Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Tymczasem u posiadaczy konsoli od Microsoftu...

16af7fcdb7.jpg

:boredom:
  • Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No i jak tu nie kochać Sony i plusa. Tego Ratcheta miałem na liście zaległości. Super!

Opublikowano

No i jak tu nie kochać Sony i plusa. Tego Ratcheta miałem na liście zaległości. Super!

ooo to subcio że Ci pasuję :*

-___-

H4=GOTY

frankie2.gif

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Sony rozdaje gry za pół darmo a tymczasem microsoft bierze kase za możliwość grania online. Za tą kasę można przejść 4 gry w dniu premiery.

Opublikowano

za 130 pln kupisz 4 gierki w dn premiery ... LOL

posiadacze psczy to prawdziwe rekiny finansjery

tumblr_mcd4r96rKj1rqw9wb.gif

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Za 160 kupisz gre na premiere, przejdziesz, sprzedaż ze stratą 40 zeta i tak jeszcze 3 razy.

Opublikowano

Za 160 kupisz gre na premiere, przejdziesz, sprzedaż ze stratą 40 zeta i tak jeszcze 3 razy.

polaczki biedaczki nie stac ich na gry musza odsprzedawać co już przeszli... gracze drugiej kategorii ...

smutne :(

Opublikowano

polaczki biedaczki nie stac ich na gry musza odsprzedawać co już przeszli... gracze drugiej kategorii ...

Lepiej chociaż trochę kasy za gry dawać twórcom gier niż nabijać miliony microsoftowi i nie dostawać nic w zamian. Dla microsoftu gracz pierwszej kategorii to taki który płaci za nic.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

mendrek=Internet-forum-moderator.jpg

xbox 360> ps3 gorsze multiplatformy na lepszej konsoli ?, wyjasnisz to ?

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Lepiej chociaż trochę kasy za gry dawać twórcom gier niż nabijać miliony microsoftowi i nie dostawać nic w zamian. Dla microsoftu gracz pierwszej kategorii to taki który płaci za nic.

przecież wg EA jak odsprzedajesz gry to tak jak byś je kradł ...

Opublikowano

Coś pokręciłeś - jak kupujesz używkę to tak jak byś je kradł... .

Opublikowano

Coś pokręciłeś - jak kupujesz używkę to tak jak byś je kradł... .

no to jesteś paserem, jeden czort ;)

Opublikowano

czort jest paserem xD

Ale serio - jak można mówić że gry z PS+ są za darmo? One są udostępniane użytkownikowi na czas trwania abonamentu w jego ramach. Za darmo od obu firm to można bana wyłapać... A nie, zaraz xD

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ze jak?

Dobra, premiera pierwsza. Kupuje gre za 160 (ciekawe jaka). Przechodze i i sprzedaje za 120. Dobra, premiera druga, co ja mam kupic za 120 zl w premiere? Potem premiera trzecia, mam 80 zl, co mam kupic? Przy czwartej premierze mam 40 zl.

Cos ci sie pomieszalo...

Opublikowano

Ze jak?

Dobra, premiera pierwsza. Kupuje gre za 160 (ciekawe jaka). Przechodze i i sprzedaje za 120. Dobra, premiera druga, co ja mam kupic za 120 zl w premiere? Potem premiera trzecia, mam 80 zl, co mam kupic? Przy czwartej premierze mam 40 zl.

Cos ci sie pomieszalo...

Przy następnych premierach musisz na chwilę zastawić kolejne 40 złotych. Czyli za 160 zeta zrobisz tak 4 razy. Płacąc za xbox live przez 7 lat po 160 złotych = 1120 złotych. Za tą kasę można przejść jakieś 30 gierek w dniu premiery.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Czekam aż ktoś podejmie rękawicę i wrzuci jeszcze screeny z AC3 z wersji na PS3, z dokładnie tego samego miejsca w grze. Bo jak Wam mówię, że gra TYLKO w tym miejscu wygląda wyjątkowo źle, to nie wierzą ;(.

Nie mówiąc już o akcjach typu 40 osób na ekranie się ze sobą tłucze, no wygląda to mega miodnie.

Opublikowano

W tego ratcheta pograłem jakieś 40 minut i wyłączyłem (a gierka leżała u mnie tydzień). Crysis 2 spoko (chociaż jak bym chciał w to grać, to już bym dawno to zrobił), ale te spusty nad średnikami? Takie cuda tylko w plusie.

Edit. Ktoś tutaj porównywał wspinanie się w Uncharted do AC.

