Sarge 6 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Brakuje mi takiego tematu w tym dziale, więc pozwoliłem sobie założyć . Ja gram obecnie w Super Street Fighter IV: 3D Edition i Nintendogs + Cats. Obie gry głównie dlatego, że przy zakupie konsoli tylko takie były dostępne za rozsądną cenę, a chciałem koniecznie już w coś zagrać. Nintendogs to praktycznie to samo co znamy z pierwszego DS-a, z kolei Street Fighter nie do końca mi podchodzi - pewnie dlatego, że strasznie lamuję w tym tytule . Chce dać mu jednak jeszcze szansę, bo nie można odmówić świetności tej produkcji. Według mnie granie na krzyżaku od 3DS-a to tutaj mała mordęga. Quote Link to comment
Bansai 11198 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Resident Evil Revelations, oraz czekam na MGS 3D Quote Link to comment
pawelgr5 1460 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 RE: Revelations i sporo z eShopu... Quote Link to comment
Pious 8 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 MK7, kilka z eShopu i czekam na mojego Re:R. Quote Link to comment
Rayos 3170 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 odkad mam 3DSa, to Zelda OOT 3D i od niedawna PullBlox + pare gier z DSa kiedy nie mam Lite'a pod reka Quote Link to comment
bid0n 3 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 RE:R ,myśle nad MK7 lub Last Story na Wii. Quote Link to comment
P-chan 195 Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Ja na razie niegram w nic sprawdziłem tylko demo MGS'a i RE (które mam zamiar w najbliższym czasie kupić), i czekam aż przyjdzie mi paczka z zamówiona Inazumą na DS'a folią ochronną i pokrowcem na 3DS'a... 1 Quote Link to comment
balon 5331 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Ja calakuję Mario 3d, potem Zelda i RE:R i co dalej ? mam nadzieję, że szybko zapowiedzą oficjalnie nowego Mariana, Donkey Konga lub Zeldę... Quote Link to comment
Sarge 6 Posted March 22, 2012 Author Share Posted March 22, 2012 Obecnie katuję Super Mario 3D Land - naczytałem się, jaka gra jest prostacka przez pierwsze godziny, ale chyba jednak nie odbiega to od innych części Mariana więc nie jest źle . Gra mi się bardzo podoba i pewnie będę sobie codziennie przechodził po parę poziomów. Quote Link to comment
Afroman 81 Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 RE R, RR i PES, Wszystkie świetnie nadają się na posiedzenie. Quote Link to comment
pawelgr5 1460 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 (edited) Jak ktoś lubi muzyczne gierki to polecam ograć demko Theatrhythm Final Fantasy. Akurat dwa utwory w demku to nie są te najbardziej rozpoznawalne z tego co było w serii ale i tak dają rade (zwłaszcza ta z FFXIII). Dla miłośników OST gier z serii FF to świetna sprawa. Bedzie to chyba pierwsze demko jakie uruchomie te 30 razy Edited June 22, 2012 by pawelgr5 Quote Link to comment
P-chan 195 Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 No właśnie akurat demo muzycznego Final'a, jak i nadchodzącego Kingdom Hearts oderwały mnie trochę od Mariana. I nie powiem ten muzyczny FF jak najbardziej mi się spodobał (czyżby szykowała się najlepsza odsłona od lat^^), i gdy do czasu ukazania się dema miałem pewne wątpliwości, czy kupować grę, to teraz zastanawiam się czy nie złożyć pre-order'a... Quote Link to comment
Gipsi 1 Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Kid Icarus i Theatrhtyhm Final Fantasy, ta druga kilka piosenek dziennie. Drugi poziom trudnosci daje duzo radosci ale trzeci juz za bardzo udowadnia nam jak ciency jestesmy. Quote Link to comment
Afroman 81 Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Tales of the Abyss - w końcu dorwałem po dobrej cenie Kid Icarus - IMO najlepsza gra na 3DSa Ridge Racer - i już Quote Link to comment
