Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Wybór jest bardzo ważnym i ułatwiającym użytkowanie dla konsumenta elementem produktu. Nie wiem jak można to kwestionować.

Niezbędne warunki:

- Mieć PS3: check

- Być boosterem: check

;)

Co to booster?

mersi

kto to jest ten Lessi? kim ty jesteś?

Mistrz ciętej riposty po prostu.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Największa zaleta konsol -> wkładasz płytę i grasz. :)

Co nie, fani plejtejszyn 3? xD

Opublikowano

Sądze ze playboty zapomnialy o najwazniejszym argumencie - obracany znaczek Playstation.

Opublikowano

Sądze ze playboty zapomnialy o najwazniejszym argumencie - obracany znaczek Playstation.

aż sprawdziłem w swojej ps3 . Drukowany jest potwierdzone info ;d (pipi).ane żółtki a w 2 był obracany :unknown: . Także dziś mija równy miesiąc odkąd włączyłem ps3 i pograłem w ff13 od masorza mam nadzieję że się nie z(pipi).ała

Opublikowano

$ony tnie na czym się da, co nowsze wersje konsol to coraz biedniej i gorzej wykonane MS jest zupełnym przeciwieństwem :)

Opublikowano

MS ma inny tok myślenia

Plotkowało się o tym od dawna, teraz to już fakt – na Xboksie 360 będą gry free-2-play. Pierwsza z nich, Happy Wars, pojawi się jesienią.

Będzie to jednak nieco inne free-2-play niż to znane z pecetów. Najprawdopodobniej - trailer na to wskazuje - gra za darmo udostępniona zostanie wyłącznie użytkownikom abonamentu Gold, a co za tym idzie reszta za zabawę zapłaci. Chyba mało to ma wspólnego z f2p, ale Microsoft widocznie rozumuje inaczej.

Na razie nie znamy też szczegółów związanych z mikrotransakcjami, więc nie wiemy, na co będzie można wydać kasę. Więcej wiadomo za to o samej produkcji. Happy Wars to gra akcji, w której walczą ze sobą dwie drużyny, składające się z 15 graczy. Dostępne są trzy klasy (wojownik, mag, duchowny), bronie oraz czary. Wszystko to "polane" jest kreskówkową oprawą graficzną.

Model free-2-play świetnie radzi sobie na pecetach, więc ciekawe, czy sukces powtórzy także na konsolach. Choć należy pamiętać, że to takie farbowane f2p, bo tylko dla wybranych... Ale może i to z czasem się zmieni.

Opublikowano

W ostatni piątek przekonałem się (po raz kolejny), że PS3 lepiej w polsce się sprzedaje tylko dlatego, że w większości tych pseudo sklepów siedzą za ladą tępi fanboje Sony i plejtejszyn.

Smutne...

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Te f2p to gry multiplayerowe. A bez golda nie ma multi. Co więc dziwnego, że te gry f2p są na golda tylko?

Opublikowano

"gra za darmo udostępniona zostanie wyłącznie użytkownikom abonamentu Gold, a co za tym idzie reszta za zabawę zapłaci."

Jak zapłaci skoro gra jest darmowa, chyba nikt nie ma tyle piachu we łbie by myśleć, że jak ktoś nie kupił Golda do gry CoDa, BFa czy Girsa itp. to kupi abonament specjalnie po to by grać w jakieś F2P XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Świat się kończy: gra na smartfony za prawie 100 zł!

Świetnie zdaję sobie sprawę z faktu, że gry na smartfony i tablety są coraz lepsze, a niektóre tytuły, zwyczajnie z natury rzeczy, zasługują na wyróżnienie w postaci wyższej ceny. Dotąd jednak sądziłem, że są pewne granice tej nobilitacji. Squere Enix wydaje się uważać inaczej.

Seria Final Fantasy to perełka elektronicznej rozrywki i z tym sprzeczać się nie będziemy. Wielu graczy z dużą niecierpliwością wyczekiwało wieści na temat kolejnej odsłony mającej zagościć na urządzeniach mobilnych; w końcu przyszła na nie pora. Tak oto dowiedzieliśmy się, że Final Fantasy o podtytule Dimensions kosztować będzie - uwaga, uwaga - 29 dolarów, czyli blisko 100 zł. No ok, zakładam, że tytuł dostarczy graczom dziesiątek godzin (mówi się o ok. 40 h) rozrywki na naprawdę wysokim poziomie, jednak za mniejszą kasę można przecież dostać Wiedźmina 2 w wersji na pecety lub Xboksa 360!

Nie jest jednak tak źle, jak mogłoby się wydawać. Squere Enix to deweloper "troszczący się o portfele graczy", więc i tę astronomiczną - jak na aplikację - kwotę łaskawie pozwoli rozłożyć w czasie. Sama gra wraz z prologiem będzie więc darmowa, jednak już za pierwszy epizod ukazujący właściwą fabułę trzeba będzie zapłacić 3 dolary, a za kolejne 3 poziomy - 10 zielonych. W rezultacie tych mikro-transakcji dojdzie się do wydatku rzędu wspomnianych 29 dolarów amerykańskich lub 23 euro.

Gra ukaże się 30 września na iOS i Androida. Są jacyś chętni?

http://www.conowego.pl/aktualnosci/swiat-sie-konczy-gra-na-smartfony-za-prawie-100-zl-6504/

Opublikowano

TWEWY też kosztuje 30$ OLO

Opublikowano

20.

Ogólnie życzę im powodzenia, bo na tym rynku z takimi cenami nie zdziałają nic.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Wcześniej wrzucili Chaos Ring 1 i 2 i Omega każda po jakieś 15 $, które chyba się sprzedały w wystarczającym nakładzie by prowadzić taką politykę cenową. Podobnie ich fajnale, też kosztują jakieś 7 $ chyba i się sprzedają. SE wie co robi. To konsumenci są idiotami, że płacą taką kasę za jawne odcinanie kuponów.

Opublikowano

$7 to jednak nie $29 - myślę, że się zdziwią.

Opublikowano

spróbowałem pograć w CoDa na padzie na multi (wersja PC), bez problemu grałem i nawet na plusie byłem w killach xD konsole rox

Opublikowano

To IW w końcu oficjalnie wspiera pady na PC?

Opublikowano

Bo jest od Microsoftu? Gdy z Windows Live musza miec jego obsluge.

Opublikowano

Powiedziałbym że znaczna większość nie jest GFWL.

Opublikowano

Ale biblioteki sa dostepne dla kazdego i (chyba) za darmola a to robi roznice, nawet jezeli gra (jak COD) nie jest GFWL. Oficjalnych sterownikow dla developerow dla Duala nie ma i raczej Sony ma wy(pipi)ane na to.

Opublikowano

O 17.45 odpaliłem MGS4. Zobaczymy o której będę mógł grać ^_^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.