Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Nadal nie wiem dlaczego znasz się lepiej na giereczkach niż ja :) A jestem ciekawy jak diabli :D

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Nadal nie wiem dlaczego znasz się lepiej na giereczkach niż ja :) A jestem ciekawy jak diabli :D

On pisał o mnie :P

Opublikowano

Pisał pod moim postem, więc pewnie do mnie LOL

Opublikowano

To, że Minecraft na X360 jest lepiej zoptymalizowane to FAKT,

(pipi)a a nie zoptymalizowana.

Przepisali gre do C/C++ z (pipi)owej javy w której jest wersja na PC i od razu magia optymalizacji ;)

Opublikowano

Pisał pod moim postem, więc pewnie do mnie LOL

Napisaliście posta praktycznie w tym samym momencie pod moim postem ;) W ostatnim cytował mnie więc chyba jednak chodzi o mnie ;)

Opublikowano

Współczuje posiadaczom PS3. Rozmazane multiplatformy z 20 fps, rzeczywiście potęga technologiczna z tej "konsoli", no i jaki KOMFORT grania! :rolleyes:

Opublikowano

Don, pewnie zna się lepiej niż my dwa razem wzięci tak czy owak :D

Opublikowano

On pisał o mnie :P

właśnie albert, nie bądź taki huy do przodu. zauważ, że oba posty były w tej samej minucie. leszek - ostatnio współczułeś posiadaczom konsol, teraz współczujesz posiadaczom ps3, idź może współczuj głodującym dzieciom z ruandy bo jesteś huyowy as fuck, zupełnie jak lineup gier na vite

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Aha, czyli ode mnie się nie znasz lepiej? Uff, ulżyło mi :D

Opublikowano
  • Autor

A ponoć PS3 nie dostaje już gorszych multiplatform tylko nawet lepsze, tak ponoć Yeti pisze. Przeczy to właśnie z ME3 i ostatnimi wydaniami Śpiących Psów i Darksiders 2.

Opublikowano

Jestem wlasnie w trakcie przechodzenia ME3 na PS3 i łojezu jak ta gra gubi klatki na tym sprzecie ... No i zdarzaja sie tez inne kwiatki, ale przy frameracie to maly pikus.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@LeszKu powinieneś iść się leczyć bo masz jakieś emocjonalne problemy, które przekładasz non stop w tym temacie.

Opublikowano

Aha, czyli ode mnie się nie znasz lepiej? Uff, ulżyło mi :D

nie no spoko, ale to jeszcze nie powód żeby manifestować swoje przerośnięte ego , wystarczy jeden donsterydo. tak wogóle to gdzie jest moderacja ? TU SĄ PERSONALNE PODJAZDY ATAKI GWAŁT DESTRUCKJA !!!! Ins - a wybrałeś wersje na ps3 bo chciałeś nam opowiedzieć jak bardzo jest zyebana czy miałeś lepszy powód ?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Skąd wiesz, że przerośnięte? ^_^

Opublikowano

Ins chyba grał ME3 na Xboxie więc się mu dziwię że kupił drugi raz ta samą grę tylko że na ps3

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Jak bede miec Wii U to pewnie i tam zalicze ME3 :)

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=3ET4IwF6Fw0

Współczuje posiadaczom PS3. Rozmazane multiplatformy z 20 fps, rzeczywiście potęga technologiczna z tej "konsoli", no i jaki KOMFORT grania! :rolleyes:

Ta bo to wina Ps3 że Bio od(pipi)iło fuszerę jakoś z ME 2 takich cyrków nie było (może się mylę ? jeśli tak to mnie poprawcie) ?

Jak bede miec Wii U to pewnie i tam zalicze ME3 :)

Ja na WiiU mam zamiar ograć nie wykastrowanego Gaiden"a

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A czyja to wina, że szrot jest tak trudny w programowaniu i że trzeba się spuszczać, żeby osiągnąć efekt, który na 360 jest osiągalny od ręki?

Opublikowano

bo PS3 to konsola a xbox to PC w obudowie dla ubogich, tyle

Opublikowano

A kogo to obchodzi czy w środku siedzą superszybkie Rambusy i ośmiordzeniowe Celle, jeśli ten "pc w obudowie dla ubogich" jest wydajniejszy i łatwiejszy do okiełznania? Ostatecznie do obu wkładasz płytę i grasz...

Aha, na jednej konsoli trzeba instalować gry (jak na PC). I to na tej bardziej "konsolowej", o ironio :).

Opublikowano

bo PS3 to konsola a xbox to PC w obudowie dla ubogich, tyle

Ale jak dla ubogich skoro to X360 Slim wygląda jak highendowy sprzęt, jest droższy od PS3 i jeszcze trzeba płacić żeby w ogóle grać po sieci. Ewidentnie widać, która konsola jest dla plebsu ;)

Opublikowano

A czyja to wina, że szrot jest tak trudny w programowaniu i że trzeba się spuszczać, żeby osiągnąć efekt, który na 360 jest osiągalny od ręki?

A że z dwójką sobie poradzili za to trójkę już s(pipi)ili jak to wyjaśnisz (poza leceniem sobie w (pipi)a) ? Gdyby z dwójką sobie nie poradzili nie było by o czym mówić ale jakoś dali rade.
Opublikowano

Widocznie przy dwójce przysiadli, a przy okazji trójki uznali, że im się nie opłaca. Jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o kasę, taka zasada. Nikt nie mówi, że PS3 nie uciągnie ME3 w zadowalającym stopniu. Po prostu ten stopień jest na tyle trudny do uzyskania, że się nie opłaca. A to już wina Sony i zwalonej architektury PS3

Opublikowano

A ponoć PS3 nie dostaje już gorszych multiplatform tylko nawet lepsze, tak ponoć Yeti pisze. Przeczy to właśnie z ME3 i ostatnimi wydaniami Śpiących Psów i Darksiders 2.

możesz mi napisać o co chodzi (nie jestem na bieżąco)? bo mam zamiar ograć je kiedyś a jestem ciekaw tego co tam jest nie tak, może być na PM żeby nie zaśmiecać tematu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.