Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale to wcale nie wyklucza, że gra może powstać i na PS4/XO666.

Dzisiaj tak mówią a w piwnicach robią na next genach.

Tak samo dzisiaj czytałem ale to plotka, żadne nie potwierdzone info. Że podobno te nowe Star Wars 1313 również już powstaje na next geny, ktoś niby wygadał.

Oczywiście demko było z pc.

Btw a pamiętacie zeszłoroczną zapowiedź Brother in Arms w stylu Tarantino?

CISZA W TEMACIE

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Mazz, wiem Ty również.

Btw jak można ocenić konfe Sony na 3/10? Widzieliście ich gierki? :P

@Zwyrol no horrorem już nie jest, ewidentnie pokazał to wczorajszy gameplay.

Ale ja oceniam konferencję jako całość, a nie tylko przez trailery gierek. Fajnie, że pokazali jeden super gameplay (TLoU) i jeden fajny trailer (Beyond), ale cała reszta była beznadziejnie nudna i niepotrzebna. Nic o Vicie, jakaś książka z dupy, panowie gadający o niczym - rzeczywiście, świetna konferencja. Nie mówiąc już o tym, że trailery gier multiplatformowych były najsłabsze u Sony. Najwięcej czasu z gier poświęcili All Stars i potterowi, to o czymś mówi.

Microsoft też miał tą przewagę z multiplatformami, że pokazał je jako pierwszy (RE6, SC, czy TR). U Sony gierki Ubi to nie było już nic nowego, bo pokazywali je już wcześniej u siebie i to lepsze fragmenty.

Opublikowano

CISZA W TEMACIE

Bo mają na głowie Borderlands i wiecznie przekładane w czasie Aliens: Colonial Marines.

Opublikowano

CISZA W TEMACIE

A ile tych gier ma Gearbox naraz robić? Mają Borderlands 2 we wrześniu i Aliens na początku 2013.

Humulin, zapomniałeś o Dishonored i Sleeping Dogs.

Opublikowano

CISZA W TEMACIE

A ile tych gier ma Gearbox naraz robić? Mają Borderlands 2 we wrześniu i Aliens na początku 2013.

Humulin, zapomniałeś o Dishonored i Sleeping Dogs.

Co nie zmienia faktu, że i tak jest chujnia.

Pięć gier, ciekawe ile z nich okaże się faktycznie czymś dobrym.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

To jest nieco przerażające jak obecnie wygląda nasza branża. Zalana cyferkami obok nazw gier. Obecne E3 nie pokazały, że miałoby się cokolwiek zmienić w tym aspekcie. Na pięciu konferencjach pokazano zaledwie 3 nowe IP godne uwagi, z czego dwa jako ex na PS3 + jedna multiplatforma w którą i tak najsensowniej będzie grać na PC za minimum 3 tyś. X360 w czarnej dupie, a o Nintendo szkoda gadać. Podobnie kiedyś wyglądała śmierć DC, gdzie zapowiedzi nowych, konkretnych gier dało się policzyć na palcach jednej ręki, lecz wtedy była alternatywa w postaci rozwijającego się PS2. Teraz mamy chuja w zębach wypełnionego ponad rocznym czekaniem na jakiegokolwiek next gena, podczas którego pozostaje nam ogrywać kilkuletnie odgrzane kotlety z nieco zmienionymi podtytułami.

ale ograłeś juz absolutnie wszystko? ja się z takiego obrotu sprawy cieszę, bo mam czas pograć w starsze tytuły, które musiały ustąpić miejsca hitom

Opublikowano

To jest nieco przerażające jak obecnie wygląda nasza branża. Zalana cyferkami obok nazw gier. Obecne E3 nie pokazały, że miałoby się cokolwiek zmienić w tym aspekcie. Na pięciu konferencjach pokazano zaledwie 3 nowe IP godne uwagi, z czego dwa jako ex na PS3 + jedna multiplatforma w którą i tak najsensowniej będzie grać na PC za minimum 3 tyś. X360 w czarnej dupie, a o Nintendo szkoda gadać. Podobnie kiedyś wyglądała śmierć DC, gdzie zapowiedzi nowych, konkretnych gier dało się policzyć na palcach jednej ręki, lecz wtedy była alternatywa w postaci rozwijającego się PS2. Teraz mamy chuja w zębach wypełnionego ponad rocznym czekaniem na jakiegokolwiek next gena, podczas którego pozostaje nam ogrywać kilkuletnie odgrzane kotlety z nieco zmienionymi podtytułami.

ale ograłeś juz absolutnie wszystko? ja się z takiego obrotu sprawy cieszę, bo mam czas pograć w starsze tytuły, które musiały ustąpić miejsca hitom

Oglądałem wszystkie konferencje oraz większość jakichś pobocznych filmików na GT.

Opublikowano

Nie doczytałem (pipi)a. Ciężko ograć absolutnie wszystko, co nie znaczy, że nie można nieco pomarudzić na panującą sytuację.

Opublikowano

Nie doczytałem (pipi)a. Ciężko ograć absolutnie wszystko, co nie znaczy, że nie można nieco pomarudzić na panującą sytuację.

proste. jednak problem nie leży w developerach a w konsumentach. mi się rzygać chcę jak widze debili na ppe jarających się kolejną grą z cover systemem lub Krejtosem. No ile qurva można?
Opublikowano

proste. jednak problem nie leży w developerach a w konsumentach. mi się rzygać chcę jak widze debili na ppe jarających się kolejną grą z cover systemem lub Krejtosem. No ile qurva można?

ale mnie tacy ludzie denerwują. Czemu się jarają nową częścią kratosa? BO TO KU.RWA ŚWIETNA SERIA -_-

Opublikowano

serio, ja tak mówie i tak jest

no qurva, dajcie se siana :) Was jara Kratos i spoko. Mnie nie jara 6 raz to samo i już mniej spoko? Ja nie mówię, że to są złe gry. Mówię o tym, że nieustannie gra się w to samo a i tak wszyscy widzą 'nex level' gamingu, progres i w ogóle objawienie w nowych wersjach znanych serii.

Opublikowano

Ktoś pytał o grafę Watch Dog.

Technicznie nie powiem, bo nie widziałem filmiku w dobre jakości [720p na jutubie to jakiś upscalowany fejk chyba jest] ale klimatycznie daje radę, bo świat żyje. Jaram się :D

Opublikowano

no qurva, dajcie se siana :) Was jara Kratos i spoko. Mnie nie jara 6 raz to samo i już mniej spoko? Ja nie mówię, że to są złe gry. Mówię o tym, że nieustannie gra się w to samo a i tak wszyscy widzą 'nex level' gamingu, progres i w ogóle objawienie w nowych wersjach znanych serii.

No jak niektóre gry ewoluują (RE, czy Splinter Cell proste przykłady), to jest jeszcze większy płacz, że to już nie jest to samo.

Opublikowano

Pan i władca się znalazł jednym słowem mesjasz który stara się nawrócić nas szarą mase :rofl2:
Opublikowano

No jak niektóre gry ewoluują (RE, czy Splinter Cell proste przykłady), to jest jeszcze większy płacz, że to już nie jest to samo.

No w tych przypadkach to bym juz wolal to samo co bylo czyli fajna skrandanka i horror niz to co jest teraz czyli pseudo survival i samograj zwany splinter cellem

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Przecież każda firma miała swoich klaskaczy.