Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship 2012

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Widzieli Węgry ?

Szacun dla Kimiego, trochę szkoda Buttona, który po usprawnieniach zaczął rozumieć auto :) Mam dość RBR i afer związanych z nimi.

• Odpowiedzi 167
  • Wyświetleń 19,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dokladnie...Robert sam przyznal ze od paru miesiecy sprawdzal sie w roznych smochodach (zarowno rajdowych jak i wyscigowych), wiec mysle ze dokladnie wie na co moze sobie pozwolic. Prawa reka jest na

• Kimiemu zwycięstwo należało się za samo zruganie swojego inżyniera, kiedy ten pozwolił sobie przypomniec Kimiemu o dogrzewaniu opon .   http://www.youtube.com/watch?v=FrDDn8ZY9wk

Opublikowano

Iceman pokazał, że dalej potrafi. Lotus ogólnie pozytywnie zaskoczył.

A możesz mi przypomnieć o co b z RBR? Coś z tego GP?

Opublikowano

Bylo cos z mapowaniem silnika i zawieszeniem, ktorego wysokosc mozna zmienic parc ferme (pomiedzy kwali a wyscigiem).

Opublikowano
  • Autor

Wysokość zawieszenia nie może być manualnym elementem, który można zmienić sobie ot tak, pomiędzy treningiem a kwalifikacjami czy wyścigiem. Na jakimś blogu czytałem, że może być grubsza afera, bo podobno delegat techniczny FIA przyłapał mechanika, jak ten niby czyszcząc bolid miał klucz w szmatce :) ale to info nieoficjalne, może tylko plotka.

Opublikowano

Nie wiem czy zostali przylapani ale fakt ze ich zawieszenie mozna ustawic w sposob niezgodny z przepisami jest potwierdzony. Nawet Horner to przyznal, oczywiscie dodajac ze nigdy z tej opcji nie skorzystali :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robert podobno powiedzial ze do F1 nie wroci wczesniej niz w 2014 (jesli wogole) a w przyszlym sezonie chce wystartowac w WRC.

Opublikowano

Bardzo mnie ucieszyła wiadomość o powrocie Kubicy do startów. To było pewne, że nic nas nie informują o stanie Kubicy, aby nas zaskoczyć oraz pokazać ludziom, że jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Do F1 najpewniej wróci w 2014, a w 2013, albo jeździł w WRC jak powiedział Magik, albo będzie kierowcą testowym w F1.

Opublikowano

No ,jednak zdjęcia prawej dłoni są na cenzurowanym :P ale dobrze ze chłopak wraca .

Edit

Nie wygląda to za dobrze .

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Robert podobno powiedzial ze do F1 nie wroci wczesniej niz w 2014 (jesli wogole) a w przyszlym sezonie chce wystartowac w WRC.

zdementowal.

Nie podawal zadnych dat.

Opublikowano

Roberto wygral z przewaga prawie minuty :)

Za tydzien czeka go znacznie trudniejsza proba. Jedna z rund mistrzostw Wloch, zatem zadne pitu pitu tylko czolowka tamtejszych rajdowcow:)

Tymczasem...

564276_428560207179832_660801406_n.jpg

Opublikowano

No właśnie, może za ostro? A może łokieć uniemożliwia wyczynową jazdę na wysokim poziomie? Jeszcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.