Gipsi 1 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Ridge Racer - i już Co prawda to pewnie dlatego ze byl to wraz z Pilot Wings moj startowy tytul na 3DSie... ale mialem zaskakujaco duzo frajdy z grania w tego RR. Wyjezdzilem chyba ponad 32 godziny i nic a nic nie zaluje tego zakupu. Quote Link to comment
Arinald 1 Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 (edited) Katuję aktualnie Heroes of Ruin (spodziewał się czegoś lepszego, ale nie miałem jeszcze zbyt dużo czasu by poszpilać w multi) z przerwami na Kid Icarusa (150 godzin przy tym przesiedziałem już Sporo w multi, zazwyczaj mam najwięcej ubitych przeciwników z całej szóstki =)) i Residenta. Naszła mnie chrapka na KH3D, a po demie chciałbym kupić TFF bo kocham takie gry rytmiczne, a wymasterowanie wszystkich utworków na pewno zgarnie troszkę czasu Planuje jeszcze na pewno Kupić Pkmn Black 2, Castlevanię i zapewne jednego z nadchodzących Marianów (wliczając LM2, chociaż zapewne zakupię New Super Mario Bros. 2). Oj, jest w co grać :)EDIT: Czekam jeszcze na Monster Hunter 4 i Fire Emblem Edited August 4, 2012 by Arinald Quote Link to comment
Rayos 3170 Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 maly offtop, HoR, jakie wrazenia, moglbys opisac dokladnie? Quote Link to comment
Bansai 11198 Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Tales of Abyss 1 Quote Link to comment
Guest ragus Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Gram na przemian w Pullblox i Theatrhythm Final Fantasy, a jutro dojdzie do mnie Dream Drop Distance. Quote Link to comment
Gipsi 1 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Niedawno ukończyłem Shinobi, fajna gierka akcji 2D tylko... w sumie troche trudna... albo po prostu ja już dawno nie grałem w tego typu gry Powrot do klasyki SEGI, szczególnie na początku prawie się chlastałem jak widziałem napis game over. Gra raczej dla hardcorowych graczy (mimo że tego określenia nie lubie >.> ale tu pasuje). Obecnie męcze Sonic Generations przed premierą Mariana 2. Na początku wydawało mi się że lipa ale jak się przestawiłem z myślenia "Mario to to nie jest..." to gra się całkiem przyjemnie. Fajny platformer na wakacje. Do tego jeszcze Mario Tennis Open - wkurzają mnie ciecie którzy odłączają neta gdy już są na przegranej pozycji Quote Link to comment
pawelgr5 1460 Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Final Fantasy: Theatrhythm, świetna gra, zdecydowanie wiecej oferuje niż myślałem. Gra idealna dla ludzi, którym podobało się Elite Beat Agents (chociaż zdecydowanie inne klimaty muzyczne). Strssznie dużo do masterowania. No i DLC jest dostepne z poziomu gry (nie widać na eShopie dodatków ale jest w nim historia transakcji), myślałem że w ogóle dla Polaków nie ma a tu taka miła niespodzianka Quote Link to comment
czapa 651 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Mario Kart 7 Quote Link to comment
genjuro 84 Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Ghost recon shadow wars dema resident i snejq Na deser mam od poprzedniego wlasciciela, fire emblem (wersja chyba z gb advance) Quote Link to comment
dziki_dziku 4 Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ghost recon shadow wars dema resident i snejq Na deser mam od poprzedniego wlasciciela, fire emblem (wersja chyba z gb advance) Skoro masz Fire Emblem, to raczej na pewno masz konsolkę Ambasadorem, czyli kilkanaście gier do ściągnięcia za free. Żeby je ściągnąć musisz wejść w sklepie w historię kupionych tytułów i pobrać ponownie (te gry nie są w większości dostępne w eShopie) Quote Link to comment
genjuro 84 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Tak wiem ale mariany czy inne platformery, mnie nie interesuja. Za to Fire Emblem z gba bedzie swietna przystawka przed FE:Awekning Ps. ghost recon shadow wars naprawde wciaga. dla fanow gier taktycznych pozycja obowiazkowa (a teraz kosztuje grosze) Quote Link to comment
Recommended Posts