Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

<brat Albert mode>

jaką jest PS3, która ma lepiej rozbudowaną sieć społecznościową=łatwiej znaleźć ludzi go wspólnej gry z P+,

10a.jpg

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

P+ zwiększa liczbę grających w multi w gry zawarte w ofercie (sprawdzone)

Gold zmniejsza liczbę grających w multi - nawet w tym temacie ludzie deklarowali, że nie kupują Golda, i wielu nie chce płacić za coś co inni mają gratis, plus ci którzy siadają do multi wyrywkowo i nie chcą płacić za rok (i np. żebrają w statusach o dwa dni Live!)

Btw. jestem ciekaw jak ten mic, którego nota bene mnóstwo ludzi z Ps3 kupiło sobie (20-30 to nie majątek, i nie muszą sklejać chińskiej tandety od MS), ma pomagać w społecznośdi? Co, zaczepiacie obcych ludzi jak grają? :D “Ej, widziakłem cię w hejlo, zostaniemy kolegami?“ :D To już wolę normalnie wysłać friend requesta, poszukać na forum, albo wejść w przedtrzeń danej gry na PS Home np. Uncharted i pogadać z ludźmi na luzie (niektóre przestrzenie pozwalają na odpalenie wspólnie gry, np. Tekken 6 :) ).

Opublikowano

ps ciekawe czemu BoroBoro płaci 100 PLN za miesiąc.

boroboro nie płaci za live żebra o kody 48h

Edytowane przez dApo

Opublikowano

lol - Mendrek w formie. Kliencie wybierajacy lepsza platforme do rozgrywki sieciowej wybieraja PS3 i placa za PS+, bo nie lubia placic za Golda! :teehee:

Poza tym najwiekszym plusem jest to, ze dostaja gry, ktore normalny uzytkownik konsoli(nie Mendrek ogladajacy filmy na BR i czekajacy az jakis tytul pojawi sie za rok-dwa na PS+) dawno ogral.

i posiadacze Xboxa jako jedyni płacą za grę online :rofl2:

true, true, i nadal ich multiplatformy i spolecznosc online jest na tyle roziwnieta, ze wola placic niz kupowac szrota ze stajni Sony.

Lionel - jak tam Skyrim ? dodatek juz wyszedl ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, tak nagle wszyscy wszystko z P+ ograli :D Patrząc na liczbę sprzedanych PS3 na świecie, i liczbę sprzedanych kopii gier z P+, argument ten staje się kosmiczno komicznym absurdem :D

Opublikowano

No po najwiekszej awarii PS Network byles jednym z wielu, ktorzy jarali sie, ze na przeprosiny dostali gry pokroju LBP, Motorstorm 1 itp. Nie rozumiem, kupujesz konsole gorsza pod kazdym wzgledem, tylko dlatego, ze ma potezne exy,a na koniec sie okazuje, ze prawie w nic nie grywasz ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mendrek milcz. PS+ na chwile obecna oferuje mi gry, ktore juz ogralem i te ktorych bym normalnie nie kupil. No i spoko, mi to odpowiada (subskrypcja na roczne wypozyczenie gierek) - ale rozumiem, ze fajfus reki twojej nie opuszcza w tym przypadku.

Ogolnie duzo (pipi)sz, ale jak sie popatrzy na twojego PSNowgo gamercarda to malo w co grales.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

easye to nie Sony wina że w Bethesdzie pracuje banda debili że nie potrafia robić dlc na ps3. Ja doskonale rozumiem że ps3 jest trudne w programowaniu ale kurde Bethesda to nie jakieś małe studio że może mieć problemy. Robili DLC do Obliviona F3 I problemow nie było

Opublikowano
Tak, tak nagle wszyscy wszystko z P+ ograli :D Patrząc na liczbę sprzedanych PS3 na świecie, i liczbę sprzedanych kopii gier z P+, argument ten staje się kosmiczno komicznym absurdem :D

Tacy "gracze" z tych peestrójkowiczów, za nie ogranie Deusa Exa do max miesiąca po premierze powinno stawiać się pod murem i kula w łeb :dance2:

Edytowane przez TheAceOfSpades

Opublikowano

easye to nie Sony wina że w Bethesdzie pracuje banda debili że nie potrafia robić dlc na ps3. Ja doskonale rozumiem że ps3 jest trudne w programowaniu ale kurde Bethesda to nie jakieś małe studio że może mieć problemy. Robili DLC do Obliviona F3 I problemow nie było

No to w takim razie jezeli ten dodatek nie wyjdzie lub bedzie niegrywalny to oznacza, ze Sony to banda debili, w koncu ruszyli niedawno z pomoca by w ogole to DLC dzialalo.

Opublikowano

lol - Mendrek w formie. Kliencie wybierajacy lepsza platforme do rozgrywki sieciowej wybieraja PS3 i placa za PS+, bo nie lubia placic za Golda! :teehee:

Poza tym najwiekszym plusem jest to, ze dostaja gry, ktore normalny uzytkownik konsoli(nie Mendrek ogladajacy filmy na BR i czekajacy az jakis tytul pojawi sie za rok-dwa na PS+) dawno ogral.

true, true, i nadal ich multiplatformy i spolecznosc online jest na tyle roziwnieta, ze wola placic niz kupowac szrota ze stajni Sony.

podbijam, gdzie jest 3 ep walking dead i cs go na pss? :rofl2:

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

nowy filmik z mgs !

