Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Nadal nie wiem dlaczego znasz się lepiej na giereczkach niż ja :) A jestem ciekawy jak diabli :D

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 315,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Nadal nie wiem dlaczego znasz się lepiej na giereczkach niż ja :) A jestem ciekawy jak diabli :D

On pisał o mnie :P

Opublikowano

Pisał pod moim postem, więc pewnie do mnie LOL

Opublikowano

To, że Minecraft na X360 jest lepiej zoptymalizowane to FAKT,

(pipi)a a nie zoptymalizowana.

Przepisali gre do C/C++ z (pipi)owej javy w której jest wersja na PC i od razu magia optymalizacji ;)

Opublikowano

Pisał pod moim postem, więc pewnie do mnie LOL

Napisaliście posta praktycznie w tym samym momencie pod moim postem ;) W ostatnim cytował mnie więc chyba jednak chodzi o mnie ;)

Opublikowano

Współczuje posiadaczom PS3. Rozmazane multiplatformy z 20 fps, rzeczywiście potęga technologiczna z tej "konsoli", no i jaki KOMFORT grania! :rolleyes:

Opublikowano

Don, pewnie zna się lepiej niż my dwa razem wzięci tak czy owak :D

Opublikowano

On pisał o mnie :P

właśnie albert, nie bądź taki huy do przodu. zauważ, że oba posty były w tej samej minucie. leszek - ostatnio współczułeś posiadaczom konsol, teraz współczujesz posiadaczom ps3, idź może współczuj głodującym dzieciom z ruandy bo jesteś huyowy as fuck, zupełnie jak lineup gier na vite

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Aha, czyli ode mnie się nie znasz lepiej? Uff, ulżyło mi :D

Opublikowano
  • Autor

A ponoć PS3 nie dostaje już gorszych multiplatform tylko nawet lepsze, tak ponoć Yeti pisze. Przeczy to właśnie z ME3 i ostatnimi wydaniami Śpiących Psów i Darksiders 2.

Opublikowano

Jestem wlasnie w trakcie przechodzenia ME3 na PS3 i łojezu jak ta gra gubi klatki na tym sprzecie ... No i zdarzaja sie tez inne kwiatki, ale przy frameracie to maly pikus.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@LeszKu powinieneś iść się leczyć bo masz jakieś emocjonalne problemy, które przekładasz non stop w tym temacie.

Opublikowano

Aha, czyli ode mnie się nie znasz lepiej? Uff, ulżyło mi :D

nie no spoko, ale to jeszcze nie powód żeby manifestować swoje przerośnięte ego , wystarczy jeden donsterydo. tak wogóle to gdzie jest moderacja ? TU SĄ PERSONALNE PODJAZDY ATAKI GWAŁT DESTRUCKJA !!!! Ins - a wybrałeś wersje na ps3 bo chciałeś nam opowiedzieć jak bardzo jest zyebana czy miałeś lepszy powód ?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Skąd wiesz, że przerośnięte? ^_^

Opublikowano

Ins chyba grał ME3 na Xboxie więc się mu dziwię że kupił drugi raz ta samą grę tylko że na ps3

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Jak bede miec Wii U to pewnie i tam zalicze ME3 :)

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=3ET4IwF6Fw0

Współczuje posiadaczom PS3. Rozmazane multiplatformy z 20 fps, rzeczywiście potęga technologiczna z tej "konsoli", no i jaki KOMFORT grania! :rolleyes:

Ta bo to wina Ps3 że Bio od(pipi)iło fuszerę jakoś z ME 2 takich cyrków nie było (może się mylę ? jeśli tak to mnie poprawcie) ?

Jak bede miec Wii U to pewnie i tam zalicze ME3 :)

Ja na WiiU mam zamiar ograć nie wykastrowanego Gaiden"a

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A czyja to wina, że szrot jest tak trudny w programowaniu i że trzeba się spuszczać, żeby osiągnąć efekt, który na 360 jest osiągalny od ręki?

Opublikowano

bo PS3 to konsola a xbox to PC w obudowie dla ubogich, tyle

Opublikowano

A kogo to obchodzi czy w środku siedzą superszybkie Rambusy i ośmiordzeniowe Celle, jeśli ten "pc w obudowie dla ubogich" jest wydajniejszy i łatwiejszy do okiełznania? Ostatecznie do obu wkładasz płytę i grasz...

Aha, na jednej konsoli trzeba instalować gry (jak na PC). I to na tej bardziej "konsolowej", o ironio :).

Opublikowano

bo PS3 to konsola a xbox to PC w obudowie dla ubogich, tyle

Ale jak dla ubogich skoro to X360 Slim wygląda jak highendowy sprzęt, jest droższy od PS3 i jeszcze trzeba płacić żeby w ogóle grać po sieci. Ewidentnie widać, która konsola jest dla plebsu ;)

Opublikowano

A czyja to wina, że szrot jest tak trudny w programowaniu i że trzeba się spuszczać, żeby osiągnąć efekt, który na 360 jest osiągalny od ręki?

A że z dwójką sobie poradzili za to trójkę już s(pipi)ili jak to wyjaśnisz (poza leceniem sobie w (pipi)a) ? Gdyby z dwójką sobie nie poradzili nie było by o czym mówić ale jakoś dali rade.
Opublikowano

Widocznie przy dwójce przysiadli, a przy okazji trójki uznali, że im się nie opłaca. Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kasę, taka zasada. Nikt nie mówi, że PS3 nie uciągnie ME3 w zadowalającym stopniu. Po prostu ten stopień jest na tyle trudny do uzyskania, że się nie opłaca. A to już wina Sony i zwalonej architektury PS3

Opublikowano

A ponoć PS3 nie dostaje już gorszych multiplatform tylko nawet lepsze, tak ponoć Yeti pisze. Przeczy to właśnie z ME3 i ostatnimi wydaniami Śpiących Psów i Darksiders 2.

możesz mi napisać o co chodzi (nie jestem na bieżąco)? bo mam zamiar ograć je kiedyś a jestem ciekaw tego co tam jest nie tak, może być na PM żeby nie zaśmiecać tematu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.