Opublikowano 14 sierpnia 201212 l - PS3+VITA=WiiU Nintendo prezentuje Wii i Wiiloty - meh. Sony prezentuje Move - WOW!!!! OSOM!!!!! Nintendo wypuszcza Smash Bros - casualowe gierki nikogo nie obchodzą Sony wypuszcza Playstation Allstars cośtam - YES!!!!!! WRESZCIE!!! A teraz WiiU. Jak Nintendo zapowiedziało był hejt i sprzęt nikogo nie obchodzi. Jak Sony robi marną podróbkę za 2x więcej kasy - orgazm. Masakra
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Rozumiem żeby nabijać się z PS3, ale z Vity? Bez przesady. Pogódź się z tym, że musisz szybko wystartować z 3DSSite.pl Sony samo wbija gwoździe do trumny tej konsoli. Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l - PS3+VITA=WiiU Nintendo prezentuje Wii i Wiiloty - meh. Sony prezentuje Move - WOW!!!! OSOM!!!!! Nintendo wypuszcza Smash Bros - casualowe gierki nikogo nie obchodzą Sony wypuszcza Playstation Allstars cośtam - YES!!!!!! WRESZCIE!!! A teraz WiiU. Jak Nintendo zapowiedziało był hejt i sprzęt nikogo nie obchodzi. Jak Sony robi marną podróbkę za 2x więcej kasy - orgazm. Masakra This Yeti just lost it. Załamał się kompletnie
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Media Molecule robi gierki z cudownym designem. LBP wygląda niesamowicie, ta nowa gierka na Vitę też. Szkoda, że marnują to na jakieś edytory
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Don, mam zajebiście ważne pytanie: Musisz łączyć język polski z angielskim? (pipi) jak mnie to irytuje...
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l - PS3+VITA=WiiU Nintendo prezentuje Wii i Wiiloty - meh. Sony prezentuje Move - WOW!!!! OSOM!!!!! Nintendo wypuszcza Smash Bros - casualowe gierki nikogo nie obchodzą Sony wypuszcza Playstation Allstars cośtam - YES!!!!!! WRESZCIE!!! A teraz WiiU. Jak Nintendo zapowiedziało był hejt i sprzęt nikogo nie obchodzi. Jak Sony robi marną podróbkę za 2x więcej kasy - orgazm. Masakra Napiszę to jeszcze raz... PS3 + VITA = WiiU Tak, wiem, że to musi denerwować fanboya N. Kolejna, wielka rewolucja Nintendo, niebawem już dostępna na PS3. A co do Move czy PS All Stars, wskaż mi post, że tym się jaram. Move nie mam do dziś. PS All Stars może kupie jak cena będzie odpowiednia. Until Dawn zapowiada się fajnie, będę śledził losy tej gry i już.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l - PS3+VITA=WiiU Nintendo prezentuje Wii i Wiiloty - meh. Sony prezentuje Move - WOW!!!! OSOM!!!!! Nintendo wypuszcza Smash Bros - casualowe gierki nikogo nie obchodzą Sony wypuszcza Playstation Allstars cośtam - YES!!!!!! WRESZCIE!!! A teraz WiiU. Jak Nintendo zapowiedziało był hejt i sprzęt nikogo nie obchodzi. Jak Sony robi marną podróbkę za 2x więcej kasy - orgazm. Masakra Masz jakichś konkretnych osób na myśli? Którzy krytykowali Wii, a potem jarali się Movem? Którzy pisali coś o Smash Brosie, a piszą pochwały o All Star? Czy rozumiem, że to jakaś głupia generalizacja połączona z wyolbrzymianiem, czyt. narastający trend w internecie.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Dla mnie WiiU (podobnie jak Wii, X360, PS3, Saturn, N64 i cała reszta konsol) to GRY. Jeżeli na PS3 + Vita wyjdzie nowa Zelda to wtedy napiszę, że PS3 + Vita = WiiU. Swoją drogą miło, że się cieszysz z powodu kolejnego rozwiązania, które Sony kopiuje (z marnym skutkiem zapewne, jak zwykle) od Nintendo.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Don, mam zajebiście ważne pytanie: Musisz łączyć język polski z angielskim? (pipi) jak mnie to irytuje... Będziesz musiał z tym żyć. Too much awesome is my name
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l cytat z neogaf: THis is the one thing I genuinely loved about the Sony presser: they revealed 3 new IPs, and not one included guns. Thank you based Sony. Plus w sumie gra od MM. Zgadzam się z tym
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l cytat z neogaf: THis is the one thing I genuinely loved about the Sony presser: they revealed 3 new IPs, and not one included guns. Thank you based Sony. Plus w sumie gra od MM. Zgadzam się z tym Jeszcze napisz, że tylko Sony tak robi w przeciwieństwie do Microsoftu, plis
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Nom, Sony fajnie się zaprezentowało, o niebo lepiej niż na E3. To od MM na Vitę jest spoko, Rain wygląda i zapowiada się super. Puppeter też niegłupi. Ogólnie na plus zdecydowanie
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l cytat z neogaf: THis is the one thing I genuinely loved about the Sony presser: they revealed 3 new IPs, and not one included guns. Thank you based Sony. Plus w sumie gra od MM. Zgadzam się z tym Sony tak robi w przeciwieństwie do Microsoftu.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l cytat z neogaf: THis is the one thing I genuinely loved about the Sony presser: they revealed 3 new IPs, and not one included guns. Thank you based Sony. Plus w sumie gra od MM. Zgadzam się z tym Jeszcze napisz, że tylko Sony tak robi w przeciwieństwie do Microsoftu, plis W suuumiee.... Ale wy sami odróżniacie retail od gry na XBLA czy PSN. Sami mówicie, że takie PS All Stars powinno być grą w dystrybucji cyfrowej!111 Sony jednak potrafi wpakować miliony dolarów na takie ryzykowne projekty jak HR, LBP i sporo innych. Pokaż mi co MS wyprodukował co nie jest bang bang i kosztowało więcej niż utrzymanie 10 osobowego studia developerskiego Plus krwawią pieniędzmi, ledwo pewnie żyją z tymi stratami, a oni wciąż jednak płacą za te innowacyjne, inne od shooterów tytuły. To tylko moja opinia, tak to widzę, dont hate.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Figaro: Jak gram w FEZ, Trials Evolution czy niedługo Dust: An Elysian Tale, to mam gdzieś ile osób nad tym pracowało jeśli każda z nich jest dłuższa i lepsza niż AAA w retailu za 60$, a kosztuje do tego 10-15$.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Szkoda, że nikt nie pamięta o tym jak duże wsparcie zapewnia M$ dla tytułów w dystrybucji cyfrowej. Przecież jest ich tam jeszcze raz tyle co na PSN. Am I right?
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Bo z góry wiadomo, że obrońcy PS3 nie mają argumentów na ten fakt? Szkoda.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Nie wiem, chyba. W sumie nawet nie wiem dlaczego. Przecież PSN nie ma się czego wstydzić i swoje perełki nieobecne na XBLA ma.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Bo z góry wiadomo, że obrońcy PS3 nie mają argumentów na ten fakt? Szkoda. Yeti jest dobry. Jara się teraz grą na Move i grami na PSS, a Microsoft na E3 zapowiedział 3 nowe IP na przyszły rok do XBLA