Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mario Kart i kolejna generacja wygrana.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Oglądam ten gif od wczoraj i za cholerę nie mogę skumać co to są te kółka latające o.O

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nowy Mario

Nowy Metroid

Nowe ip od Retro

Pikmin 3

Kilka muliplatform

i mnie mają

Opublikowano

Nowy Mario

Nowy Metroid

Nowe ip od Retro

Pikmin 3

Kilka muliplatform

i mnie mają

Lepiej żeby to był Mario 2D, albo Paper Mario.

Opublikowano

Mario 2D to już pewniak.

edit:

sony_sfield_booksap7r0.gif

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Oglądam ten gif od wczoraj i za cholerę nie mogę skumać co to są te kółka latające o.O

Na wczorajszym trailerze, było widać ogromnego, kosmicznego pokeball;a. Pewnie przyleciał tam, aby je wyłapać ;)

Opublikowano

Oby tylko nie było szrotów typu wii music, fit itp

WiiMusic.gif

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Dzisiaj Nintendo przejmie od MS tytuł najgorszej konfy xD

BTW

Coś czuje że to całe WiiU będzie wielkim failem. Moc porównywalna z curent genami,nawet ten tabletopad nie jest rewolucja bo MS ma Xboxa360+Smart Glass a SONY Ps3+PS Vita jako pad

Opublikowano

WiiMusic.gif

O (pipi)a tego wypierdoleńca nigdy nie zapomnę.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

WiiMusic.gif

O (pipi)a tego wypierdoleńca nigdy nie zapomnę.

To chyba z 2009 roku. Never forget.

Opublikowano

jakie gierki Sony wypusci jeszcze w 2012?

Opublikowano

A nie wiem czy zauważyliście, że początek przyszłego roku (styczeń-marzec) zapowiada się masakrycznie.

Jesień dla next genów ;]

Opublikowano

Właśnie wróciłem z pracy, panowie poratujcie linkiem do pełnej konferencji Sony.

Opublikowano
  • Autor

Yeti, dobra rada - oszczędź sobie bólu i czasu, i obejrzyj sobie tylko gameplay z beyond, tlou i gowa, reszta to nic godnego uwagi.

Opublikowano

WiiMusic.gif

nieśmiertelny GIF

ciekawe co tam nintendo pokaże dziś, jedno jest pewne większej żenady i nudy niż na konfie sony już nikt nie da rady zrobić. Sytuacja taka sama od 2lat, pierw sonyboty cisną po MS jak słabo a później sami łapią Nerd Rage po konfie sony, delektowałem się tym, nawet mendrek nie dał rady siedzieć w Home i wyszedł w połowie :(

ale żeby nie było to MS dużo lepszy nie był, GoW i FH w postaci 2 minutowych trailerów, reklama nowych adidasów, 5 minutowy taniec z gwiazdami i na koniec black klops2 które miało być wielkim ''wow'' :)

Opublikowano

Pytam, bo nic nie czytałem i nie wiem co pokazali, więc nie chcę natknąć się na spoilery. Trafiłem tylko na taki gif.

1338867227694.gif

ok, juz mam