Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIA Formula One World Championship 2012

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Widzieli Węgry ?

Szacun dla Kimiego, trochę szkoda Buttona, który po usprawnieniach zaczął rozumieć auto :) Mam dość RBR i afer związanych z nimi.

• Odpowiedzi 167
  • Wyświetleń 20,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dokladnie...Robert sam przyznal ze od paru miesiecy sprawdzal sie w roznych smochodach (zarowno rajdowych jak i wyscigowych), wiec mysle ze dokladnie wie na co moze sobie pozwolic. Prawa reka jest na

• Kimiemu zwycięstwo należało się za samo zruganie swojego inżyniera, kiedy ten pozwolił sobie przypomniec Kimiemu o dogrzewaniu opon .   http://www.youtube.com/watch?v=FrDDn8ZY9wk

Opublikowano

Iceman pokazał, że dalej potrafi. Lotus ogólnie pozytywnie zaskoczył.

A możesz mi przypomnieć o co b z RBR? Coś z tego GP?

Opublikowano

Bylo cos z mapowaniem silnika i zawieszeniem, ktorego wysokosc mozna zmienic parc ferme (pomiedzy kwali a wyscigiem).

Opublikowano
  • Autor

Wysokość zawieszenia nie może być manualnym elementem, który można zmienić sobie ot tak, pomiędzy treningiem a kwalifikacjami czy wyścigiem. Na jakimś blogu czytałem, że może być grubsza afera, bo podobno delegat techniczny FIA przyłapał mechanika, jak ten niby czyszcząc bolid miał klucz w szmatce :) ale to info nieoficjalne, może tylko plotka.

Opublikowano

Nie wiem czy zostali przylapani ale fakt ze ich zawieszenie mozna ustawic w sposob niezgodny z przepisami jest potwierdzony. Nawet Horner to przyznal, oczywiscie dodajac ze nigdy z tej opcji nie skorzystali :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robert podobno powiedzial ze do F1 nie wroci wczesniej niz w 2014 (jesli wogole) a w przyszlym sezonie chce wystartowac w WRC.

Opublikowano

Bardzo mnie ucieszyła wiadomość o powrocie Kubicy do startów. To było pewne, że nic nas nie informują o stanie Kubicy, aby nas zaskoczyć oraz pokazać ludziom, że jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Do F1 najpewniej wróci w 2014, a w 2013, albo jeździł w WRC jak powiedział Magik, albo będzie kierowcą testowym w F1.

Opublikowano

No ,jednak zdjęcia prawej dłoni są na cenzurowanym :P ale dobrze ze chłopak wraca .

Edit

Nie wygląda to za dobrze .

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Robert podobno powiedzial ze do F1 nie wroci wczesniej niz w 2014 (jesli wogole) a w przyszlym sezonie chce wystartowac w WRC.

zdementowal.

Nie podawal zadnych dat.

Opublikowano

Roberto wygral z przewaga prawie minuty :)

Za tydzien czeka go znacznie trudniejsza proba. Jedna z rund mistrzostw Wloch, zatem zadne pitu pitu tylko czolowka tamtejszych rajdowcow:)

Tymczasem...

564276_428560207179832_660801406_n.jpg

Opublikowano

No właśnie, może za ostro? A może łokieć uniemożliwia wyczynową jazdę na wysokim poziomie? Jeszcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.