Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

W sumie generacja sie konczy a jest tyle tytulow na ktore czekam jak s(pipi)ysyn, ze palcow brakuje zeby zliczyc, a bez nich nie umiem :(

(pipi)a, Dishonored, Resident Evil 6, MoH Warfighter, Assassin's Creed III, Far Cry 3, Bioshock Infinite, Crysis 3, Dead Space 3, Splinter Cell: Blacklist, God of War Wstapienie, Beyond: Two Souls, The Last of Us, GTA V tak mniej wiecej wg premier, chociaz nie dam rady wszystkiego w premiere. A mnostwo omijam do ogrania po premierze Darksiders II, Sleeping Dogs, Borderlands 2, Hitman Absolution, Black Ops 2, moze Tomb Raider. Nigdy nie narzekalem na ilosc i jakosc gier, rok po roku jest zaje.biscie a w okolo tylko narzekanie...

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Widzieliscie gameplay z Beyond Two Souls (Gamescom) ?

http://www.gametrailers.com/videos/g1bahr/beyond--two-souls-gc-2012--sandbox-walkthrough--cam-

Pieknie to wyglada, ale juz dawno tak sie nie wynudzilem ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins na forum ppe filmiki z GameTrailers nie działają :(

Opublikowano

Karas: poprawione

Figaro: nie trolluj tylko obejrzyj, gameplay ssie tak poteznie, ze brak mi slow, kolesie nie reaguja kompletnie na nic, dzieciak siedzi schowany za samochodem a oni czekaja az casper ich wszystkich podusi xD Wolalbym juz realtime'owy film, bo temat mnie interesuje i licze na dobra fabule, ale patrzac na ten gejplej odechciewa mi sie w to "grac".

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No obejrzałem. Zgadzam się, scena taka sobie i też czekam na gameplay gdzie chodzimy Ellen. Może patent z duszkiem bardziej się rozkręca potem? Są różne możliwości z tymi ficzerem. Ale trzeba przyznać, grafika jest amazing. A mimika bohaterki - arcydzieło ; o

Opublikowano

Właśnie obejrzałem, zaj.ebi.ste! A ludzie narzekali, że gameplay to będzie kalka HR, a tu proszę bardzo, mamy nowy element i to jaki. Akcja z paliwem, snajperem czy przejęciem helikoptera świetne. Hype, hype, hype! :)

Opublikowano

No graficzne przepiekne tech-demko, co do tego nie ma zadnych watpliwosci.

EDIT:

Yeti jak zwykle fap fap fap fap fap

Edytowane przez Ins

Opublikowano

hmm to może za policjantów niech wstawią zielone krasnale z blasterkami, myślę że z takimi przecwinikami Beyond: Two Souls trafiło by do większego grona użytkowników

Opublikowano

Właśnie obejrzałem, zaj.ebi.ste! A ludzie narzekali, że gameplay to będzie kalka HR, a tu proszę bardzo, mamy nowy element i to jaki. Akcja z paliwem, snajperem czy przejęciem helikoptera świetne. Hype, hype, hype! :)

Patent ma potencjał, prawda, ale wykonanie w tej scenie trochę średnie. Sprawiasz że policjant zabija własnych ludzi - ale mogliby mi dać celownik bym sam wycelował. Trochę takie płytkie akurat w tym przypadku bo jedyne co robisz to szukasz chłopka, zmieniasz go by zrobił swoje i tyle. Gdyby chociaż były jakieś konsekwencje nie spieszenia się, przecież cała załoga na nią szła i nic?

Opublikowano

No graficzne przepiekne tech-demko, co do tego nie ma zadnych watpliwosci.

EDIT:

Yeti jak zwykle fap fap fap fap fap

a coś Ty myślał, w końcu to NOWE IP do tego na PLEJTEJSZYN

co jak co, ale grafa kosi trzeba przyznać, co do samego gameplayu to wolę nie oceniać jeszcze, ale jestem dobrej myśli

Opublikowano

hmm to może za policjantów niech wstawią zielone krasnale z blasterkami, myślę że z takimi przecwinikami Beyond: Two Souls trafiło by do większego grona użytkowników

Na chwile obecna jeden krasnal z Halo 1 ma wiecej inteligencji niz ten caly oddzial specjalnej troski.

Cutscenki niszcza. Nic juz tego nie pobije w tej generacji.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Widzieliscie gameplay z Beyond Two Souls (Gamescom) ?

http://www.gametrailers.com/videos/g1bahr/beyond--two-souls-gc-2012--sandbox-walkthrough--cam-

Pieknie to wyglada, ale juz dawno tak sie nie wynudzilem ...

Wow tylko się ciśnie. Kolejny mocny ex na PS3 :)

Opublikowano

iHPSqU839KOvt.gif

Ciekawe co QD stworzy na PS4. 0_________O

Cutscenki niszcza. Nic juz tego nie pobije w tej generacji.
Może jeszcze The Last of Us?

Nie, bo hejlo 4.

Opublikowano

no ładnie wygląda ale znowu kopia HR ''mało gry w grze'' w dodatku fabularnie dla fanów Avengersów, super moce i inne cuda a miała być dorosła produkcja.

Opublikowano

no ładnie wygląda ale znowu kopia HR ''mało gry w grze'' w dodatku fabularnie dla fanów Avengersów, super moce i inne cuda a miała być dorosła produkcja.

tak, w końcu mały dodatek sci-fi nie może się wiązać z dorosłą produkcją.

Opublikowano

iHPSqU839KOvt.gif

Ciekawe co QD stworzy na PS4. 0_________O

Przeciez to jest wiekszy fotoreal niz w Twoim avku. :o

Opublikowano

Za to hejlo jest dla dorosłych, power rangersy i skrzaty. Limit minusów powinien nie obowiązywać postów Daddiego.

Opublikowano
  • Autor

Teraz to już sporo część gier z tymi największymi budżetami (Uncharted, Halo) korzysta z dobrodziejstw tych studiów do motion capu i mają cutscenki ze świetną mimiką twarzy. Tutaj wygląda to tak, jakby tych "kropek" do nagrywania ruchu naładowali na twarz jeszcze więcej.

Opublikowano

Wygląda to bosko... ale przedstawiona akcja mogłaby być lepsza (może w pełnej wersji będzie inaczej, może tutaj było to jakoś uproszczone na potrzeby dema na gc... może...).

Tak, jak napisał Figaro... powinni dać więcej do roboty dla samego gracza. Jak już kogoś opętamy powinniśmy mieć możliwość samodzielnego sterowania, przynajmniej w pewnym stopniu... (szczególnie taka prosta rzecz jak prawdziwe celowanie... zamiast tylko wciśnięcia R1/L1).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

boli dupcia że na xboxa nie ma takich ambitnych gier jak Heavy Rain i Beyond?

Opublikowano
Wygląda to bosko... ale przedstawiona akcja mogłaby być lepsza (może w pełnej wersji będzie inaczej, może tutaj było to jakoś uproszczone na potrzeby dema na gc... może...).

Jakoś też tak czuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.