Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Dzień ma 24 godziny

Miesiąc ma 31 dni

to daje 744 godzin

1.5 godziny awarii

Wychodzi że lajw w tym miesiącu działał przez 99,79% czasu

przypomnijmy awarię PSN

31 dni w miesiącu, PSN nie działał 24 dni

W pamiętnym miesiącu PSN działał przez 22,58% czasu

lKi3M.gif

744h : 1.5h = Xbox Live potrzebuje jeszcze ponad 490 awarii żeby dorównać PSN.

Dasz radę Microsofcie, dasz radę :P

Fajnie jak te spektakularne awaria Xbox Live są tak długie, że większość serwisów nie zdąży nawet o tym napisać ;)

PS. No i niech PSboty nie wypowiadają się w kwestii kradzieży kont na XBL, bo najmniej wiedzą na temat, a najwięcej kłapią dziobami.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ja pieprzę, xboty bardziej się podniecają tą awarią xbl niż nawet mendrek, ale co tam - za parę dni i tak będziecie pisać, że to wszyscy posiadacze ps3 naśmiewali się z "awarii" xbl.

@easye, nikt tu nie porównuje miesięcznej awarii psn z 1h przerwą xbl (ani nawet samych usług, bo każdy oprócz mendrka wie, że xbl>>>psn) - chodzi oto, że zawsze jak jest jakakolwiek awaria xbl, np. z tymi kontami EA, to oczywiście nigdy i w żadnym stopniu nie jest to wina M$ tylko wszystkich innych.

BTW w sumie dziwne, że na płatnym xbla nie ma takiej opcji bezpieczeństwa jak na darmowym steamie (steam guard), że nawet posiadając login i hasło danej osoby to i tak to nie wystarczy aby się zalogować na jej koncie na innym PC.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Dzień ma 24 godziny

Miesiąc ma 31 dni

to daje 744 godzin

1.5 godziny awarii

Wychodzi że lajw w tym miesiącu działał przez 99,79% czasu

przypomnijmy awarię PSN

31 dni w miesiącu, PSN nie działał 24 dni

W pamiętnym miesiącu PSN działał przez 22,58% czasu

lKi3M.gif

744h : 1.5h = Xbox Live potrzebuje jeszcze ponad 490 awarii żeby dorównać PSN.

Dasz radę Microsofcie, dasz radę :P

Fajnie jak te spektakularne awaria Xbox Live są tak długie, że większość serwisów nie zdąży nawet o tym napisać ;)

PS. No i niech PSboty nie wypowiadają się w kwestii kradzieży kont na XBL, bo najmniej wiedzą na temat, a najwięcej kłapią dziobami.

zapomniałeś o tym że na PSN są jeszcze co tydzień są całodniowe konserwacje :)

Opublikowano

MBeniek: A co w tym złego, że mając swoje własne dane nie potrzeba niczego więcej XD Nie no sorry, jak ktoś szafuje swoimi danymi na lewo i prawo albo jakaś usługa, do której ktoś używa tych samych danych ma włam, to już nie mój ani M$ problem. Niestety teraz właśnie przez umysłowe ameby, które ustawiają hasła 123456 muszę co jakiś czas przy robieniu zakupów na XBLA przez xbox.com potwierdzać e-mail bo M$ musi zadbać o czyjś własny interes za kogoś.

Opublikowano

Mbaniek - bede pisal powoli,. Jezeli ja teraz wkradlbym sie na Twoje konto do forum PSXa, posiadal adres mailowy mbaniek@poczta.onet.pl i haslo do forum: Sony11. Wszedlbym na Onet i tam okazaloby sie ze masz te same haslo do poczty, co do forum. Powiedz mi, w jakim stopniu wedlug Ciebie Onet tutaj ponosi wine ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widzę, że strasznie to sobie bierzesz do serca. Na pocieszenie mogę napisać, że poza akcją pakietami do fify, stosowane jest również zakupywanie pakietów gier/punktów. To zapewne również wina ea :)

Opublikowano

Widzę, że strasznie to sobie bierzesz do serca. Na pocieszenie mogę napisać, że poza akcją pakietami do fify, stosowane jest również zakupywanie pakietów gier/punktów. To zapewne również wina ea :)

No właśnie dlatego macie siedzieć cicho - oczywiście jak na psbota przystało nie słyszałeś o phisingu gdzie poszkodowany sam podaje dane kart kredytowych i danych z XBL w zamian za obietnicę darmowych MSP albo pod przykrywką kontaktu administratora XBL...

Opublikowano

No tak, każdy obrobiony na live to idiota, podający swoje dane gdzie popadnie. I ty nazywasz innych ludzi botami Don?

Opublikowano

No tak, każdy obrobiony na live to idiota, podający swoje dane gdzie popadnie. I ty nazywasz innych ludzi botami Don?

