Opublikowano 5 czerwca 201212 l Gdzie jest Szczurek (django), pytam się!!! ;] Wczoraj jeszcze wlepiał pociąg z buzią Reggiego, że hype train czy coś takiego ;p
Opublikowano 5 czerwca 201212 l to nie bylo clapping, tylko fapping fake fapping?!??!? Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No jak niektóre gry ewoluują (RE, czy Splinter Cell proste przykłady), to jest jeszcze większy płacz, że to już nie jest to samo. No w tych przypadkach to bym juz wolal to samo co bylo czyli fajna skrandanka i horror niz to co jest teraz czyli pseudo survival i samograj zwany splinter cellem A ja w przypadku GOW wolę by pozostała efektowną sieką, gdzie Kratos masakruje rzucane mu ścierwo niż jakieś eksperymenty. Przynajmniej dostaję sprawdzony gameplay, który mnie nie zawiedzie.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Gdzie jest Szczurek (django), pytam się!!! ;] Wczoraj jeszcze wlepiał pociąg z buzią Reggiego, że hype train czy coś takiego ;p Nie dowierzam, ze mozna bylo tak z(pipi)ac.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Mimo ZombiU, Krajtosa i nowych Gyrosów jedna wielka żenada na tych konfach. Ubisoft wygrał konsolowe wojny. A książeczka z magiczną różdżką od Sony stanie się prawdziwą legendą (tyle czasu o tym gadać a na Vite zapowiedzieć Tomb Raidera 1 - ja pier*ole) Edytowane 5 czerwca 201212 l przez dr Chaos
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Chociaż te gry nie przypominają Uncharted Pokazać gry z PSX-a na Vita hahahahahahahahahahahahaha. Targi wygrał komiks kaczora "Everything was Uncharted", błagam niech ktoś nim zarzuci ;p Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 czerwca 201212 l AHH TE NINTENDO :lol: Mattrick też dał popis. 1:52 jeszcze z kartki powinien czytać.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Chociaż te gry nie przypominają Uncharted Pokazać gry z PSX-a na Vita hahahahahahahahahahahahaha. Targi wygrał komiks kaczora "Everything was Uncharted", błagam niech ktoś nim zarzuci ;p Proszę xD Edytowane 5 czerwca 201212 l przez noxious33
Opublikowano 5 czerwca 201212 l A może chociaż na kĄputery coś ciekawego się szykuje? (oprócz Watch Dogs) Się skupiłem na oglądaniu konsol i na wet nie wiem co tam w świecie bogaczy z PeCetami.. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez dr Chaos
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Wielkie dzięki. Geniusz w swojej prostocie ;] 3/4 gier było puszczanych z pc więc... w sumie targi należały do pc xD
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Confa Nintendo była większą chvjnia niż confa ms No. Po tej porażce, musiałem się napić. To, co stało się na konfie Niny, przechodzi ludzkie pojęcie (i moje siły). Parafrazując winnera, to całe e3, to jest jeden wielki chvuj. Dobranoc
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Dobra żarty żartami ale mam nadzieję, że Sony jak za rok będzie pokazywało Ps4. To nie wyskoczy z grami z PSX-a w sensie, że będzie można odpalić Crasha i Spyro. Z kolei M$ przy pokazywaniu Xboxa997 nie skupi się tylko na "gej, skacz, tańcz, grach". "No mamy jakieś tam Girsy 5 i Halo 6 na silniku UE4 ale lepiej pokażemy Wam Kinect Adventures działające w 60 klatkach i tylko z minutowym lagiem". Dzizas.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l pad do WiiU bedzie trzymal 3h i ladowal sie 2.5h ? powiedzcie, ze to zart xD
Opublikowano 5 czerwca 201212 l to już na Vicie dłużej pograsz... Nintendo oczywiście musiało zaoszczędzić na bateriach znowu, jak w 3DS
Opublikowano 5 czerwca 201212 l 3/4 gier było puszczanych z pc więc... w sumie targi należały do pc xD
Opublikowano 5 czerwca 201212 l IGN nominacje http://uk.ign.com/articles/2012/06/05/igns-best-of-e3-2012-awards Edytowane 5 czerwca 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 5 czerwca 201212 l najlepsze propozycje sa w kategori "najlepsza gra na wii u" Nintendo Land New Super Mario Bros. U ZombiU :rofl2:
Opublikowano 5 czerwca 201212 l EDGE dobrze podsumowało E3 If Xbox is indeed the biggest console gaming brand on the planet, then console gaming is in trouble.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Konferencja EA na pewno nie była lepsza niż ta którą miał M$..............była (pipi)owa ale bez przesady Ubi zdecydowanie najlepiej.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Mam nadzieje ze "poprzekładają"* premiery Watch Dogs i GTA V na nowe konsole. *Bo robili je z myślą o nich ale nie moga sie wystrzelac z ucha :potter: