Opublikowano 14 lutego 201213 l Witajcie mieszkańcy ekstrimowego forumka, mam do Was prośbę: do swojej pracy inżynierskiej potrzebuję zebrać dane (ankiety) dotyczące płci mózgu (sama praca dotyczy sieci neuronowych). Jeśli znajdziecie wolną chwilę, zajrzyjcie TUTAJ i odpowiedzcie na pytania, tym samym pomagając mi . Z góry dzięki.
Opublikowano 14 lutego 201213 l 6. W kinie wolisz siedzieć: z prawej strony sali gdziekolwiek, wszystko jedno gdzie z lewej strony sali to jest bez sensu, ja wole środek, bo tylko tam mozna obejrzec cały film za jednym razem. Edytowane 14 lutego 201213 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 15 lutego 201213 l Autor Dzięki za odpowiedzi . Problem z pytaniami jest taki, że nie ja je układałem - pochodzą z książki, na którą namiary podane są na górze strony i modyfikacje nie wchodzą w grę. Jeśli wolicie środek, wybierzcie C. To tak jakby ktoś zapytał Was o to za kim jesteście w meczu Real - Barca, podczas gdy jesteście kibicami Deportivo.
Opublikowano 26 lutego 201213 l 7. Znajomy ma urządzenie mechaniczne, które nie działa: - współczujesz i omawiasz z nim, co w związku z tym czuje Kobiety naprawdę tak robią? W każdym razie - wypełnione.