Opublikowano 5 czerwca 201212 l Sraczka xDDDDDDD tak samo zareagowałem @Yeti wiem ale kurde no fajnie to wygląda. Nie zdziw się jak Sony i M$ coś takiego samego zrobią ;p mass effect 3 xD
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Sraczka xDDDDDDD tak samo zareagowałem @Yeti wiem ale kurde no fajnie to wygląda. Nie zdziw się jak Sony i M$ coś takiego samego zrobią ;p mass effect 3 xD przecież zrobili z tym całym glasscośtam
Opublikowano 5 czerwca 201212 l @Yeti wiem ale kurde no fajnie to wygląda. Nie zdziw się jak Sony i M$ coś takiego samego zrobią ;p Wii U = PS3 + VITA. Niezła żenada obecnie, prezentują gry w które gralismy rok temu, albo jakieś badziewia dla casuali. Całe Nintendo.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Boże co oni za gówna pokazują, jedynie multiplatformy pokazują, że konsola rzeczywiście jakąś tam moc porównywalną z PS3/Xboxem360 ma.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Pewnie znowu 100mln to kupi Jeżeli Nintendo znów wygra z PS4 i X720, to ja (pipi) nie wiem o co w tym chodzi.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Przynajmniej gry pokazują. Ale zarzuciłeś żartem... Obecnie to nawet Micorsoft wypada od nich lepiej.