Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Do Mendrka:

psx 102 mln

ps2 160 mln

ps3 63 mln

ps3 63 mln

xbox 68 mln

wii 96 mln

Nie wiem jak mozna KLAMAC, ze to nie jest najwieksza porazka sony (no dobra, jeszcze jest vita).

Skąd masz dane, i z jakiego okresu? :)

Jeśli chcesz powiedzieć, że PS3 nie sprzedało się jak PS2 i PSX, to oznacza to tyle, że konkurencja wreszcie wzięła się do roboty. Tym lepiej dla nas.

Btw. oba Xboxy = 92 miliony vs. PS2 160 mln :D

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Raczej sony dalo dupy wypuszczajac konsole z archaicznym interfejsem i nieprzyjaznym srodowiskiem dla devow.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Girsy, Halo4, Uncharted, Killzone, God of War, Beyond czy Tlou, jak na tylu letnie sprzęty konsole też mają swoje graficzne perełki. Chyba nie zaprzeczysz? Każda z tych gier robi świetne wrażenie... na wielkim tv, a nie monitorku.

zgadzam się cąłkowicie, ale BF3 na TV+PC też robi świetne wrazenie, poprostu nie ma się co spinać że 7 letnie kąsole nie dzwigają tego co PC, a deweloperzy nie wykorzystują potencjału multiplatform i piszą je pod słabsze konsole

(o proszę naglę Halo 4 to też graficzna perełka ... ;) jeszcze kilka stron temu było żeby się nie jarać bo przecież nic nie pokazali )

Opublikowano

Girsy, Halo4, Uncharted, Killzone, God of War, Beyond czy Tlou, jak na tylu letnie sprzęty konsole też mają swoje graficzne perełki. Chyba nie zaprzeczysz? Każda z tych gier robi świetne wrażenie... na wielkim tv, a nie monitorku.

Chodziło mi głównie o multiplatformy, które na konsolach są już żenujące, no i chyba się zgodzisz że jedynie exy ratują tu sytuacje.

A exów niestety tyle nie wychodzi na kąsolki, żeby było w co grać przez cały rok. :whistling: Tym bardziej, że PC dostaje ich ostatnio więcej niż obie konsole. :)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

słabej jakości porty,kiepski psn,no i xbox był dłużej, zagrabił co miał zagrabić a ps3 kupili tylko fanatycy z klapkami na oczach wierząc w sukces poprzedniczki i do dzisiaj ci fanatycy twierdzą że kupili najlepszą konsole tej generacji hehehehehehhe hahahahahhaha HOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111

Opublikowano

BTW: Killzone 1,2,3 - 6,12 mil vs Halo 3 11,57 mil :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano
  • Autor

(o proszę naglę Halo 4 to też graficzna perełka ... ;) jeszcze kilka stron temu było żeby się nie jarać bo przecież nic nie pokazali )

No akurat Halo 4 to główny kandydat do najlepszej graficznie gry w 2012 na VGA. Ciekawe czy wtedy to nadal będą growe oscary, czy tylko śmieszna impreza.

Opublikowano

Typfon, przecież każdy zdrowy na głowę gracz powie, ze graficznie H4 daje radę, a to ze kiedyś napisałem, ze to nic specjalnego, to zwyczajny trolling, jak 85% moich postow w tym temacie.

Leszek, takie gadanie, ze 3/4 multiplatformowych gier na Ps3 wypada gorzej jest już dawno nieaktualne. Trzy pierwsze przykłady z brzegu, Sleeping dogs, Mp3 i Ds2. Oczywiście czasami trafi się gorszy port na Ps3, ale to już rzadkość.

Opublikowano

Główny kandydat w tej kategorii to Assassin's Creed 3.

Opublikowano
  • Autor

Główny kandydat w tej kategorii to Assassin's Creed 3.

Pewno wniosek wyciągnięty z prezentacji puszczonej na PC, tak jak wszystko co pokazywał Ubisoft na targach? xD

A exów niestety tyle nie wychodzi na kąsolki, żeby było w co grać przez cały rok. :whistling: Tym bardziej, że PC dostaje ich ostatnio więcej niż obie konsole. :)

Mogłeś wrzucić zestawienie to udawadniające. Nie czekaj, ja to zrobię.

Uwaga nie zesrajcie sie z wrażenia

iyF9A.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dobrze, że mamy takie growe guru jak Mazzeo, który nam powie jakie gierki będą dla nas najlepsze, a jakie najgorsze. :ph34r:

W sumie sam się w kopałeś z tą listą, ewidentnie na niej widać jak w tym roku konsolki ssą pałkę. :)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano
  • Autor

No ja podałem argumenty, nawet listę gier za ciebie wrzuciłem, i co, coś pod nosem wypierdzieć tylko potrafisz.

