Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

jaki marian platformowy jest aktualnie piorytetowy do ogrania? nsmb2 czy paper?

• Replies 192
  • Views 44.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja ostatnio pogrywam w NSMB2 i Code of Princess. Marian dobry, chociaż spodziewałem się czegoś ciekawszego. Gdzie te wszystkie power-upy z kultowej "trójki"...? Code of Princess miałem na celowniku ju

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mario 3d z promocji Nintendo(dzięki Ragus za kod) ,jak na razie najbardziej wciągająca gra na Handheldy w jaką miałem okazję grać.Każdą chwilę grania poświęcam na Mariana

• Ja na razie niegram w nic sprawdziłem tylko demo MGS'a i RE (które mam zamiar w najbliższym czasie kupić), i czekam aż przyjdzie mi paczka z zamówiona Inazumą na DS'a folią ochronną i pokrowcem na 3DS

A 3D Land ograłeś?

Paper to nie platformer. 3Dland najlepszy, NSMB2 też spoko.

Gram obecnie w Pokemon X, fajna gra, polecam.

Również gram w Pokemon X, a w przerwach skaczę Marianem w 3D Land. Super gierki!

jaki marian platformowy jest aktualnie piorytetowy do ogrania? nsmb2 czy paper?

Ragus dobrze radzi, 3D Land najlepszy i priorytetowy. Potem NSMB2.

Mi się udało zakupić niby używkę Professor Layton and the Miracle Mask za 91zł i teraz będę w to grał ciągle. Okazało się też, że zamiast używki facet na Allegro sprzedawał nówkę w folii :D

Edited by Kymel

• 1 month later...
  • Author

Ja ostatnio zacząłem The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D :) . W sumie gra od kilku miesięcy czekała u mnie w konsoli, ale jakoś nie mogłem do tej pory się za nią zabrać.

Edited by Sarge

a ja właśnie zaczynam przygotę z the world ends with you :D wiem że gra z ds'a ale gram na 3dsie więc tutaj :D Po Fire Emblem czas na rpg w czasie rzeczywistym mam nadzieję że historia zachwyci :)

Dziennie gram godzinkę w Animal Crossing i coś tam pykam trochę znowu w Monster Huntera, ale już za kilka dni Zelda.

Pokemony hoduje w white 2 i soulsilver.

Do tego pierwsza czesc Professor Layton

• 2 weeks later...

Etrian Odyssey IV. Uwielbiam i jednocześnie nienawidzę tę serię.

Zelda, ale mam teraz mało czasu na granie, więc baaardzo powoli.

No i Animal Crossing oczywiście, bo obowiązki wzywają xd.

Ja tak samo pykam w nową Zelde. Cholernie mi się podoba a grania jeszcze zostało sporo.

Kid Icarus Uprising - co za gra -  intensywna rozgrywka, oprawa graficzna, dialogi, postacie, muzyka - majstersztyk  :thumbsup: . Gdy już skończę Ikarusika, zabieram się za Zelde :yes:

Super Mario 3D Land i Pokemon X, obie dopiero zacząłem, więc nie mam zdania jeszcze na ich temat, choć już od początku dają nadzieję na najwyższy poziom funu.

Pokemony Y znudziły mi się po 60 godzinach grania. Teraz Devil Survivor Overclocked ;).

Ah Devil survivor...swietna gra, male arcydzielo.

No ludziki, co tak cicho o Bravely Default? Nikt nie gra? Ja gram... tzn. grałem przez cały jeden dzień bo później w domu pojawiła się PS4 i 3DS znowu poszedł w odstawkę ;-) Ale gierka zapowiada się pysznie i jak tylko mi przejdzie premierowa szajba na pewno do niej wrócę. Jedyne co mnie zmroziło to mikrotransakcje... tego się po grach na 3DSa nie spodziewałem :/ No i duża kupa za dość gęste wykorzystanie Street Passa - bo wiadomo jak u nas z tym jest.

Tyle, ze przeciez te mikrotransakcje nie sa do niczego potrzebne - no chyba, ze ktos ma ochote na gre z ultra-easy mode, ktora sama sie przechodzi.

Jak maja wprowadzac takie mikrotransakcje, to jestem za. Sam z tego nigdy bym nie skorzystal, ale do tworcow zawsze wplynie troche wiecej kasy, a jak wiadomo: im wiekszy zysk, tym wieksza szansa na kolejna odslone (i na wydanie tego u nas).

Edited by Yabollek007

Bravely Default i Time Hollow

Zaczynam dzisiaj Ace Attorney 5. Moja ulubiona seria z DS, mam nadzieję, że na 5 również się nie zawiodę.

Gram  BRAVELY DEFAULT. Powtarzam, BRAVELY DEFAULT. Polecam polecam i jeszcze raz polecam :D

• 4 weeks later...

Phoenix Wright Ace Attorney obecnie, mam zamiar przerobic cala serie przed premiera crossovera z Laytonem

Nadal AA5, ale po ograniu dema MHTri na WiiU zachciało mi się znowu bicia smoków, także wracam do monster huntera.