Opublikowano 5 czerwca 201212 l Oglądam ten gif od wczoraj i za cholerę nie mogę skumać co to są te kółka latające o.O Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nowy Mario Nowy Metroid Nowe ip od Retro Pikmin 3 Kilka muliplatform i mnie mają
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nowy Mario Nowy Metroid Nowe ip od Retro Pikmin 3 Kilka muliplatform i mnie mają Lepiej żeby to był Mario 2D, albo Paper Mario.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Co EDGE myśli o konfie M$: http://www.edge-online.com/features/e3-2012-microsoft-press-conference-report Imo całkiem trafne podsumowanie tego co widzieliśmy na tym show.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Mario 2D to już pewniak. edit: Edytowane 5 czerwca 201212 l przez ragus
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Oglądam ten gif od wczoraj i za cholerę nie mogę skumać co to są te kółka latające o.O Na wczorajszym trailerze, było widać ogromnego, kosmicznego pokeball;a. Pewnie przyleciał tam, aby je wyłapać
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Oby tylko nie było szrotów typu wii music, fit itp Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Dzisiaj Nintendo przejmie od MS tytuł najgorszej konfy xD BTW Coś czuje że to całe WiiU będzie wielkim failem. Moc porównywalna z curent genami,nawet ten tabletopad nie jest rewolucja bo MS ma Xboxa360+Smart Glass a SONY Ps3+PS Vita jako pad
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Oby tylko nie było szrotów typu wii music, fit itp O (pipi)a tego wypierdoleńca nigdy nie zapomnę. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Oby tylko nie było szrotów typu wii music, fit itp O (pipi)a tego wypierdoleńca nigdy nie zapomnę. To chyba z 2009 roku. Never forget.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l A nie wiem czy zauważyliście, że początek przyszłego roku (styczeń-marzec) zapowiada się masakrycznie. Jesień dla next genów ;]
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Właśnie wróciłem z pracy, panowie poratujcie linkiem do pełnej konferencji Sony.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Autor Yeti, dobra rada - oszczędź sobie bólu i czasu, i obejrzyj sobie tylko gameplay z beyond, tlou i gowa, reszta to nic godnego uwagi.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Oby tylko nie było szrotów typu wii music, fit itp nieśmiertelny GIF ciekawe co tam nintendo pokaże dziś, jedno jest pewne większej żenady i nudy niż na konfie sony już nikt nie da rady zrobić. Sytuacja taka sama od 2lat, pierw sonyboty cisną po MS jak słabo a później sami łapią Nerd Rage po konfie sony, delektowałem się tym, nawet mendrek nie dał rady siedzieć w Home i wyszedł w połowie ale żeby nie było to MS dużo lepszy nie był, GoW i FH w postaci 2 minutowych trailerów, reklama nowych adidasów, 5 minutowy taniec z gwiazdami i na koniec black klops2 które miało być wielkim ''wow''
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Pytam, bo nic nie czytałem i nie wiem co pokazali, więc nie chcę natknąć się na spoilery. Trafiłem tylko na taki gif. ok, juz mam