Fakt, czasami trudno trafić w AC dokładnie w to miejsce które sobie upatrzyliśmy,robimy coś źle i spadamy. W Uncharted łatwiej osiągnąć cel, bo tam nie ma innej opcji i jak wspinamy się po jakimś gzymsie, to możemy tylko iść z kierunku A do kierunku B, więc siłą rzeczy trudno, żeby w AC było to równie łatwe, skoro mamy multum punktów B, do których możemy dotrzeć ( a w bu przypadkach kwestia sterowania jest równie prosto rozwiązana). Jeżeli ktoś zarzuca serii AC, że jest prostacka choćby pod względem "wspinania się" i porównuje dla kontrastu ten sam element w Uncharted, które wypada jeszcze bardziej casualowo, to ja się pytam o co chodzi?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Microsoft też dawał gierki za darmo. Doritos Crash Curse i Harms way.

Andrew21 a sezon pasy w exach na PS3? W Exach Microsoftu tego nie ma.

pajgi ale w raczetach strzela sie lepiej niż w Unczarted.

Edytowane przez dr Chaos

Opublikowano

online passy nie sezon ;)

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=4wIZp_E2CxQ

Coś mi się wydaje, że Actvision więcej wydaje na taką reklamę (gaże dla aktorów, m.in. Robert Downey jr :thumbsup: ) niż na zrobienie samej gry :P

BTW Nie wiem jakim cudem najnowszy MoH jest najlepiej sprzedającą się tytułem w zeszłym tygodniu w GB. Pewnie tylko dzięki temu, że EA wysyłało kopie recenzenckie dopiero podczas premiery przez co wiele nieświadomych klientów kupiło tego crapa.

Opublikowano
  • Autor

Przy następnych premierach musisz na chwilę zastawić kolejne 40 złotych. Czyli za 160 zeta zrobisz tak 4 razy. Płacąc za xbox live przez 7 lat po 160 złotych = 1120 złotych. Za tą kasę można przejść jakieś 30 gierek w dniu premiery.

To jakaś wyższa matematyka, zupełnie jak lokaty w Amber Mendrek.

Opublikowano

Na X360 i PC w Borderlands 2 można stracić postać przez glitcha/wirusa:

http://www.niezgrani...veyard-grasuje/

Zgodnie z danymi opublikowanymi przez Gearbox, gracze Borderlands 2, grający na PC i Xboksie 360 mogą spotkać się z wirusem, który niszczy dane zapisu gry. Użytkownicy PlayStation 3 są bezpieczni.

Wirusa nazwano “cmentarnym” (ang. Graveyard Virus), dlatego, że powoduje on, iż umierająca postać nigdy nie powróci do życia. Dokładniej rzecz ujmując, wirus po cichu zmienia poziom trudności gry na Hardcore, co oznacza, że masz tylko jedno życie. Czyli jeżeli nie uda Ci się zdobyć Second Wind podczas, gdy leżysz na glebie, gra wyrzuci Cię do ekranu tytułowego. Mało przyjemne. Jeżeli znajdziesz się w takiej sytuacji, to zgodnie z sugestią Gearbox, najlepiej jest zatrzymać grę, gdy jeszcze żyjesz i wcisnąć “Zapamiętaj i wyjdź”. Próby walki mogą skończyć się utratą postaci.

Wirus rozprzestrzenia się przez duplikowane i dzielone przedmioty, więc rada moderatorów forum Gearbox jest taka, abyś nie grał z nieznajomymi. Co też nie do końca może wyeliminować możliwość “zarażenia”.

Nie jest to pierwszy raz, gdy zglitchowana gra na X360 usuwa zapisane dane gry, wszak wystarczy przypomnieć sytuację z FEZ-em. Marnym pocieszeniem, ale jednak jest fakt, że Gearbox stać na patcha u MS, i że też nie postąpią raczej jak Konami, które olało patchowanie Silent Hilla na X360.

Borderlands 2 na PS3 nie ma tego błędu.

Ech X360, umieraj prędzej. Kończ waść, wstydu sobie oszczędź!

Opublikowano

gimbaza $ony znowu szaleje, tłumaczenie jak za 160zł kupimy 4 nowe gry na premierę :rofl2:

MS 6 listopada przy Pałacu Kultury robi imprezę z masą nagród, z największym i najlepszym exem tej generacji, HALO 4 :hi: a $ony jak to $ony, bieda panie, bieda panie...co najwyżej postawią stand z plejsztejszonem w Tesco.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.