Coś Ci się spin nie udał. Najpierw piszesz bzdury, a teraz uniki :) Wiesz, na 60 mln użytkowników znajdzie się "paru" debili. Jak ten dzieciak co wydał 1500$ na gry z XBLA przez pół roku bo "nie wiedział" że kup znaczy kup, a jego ojciec "nie widział" przez miesiące żadnych wyciągów ze swojego konta i jak to wielkich poszkodowanych udawali.

Opublikowano

LOL żal ściska (_!_) sonyslejvom że MS wyrabia się w kilka h, z awariami, a $ony puszcza w eter 77 milionów danych ze swoich serwerów, to teraz wychodzi że phisingu to też wina MS

komedia :)

Opublikowano

Coś Ci się spin nie udał. Najpierw piszesz bzdury, a teraz uniki :)

W którym miejscu piszę bzdury?

Opublikowano

Mbaniek - bede pisal powoli,. Jezeli ja teraz wkradlbym sie na Twoje konto do forum PSXa, posiadal adres mailowy mbaniek@poczta.onet.pl i haslo do forum: Sony11. Wszedlbym na Onet i tam okazaloby sie ze masz te same haslo do poczty, co do forum. Powiedz mi, w jakim stopniu wedlug Ciebie Onet tutaj ponosi wine ?

Po pierwsze, nie wiem czemu mnie obrażasz, skoro to ty wcześniej nie zrozumiałeś co inni pisali i jeszcze to przekręciłeś. Po drugie, co do twojego postu powyżej, to jasne, że w twoim przykładzie onet nie ponosi winę, ale skoro M$ każe płacić za usługę online to raczej powinien dbać o bezpieczeństwo swoich klientów -> i jeśli nagle ktoś na twoje konto loguje się z Peru i jeszcze dodatkowo zaczyna kupować pełno rzeczy, to raczej oczywiste, że to nie ty, tylko ktoś wszedł w posiadanie twoich danych (i to nie ważne czy ty je akurat mu dałeś czy po prostu ktoś ci je wykradł). Nawet takim darmowym gmailu na moim "spamowym" koncie zostałem poinformowany, że ktoś próbował się logować z jakieś innego tam kraju i żebym lepiej zmienił hasło.

Opublikowano

miales takie samo haslo do PSN, co do gmaila ? :)

niech zgadne, google poinformowal Cie zaraz po "awari PSN", ktora wedlug Sony byla opanowana ?

Jasne, mogliby przemyslec taka kontrole, ale z faktow wynika, ze wystarczy bys mial inne haslo do uslugi Xbox Live (konta) i juz nic Ci nie grozi, tak ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wyszedł nowy patch do BF'a :

czas sciagania na PS3 : 90 minut

czas sciagania na PC : 10 minut.

Tu i tu multi za darmo.

Da się ? Da się!

Opublikowano

Wg Gamestopu, w 2013 roku wystartuje jedna konsola, w 2014 druga. Oj, Sony, Sony...

Opublikowano

A EA przygotowuje 3-5 nowych ip na nextgeny

Opublikowano

Gamestop to jest sklep, umieścili jakieś oferty?

Opublikowano

A według kolesia z EA oba wystartują pod koniec 2013 i raczej jemu byłbym bardziej skłonny uwierzyć.

Miejmy nadzieję, że jakieś kozackie uniwersum pokroju np. Assassin's Creeda a nie shootery. Na pewno jedna z nich to gra od Respawn.

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem będzie odcięcie kacapa internetu

Opublikowano

ja bym w ogóle wyje,bał na razie oceny użytkowników na jakiś czas i przywrócił aż ta cała dzicz z rosji o tym zapomni, albo wprowadził aktywacje konta jak na neogaf

Opublikowano

ja bym w ogóle wyje,bał na razie oceny użytkowników na jakiś czas i przywrócił aż ta cała dzicz z rosji o tym zapomni, albo wprowadził aktywacje konta jak na neogaf

Płatna aktywacja odstraszyła by większość tych oszołomów , jakim z(pipi)em trzeba być by mieć z tego radochę heh. Nie zagłębiałem się w to ale ta akcja dotyczy tylko Ps3 wersji gier ?

A według kolesia z EA oba wystartują pod koniec 2013 i raczej jemu byłbym bardziej skłonny uwierzyć.

Miejmy nadzieję, że jakieś kozackie uniwersum pokroju np. Assassin's Creeda a nie shootery. Na pewno jedna z nich to gra od Respawn.

Byle w tym bogactwie nie zapomnieli o ME 2 ile (pipi) można czekać ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Płatna aktywacja odstraszyła by większość tych oszołomów , jakim z(pipi)em trzeba być by mieć z tego radochę heh. Nie zagłębiałem się w to ale ta akcja dotyczy tylko Ps3 wersji gier ?

Byle w tym bogactwie nie zapomnieli o ME 2 ile (pipi) można czekać ?

Spokojnie Dice juz robi BF4 na nowe konsole :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.