http://www.youtube.com/watch?v=Ti4sqG85FU4 ;)

mendrek jak zwykle gada glupoty tego sie juz czytac nie da, tez tak macie jak widzicie jego przydlugi post to odrazu leci minus ? :D ps+ dodaja stare gry ktore PRAWDZIWY GRACZ juz dawno ogral ;) smiech na sali

wiec jak by nie bylo X360 ZAWSZE jest gora ;)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

:D ps+ dodaja stare gry ktore PRAWDZIWY GRACZ juz dawno ogral ;)

No i dlatego Mendrek fapuje. Podnieca sie wszystkim, a ogrywa ledwo multiplatformy ;)

Opublikowano

podbijam, gdzie jest 3 ep walking dead i cs go na pss? :rofl2:

z tego co mi wiadomo to CS:GO jest już dostępny na US PSS. Pretensje to tylko do SCEE że pracuje tam banda nieogarow

Opublikowano

PC + PS3 i posiadanie xboxa traci sens, żeby tylko pograc w power rangers i gow? nigga please

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Grac tylko na konsolach Sony xD Niezly fail, czyz nie ? xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

PC + PS3 i posiadanie xboxa traci sens, żeby tylko pograc w power rangers i gow? nigga please

ja mam ps3, bo to najrozsądniejszy odtwarzacz blu-ray 3d na rynku. I CO TERAS??11one

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

wspaniały początek dnia! pierw news o tym że $oniacz oddaje kolejnego exa mimo że już właściwie nic nie mają :) MGS dzięki temu że będzie na X360 powinien być lepszy a później nowe materiały z H4, najlepszego FPSa tej generacj i ostatniego dużego exa na konsolach :drinks:

ENpw6.gif

i ten rage sonybociarni w postach :empathy2:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

wiec jak by nie bylo X360 ZAWSZE jest gora ;)

Po uppercutach od Playstation, nie dziwota że jeszcze nie spadł ne glebę ;)

Jak pisałem, liczba PS3 jest większa niż kopii gry z P+ sprzedanych. Do tego doliczmy większą różnorodność exów. Stare, ograne gry? Jak np. Virtua Fighter 5: Final Showdown, którego Plusowcy dostali na premierę? A może Rock of Ages sprzed dwóch miesięcy? Na dobrą sprawę gier w Plusie jest tak dużo, że nie sposób WSZYSTKICH ograć, a sporo ma świetny multi, i ludzie grają do dziś. Ofkoz, pewnie są tu jacyś pechowcy, ale to garstka, która się wykruszy wraz z suksesywnym dodawaniem gier .Gry są zwykle z zeszłego roku, czyli wciąż świeże i nowoczesne.

Innymi słowy ilebyście nie wypierdzieli bzdur i trollhejtów o P+ , każdy kto spojrzy na P+ , a potem na Golda, prychnie tylko śmiechem na tego drugiego, bo P+ ofertą po prostu niszczy konkurencje konsolową, będąc najlepszą cyfrową usługą w historii konsol, i wielkim argumentem za PS3.

Ps. Lada moment wbiję 12 level Ins, a nie jestem wielkim łowcą trofeów. Ty masz 13, a więc tylko level wyżej. Jednak jak widzisz wiele tytułów ograłem, a nie wszystkie trofea miały od razu.

Opublikowano

Jaja będą jak się okaże, że nowy MGS będzie działał lepiej na X360 :P

BTW - HULK/X360 Loki/PS3 ;)

hulk-vs-loki-gif-hulk-vs-loki-28105b0a-sz500x281-animate.gif

Opublikowano

Jednak jak widzisz wiele tytułów ograłem, a nie wszystkie trofea miały od razu.

Gdyby wszystkie gry mialy trofea to roznica bylaby wieksza :)

@Don

Najlepsza scena z Avengersow xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jaja będą jak się okaże, że nowy MGS będzie działał lepiej na X360 :P

BTW - HULK/X360 Loki/PS3 ;)

hulk-vs-loki-gif-hulk-vs-loki-28105b0a-sz500x281-animate.gif

nawet kolorem pasują xD

Opublikowano

Ms wsadził do białego pudełeczka części od PC i jedzie na grach z niego konwertowanych. Faktycznie konsola pełną gębą. To jest to :thumbsup:

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

no i na tej konsoli lepiej wszystko działa dzięki temu, zresztą Patchstation3 jest mniej konsolowe od X360 :)

Opublikowano

Lepsze porty z PC niż LBP Karting, Sly4 i Battle Royale, które się okazały portami z Vity!! - jak grać Sony jak grać? Miało być tak pięknie, a nawet syfiastego Wiedźmina 2, którego wszyscy chcieli nie ma na PSCzy, ile lat można się podniecać grami, które mają jedynie logo albo jeden trailer. Niby mamy tyle ex'ów, a ciągle czekamy na gry, których nigdy nie będzie albo są tylko na X360, a jak już wychodzą, to cieszymy się, że są przez kolejne 2 lata łatane patchami do stanu używalności. Nabijamy się z golda, a sami płacimy w plusie za dema gier, które u konkurencji są ZA DARMO. Sony, mesjaszu gejmingu, gdzie moje 120 FPS i mega rozbudowane gry korzystające z pałer of blurej? Dlaczego Twoje gry nie wyróżniają się złożonością na tle innych gier, a najbardziej rozbudowane są gry od tych partaczy z Bathesdy, które mieszczą się na 1/3 DVD? Chyba nie płaciliśmy za blurej po to by oglądać trailery LBP w HD dorzucane w bonusie do Twoich gier XD

lolzor :P

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.