Skocz do zawartości

Need for Speed: Most Wanted 2

Featured Replies

Opublikowano

Ja zrobiłem wszystko oprócz jednego billboardu...

Dokładnie przejrzałem mapę z billboardami i nie wydaję mi się abym jakiegoś opuścił.

Ma ktoś jakieś podpowiedzi, gdzie może być jakiś jeden mega ciężko ukryty, że można go przeoczyć, czy coś w ten deseń?

Jeszcze nie wiadomo czemu wliczane są billboardy z DLC, którego nawet nie mam... I tylko chaos się robi na mapie jak się chce ogarnąć

• Odpowiedzi 402
  • Wyświetleń 47,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Most Wanted to świetna gra :o Kurcze, duuuużo godzin przy niej spędziłem, dużo samochodów, otwarte miasto, nawet model jazdy bardzo fajny, nie powiem, że dobry, ale fajny. Czekam na kontynuację.  

• Ale chvjoza...   Most Wanted = The Run = Hot Pursuit = Burnout = chvjoza   Na hui ten tytuł MOST WANTED nawiązujący do starego dobrego racera robione przez innych ludzi? Myślą, że jak dadzą swojej

• Popieprzone jest to, że na poprzednią generację wyszło tyle Burnoutów. A na Ps3/X360 tylko JEDEN, no ok dwa licząc Revenge na Xboxa... Jakoś nie chce mi się wierzyć, że skoro w tym roku NFS to jeszcz

Opublikowano

Jeżeli korzystałeś z mapki ze strony nfs to tam jednego nie ma (nie było jak ja szukałem braków). Na budowie przy autostradzie to było, ale on był widoczny bardzo dobrze.

Opublikowano

Na budowie przy autostradzie, tam gdzie jest sporo tych billboardów? Z 6

Nie mam pojęcia jak go znaleźć:(

Edytowane przez QstomPL