Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

a to nie było tak że ff7 był najpierw robiony pod n64 , ale w bardzo wczesnej fazie developing przerzucono na psx ? czy od razu na psx ? ktoś przypomni jak to było.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 321,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ps3 sprzedaje się lepiej od wii na rynku europejskim. Na koniec generacji PS3 będzie numerem 1 w Europie a Xbox360 w USA więc zwycięstwo Wii nie będzie tak wielkie.

Opublikowano

Popatrz na liczby, najlepiej sprzedajaca sie gra w historii psx: gran turismo - sprzedaz ~11mln, konsol psx ~102mln; najlepiej sprzedajaca sie gra na n64 - Super Mario 64 ~11mln, konsol ~33mln.

A to nie tak, że SM 64 był też w bundlach z konsolą?

Nigdy nie był

Na N64 nie bylo w co grac to sie marian sprzedawał, tak samo na wii, Brak ciekawych gier to z braku laku sprzedaje sie marian :P

Opublikowano

Na N64 nie bylo w co grac to sie marian sprzedawał, tak samo na wii, Brak ciekawych gier to z braku laku sprzedaje sie marian :P

Istnieje również pewna, zwariowana teoria, jakoby ludzie kupowali gry z Mario, bo są zaje.biste.

Opublikowano

Istnieje również pewna, zwariowana teoria, jakoby ludzie kupowali gry z Mario, bo są zaje.biste.

równie zabawna teoria jak ta, że xbox live ma jakiekolwiek zalety w porównaniu do psn

Opublikowano

Pokazałem dziś kumplowi Xboxa, we wszystkie gry, które mu włączyłem zagra jedynie na konsoli MS(za wyjątkiem Raymana). Jutro idzie do sklepu i nie chce w ogóle słyszeć o PS3.

Pomogłem?

Opublikowano

Pokazałem dziś kumplowi Xboxa, we wszystkie gry, które mu włączyłem zagra jedynie na konsoli MS(za wyjątkiem Raymana). Jutro idzie do sklepu i nie chce w ogóle słyszeć o PS3.

Pomogłem?

Nie do końca bo pokazałeś mu tylko jedna konsole , pomijając konkurencje.
Opublikowano

Konkurencje niczym Mendrek zobaczył na YT, nie spodobało mu się.

Opublikowano

Mam nadzieję że powiedziales mu że aby pograć online i dostać 2% zniżki musi płacić?

Opublikowano

Powiedziałem, lecz tak na prawdę wystarczyło, że zobaczył demo F:H, Wieśka oraz GoW3 i był już przekonany.

Opublikowano

Mam nadzieję że powiedziales mu że aby pograć online i dostać 2% zniżki musi płacić?

Zeby dostac te 2% musialby jeszcze scalakowac 20 gier :)

Opublikowano

Ja już kilku przekonałem, pokazując im U2, GoW 3 i Flowera :P

Opublikowano

Ja już kilku przekonałem, pokazując im U2, GoW 3 i Flowera :P

Mama się nie liczy.

Opublikowano

Co by nie mowic, RPGow, jak i JRPGow wiecej jest na Xie. Z reguly lepiej wygladaja, no i nie ma problemow z dodatkami, jak np w najlepszej grze tej generacji, jakim jest dla mnie Skyrim.

Najlepszy FPS-na Xie...

Najlepsze racery-na Xie...

Najlepszy TPS-na Xie...

Niby exow nie wiele, ale najlepsze w swoim gatunku.

Opublikowano

Konkurencje niczym Mendrek zobaczył na YT, nie spodobało mu się.

To widzę że mam rozeznanie w temacie tak obszerne że... ale jeśli to mu wystarczy to nie mamy o czym rozmawiać.

Co by nie mowic, RPGow, jak i JRPGow wiecej jest na Xie. Z reguly lepiej wygladaja, no i nie ma problemow z dodatkami, jak np w najlepszej grze tej generacji, jakim jest dla mnie Skyrim.

Najlepszy FPS-na Xie...

Najlepsze racery-na Xie...

Najlepszy TPS-na Xie...

Niby exow nie wiele, ale najlepsze w swoim gatunku.

Punkt widzenia zależny od punktu siedzenia , każdy lubi co innego. Jedynie z racer'ami no i może fps'em (choć tu dwa tytuły stawiam na równi z obu platform) się zgodzę z TPS'em już nie.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Najlepszy TPS-na Xie...

Shadows of the Damned jest multiplatformą, więc nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Shadows to TPS?

Opublikowano

Jezeli chodzi o multi i ilosc godzin, ktore oferuja, zaden tytul konkurencji nawet nie podskoczy.

Do tego multiplatformy bez input lagow, lepiej wygladajace i z lepsza komunikacja. PS3 to pare singlowych killerow, bez tego ta konsola bylaby niemal pod kazdym wzgledem gorsza. Oczywiscie nie widza tego osoby posiadajace wylacznie jedna konsole i te ograniczone, pokroju najwiekszego fanboya Sony-Mendrka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam czasami takie wrażenie, że Posiadacze Tylko PS3, to ludzie u których się nie przelewa. Zawsze trudno prowadziło dyskusje na lini bogacze-biedaki.

Opublikowano

dla mnie szuterki w multi są na max pare godzin. "podziwiam" ludzi którzy napi.erdalają po kilkaset h

Opublikowano

Posiadajac tylko PS3 tez mialbym takie podejscie. Multiplayer w tych poteznych exach jest po prostu cienki. Kooperacji nie ma, a jak juz jest to nie dziala, bo ktos przyoszczedzil na serwerach.

Kampania - w kooperacji.

Multiplayer, tylko online!

Wyscigi- z kumplami.

Gry sportowe, bijatyki, fan grania z konsola ZEROWY!

No offence, rozumiem, ze taki Uncharted 2 w singlu wciaga bez wytchnienia, ale skoro nie grywasz online, po 15h idzie pewnie do zyda... I co zostaje pozniej? Gorsze multiplatformy? Wqrwiajace aktualizacje? Brak spolecznosci i slaby PSN? W tej konsoli wszystko,nawet od dashbordu po glupie osiagniecia jest pod kazdym wzgledem gorzej wykonane.

PS3 -

it only does single player!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kampania - w kooperacji. - pod warunkiem ze to nie fps

Multiplayer, tylko online! - pod warunkiem, ze to nie fps

Wyscigi- z kumplami. Tylko offline

fix'ed

Opublikowano

Szewczyk, grasz w cos w ogole online?

Dla mnie mozliwosc przejscia takiej kampani w Gearsach, Halo, Borderlandsach i paru innych tytulach z 4roma kumplami jest ciekawsze niz granie w pojedynke. Podobnie jak wyscigi nawet w trybie rywali z duchami znajomych niz przewidywalna do bolu konsola.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeśli chodzi o multi w Uncharted 3 to jest to top3 najbardziej skilowych multi na konsolach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.