Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No Yeti, Twoje "GAME OF THE GENERATION!1!! PS3>>X360" to zaiste zupełnie inna jakość :P

Tylko, że to nie jest trolling, a sama, szczera prawda.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

znowu kłócicie się o samograja $ony...a tymczasem maskotka $ony wyruchała wszystkie sonybociki które w niego wierzyły :rofl2:

http://www.youtube.com/watch?v=RPAILZaTQAw&feature=player_embedded

przynajmniej koleś dalej reklamuje to samo, pierdoły dla casuali :music:

to już się nudne robi

Opublikowano
  • Autor

Cały 2011 słuchać trzeba było tego samego śpiewu odnośnie UC3, okazało się że GOTY podzieliło się między Skyrimem a Arkham City, a lepszą strzelaniną bylo Gears of War 3. Teraz znów to samo.

Opublikowano

nudne nie, maskotka $ony robi dla Nintendo a w CW sonyboty wiele razy pisały jak to fajnie że mają KB, że jedna z lepszych rzeczy rok temu na konfie $ony, itd. teraz niby nic i KB już nie jest waszym bohaterem :(

Opublikowano

Daddy, oglądałeś chcociaż tą reklame czy sugerujesz się tytułem filmiku ? To jest reklama opon, a nie konsolki od Nintendo.

Opublikowano

Daddy, oglądałeś chcociaż tą reklame czy sugerujesz się tytułem filmiku ? To jest reklama opon, a nie konsolki od Nintendo.

Oglądał, ale pewnie jej nie zrozumiał. Nie dziwie się.

Cały 2011 słuchać trzeba było tego samego śpiewu odnośnie UC3, okazało się że GOTY podzieliło się między Skyrimem a Arkham City, a lepszą strzelaniną bylo Gears of War 3. Teraz znów to samo.

No w sumie tak możesz sobie to tłumaczyć.

Opublikowano

ale o czym tu dyskutowac ? Gra wyglada nieziemsko. Patrzac na dotychczasowe tytuly ND jestem pewny ze stac ich, by pod koniec zywota PS3 wydac gre ktora bedzie tak wygladala. Jak bedzie z reszta, zobaczymy, dla przykladu wasze GOTY z 2011 tak mnie zawiodlo, ze wolalem konczyc Raymana, a na pewno daleko mu bylo do U2.

Opublikowano

Mam nadzieję, że chociaż 40% gier wydanych w przyszłości będzie tak chvjowe jak U3.

Opublikowano

reklama wii jak i opon, co z tego że wii dorzucą jak przez cały filmik KB jara się Mario Kartem, Nintendo odpala za grosze takie konsole BS w zamian za to że ich konsola będzie reklamowana zaś BS ma coś znanego na przyciąganie ludzi, tak to działa...$ony jak zwykle nie zadbało o ekskluzywność swojej maskotki., bohatera i ojca sonybotów :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że chociaż 40% gier wydanych w przyszłości będzie tak chvjowe jak U3.

NIe mowie, ze U3 bylo (pipi)owe, ale ostro przereklamowane, nie dziwie sie tez ze nagroda roku poszla do Skyrima. Ten tytul spokojnie moze pretendowac do gry tej generacji.

Opublikowano

TLOU to już teraz GOTY 2013. Chyba tylko Mario w 3D, albo nowa Zelda mogłaby konkurować. A ani to ani to nie wyjdzie

Opublikowano

sonyboty sie podjarały że za rok dostaną grę którą przejdą albo zrobią co innego w ile 20-30 godzin łącznie z przejściem kilkukrotnym itp i co potem ?allegro ? w ramkę oprawić i na półkę ?,ja mam ps3 i xboxa po ukończeniu takich fajnych gier jak GOW 4,TLOU na ps3 powrócę do rozgrywek sieciowych na XBL gdzie każdy ma Mica wszysko działa tam szybciej i lepiej no i co najważniejsze multiplatformy wyglądają tam lepiej ;]. Ostatnio widziałem future soldier na ps3 żenada i tragedia wyszarpane krawędzie blade kolory i ta rozdzielczość ? blehhh ubisoft robi najgorsze porty . Tak się jaracie tymi exami na ps3 pewnie spowodowane to jest rozgoryczeniem wynikającym z faktu że xDDD multilatformy czyli 80% gier wygląda i działa u was gorzej, a psn działa jak złów ,no i jeszcze rzecz do której ja nie przykładam większego znaczenia Achi>trophy to was tak boli ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• -1

Opublikowano

Co dwie strony będziesz teraz wklejał tego posta ?

Opublikowano

pisałes już to boro

Opublikowano

Nie chcę się wpieprzać do dyskusji o GOTY 2013, ale wtedy raczej wyjdzie GTA V. Także właśnie, ten tego ... no wiecie no.

Opublikowano

Wyjdzie Bioshock Infinite, premierę specjalnie przesuwają bo gierkę szlifują na killera jak pierwsza część.

Opublikowano

Bioshock Infinite, GTA V, The Last of Us. Najwazniejsze to moc wszystkie te 3 gry ograc.

Opublikowano

Wyjdzie HL3 i po ustawia wszystkie te wasze śmieszne gierki po kątach (skoro taka Black Mesa - po 8 latach produkcji - wyjdzie za parę dni to czemu do cholery nowy half-lajf nie mógłby wyjść w przyszłym roku :D).

Opublikowano

Nie chcę się wpieprzać do dyskusji o GOTY 2013, ale wtedy raczej wyjdzie GTA V. Także właśnie, ten tego ... no wiecie no.

a czy GTA IV było GOTY w 2008?

Opublikowano

tomb raider, nowa castelvania, gow: judgment, nowy DMC, gtaV, nowy MGS, bioshock, the last of us, itd.....jest tłusto na 2013 dla obecnej generacji.

Opublikowano

Według VGA tak.

Opublikowano

8339_original_YesJackNicholson.gif

Opublikowano

daddy@ i jeszcze god of war, mg rising, sly, splinter cell, beyond... tak, 2013 będzie zloty.

No 2008 rok był tłusty, więc była mocna konkurencja. A dopiero co słyszałem, że VGA ssie :P

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

pisałem pisałem ale nie załapaliście puenty tego wszystkiego i dalej sony jest waszym plastikowym bożkiem lalallalalalla Daddy gratuluje pierwszego postu bez emotikonek i gifów z halo 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.