No wkopałem się za(pipi)iście z listą, na której są

a) simsy

b) mmo

c) free to play

d) jakieś nołnejmy

wiesz co, jakby ta lista uwzględniała to co wychodzi na XBLA i PSN to by już tak różowo nie wyglądało.

Pocieszny jesteś ogólnie, nowa zabawka i nowy zestaw bzdur do wypisywania masz pod ręką. Konto steam założone w maju, wielku koorwa pecetowiec xD jak tylko się okaże, że takie Grand Theft Auto V nie ujrzy światła dziennego na pececie to podkulisz ogon i znowu zmienisz zdanie, jak chorągiewka.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

a na żydboxie to tylko:

a) kolejna Forza (ziew)

b) kolejne Halo (zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew)

c) a reszta to jakieś nołnejmy

wiesz co, jakby ta lista uwzględniała to co wychodzi na XBLA i PSN to by już tak różowo nie wyglądało.

strach się bać :ph34r:

Opublikowano
  • Autor

No, a u was murzynów biją. Taka dyskusja z tobą :D

Ciesz się dalej tą mega ultra długą lista, na której swoje miejsce znalazł nawet mod do 8letniej gry.

Ja odpadam, może Yeti troszkę cię przytrolluje.

Opublikowano

Typfon, przecież każdy zdrowy na głowę gracz powie, ze graficznie H4 daje radę, a to ze kiedyś napisałem, ze to nic specjalnego, to zwyczajny trolling, jak 85% moich postow w tym temacie.

Leszek, takie gadanie, ze 3/4 multiplatformowych gier na Ps3 wypada gorzej jest już dawno nieaktualne. Trzy pierwsze przykłady z brzegu, Sleeping dogs, Mp3 i Ds2. Oczywiście czasami trafi się gorszy port na Ps3, ale to już rzadkość.

krążą słuchy że sleeping dogs jest sporo brzydsze na ps3
Opublikowano

tekst z H4 to akurat wyczyn kogoś innego, ale dla mnie wszystkie plejslejvy są takie same ;)

Opublikowano

BTW: Killzone 1,2,3 - 6,12 mil vs Halo 3 11,57 mil :)

To dlatego rzucaja sie z wydaniem trylogii ? LOL - niech jeszcze na starcie PS4 zrobia remake. :teehee:

Opublikowano

Diablo 3,

Nie ma pierdniecia do poprzedników, a sama gra IMO na przejście jeden raz

Diablo 2 stało się grywalne dopiero po wyjściu LoD czyli rok po premierze. Początkowo unikaty były śmieciowe, nie było run, schowek to była jakaś kpina a balans mobów był tak źle zrobiony, że eksplozja zwłok u Nihlathaka zabijała gracza zanim ten jeszcze zobaczył przeciwnika.

Piszesz jak ci co to grali w DII ale tylko po 1.09

No wkopałem się za(pipi)iście z listą, na której są

a) simsy

b) mmo

c) free to play

d) jakieś nołnejmy

SC2, DIII, Shogun 2, ARMA 3.

a Simsy to takie pecetowe Halo/CoD - gra jest popularna, bo gra w nią masa ludzi a gra w nią masa ludzi, bo jest popularna

a indie z PC?
Opublikowano

Nihlathak przecież był w LoD, czyż nie?

Mnie jednak patch z synergiami zirytował, poza tym naprawili wtedy Burizę, i przestałem wymiatać w PVP :(

Opublikowano

Większość gierek z PSN/XBL i tak po czasie ląduje też na PC więc z tymi sklepikami to też nie żaden powód by kupować kąsole. Podobno Trials Evo Gold Edtion ma wyjść na PC. Dobre to jest, że tak z ciekawości zapytam?

Opublikowano

Miażdżyciel. Jedna z najlepszych gier ever :)

Opublikowano

Hmm, może warto się będzie w to zaopatrzyć.

Zauważyłem dość ciekawą sprawę, jak tak ogrywam te pozycje z dystrybucji cyfrowej, indie i mody do różnych gierek to dają one mi o wiele więcej frajdy z grania niż te napompowane hypem hiciory wydawnicze. Sam ich nie kupuję ale znajomy je często ogrywa więc sobie pożyczam i szczerze to przy większości zbytnio długo nie bawię.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.