nie nikt cię nie dyma. Ja dałem 150 imo warto. Bardzo mnie gierka relaksuje i miła odskocznia od innych gier. Odpale za 4 miechy i ta sama frajda co dziś. I tyłek mnie nie boli. Edytowane 28 Lutego 2012 przez luck1985 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zobaczyłem filmik, wszedłem na PS Store i opadła mi szczena.Chcą za 149 zł sprzedaż jakiegoś dziwnego Tetrisa! LOOOOL Ludziom, którzy to kupują, radzę skonsultować się z lekarzem. Niejedna gra w tym samym czasie na PSP była droższa ,w tym poprzednie części Luminesa ,ceny są więc dość przystępne. Ale do jednego masz rację,trzeba się skonsultować z lekarzem ,ponieważ ta gra w chui uzależnia 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi