Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 315,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

https://forums.halowaypoint.com//yaf_postst73945_Why-halo-4-will-fail.aspx

Nie ze mną, ale z samą podzieloną sceną Halo.

Mnie tam serio je.bie Halo i to w jaką stronę podąża, może dla mnie nie istnieć. To zmartwienie tych co zdecydowali się na zakup i zamierzają grać po sieci.

Opublikowano

To zmartwienie tych co zdecydowali się na zakup i zamierzają grać po sieci.

przecież będą grali na konsoli, nie na PS3, więc o co biega?

Opublikowano
  • Autor

Po co (pipi)sz takie kacapoły, jak ty nawet nie wiesz o czym ten człowiek piszę. Dla ciebie ten post to potok niezrozumiałych słów. Wygoglowałeś "Halo Reach/Halo 4 fail" i z pytą stojącą z zadowolenia wrzucasz to na forum. Nie masz bladego pojęcia jak się gra w Halo i o co w mutli chodzi a jednak potrafisz trollować w statusach. Sorry, ale dla mnie to naprawdę świadczy o wysokim poziomie zidiocenia.

Że też Fenix nie widzi tego co odpjerdalasz oO

Opublikowano

Założę się, że jakby temat tam nie był zamknięty, to byś już tam pędził z butthurtem wielkim że ziemia by drżała, i już pisał coś w stylu:

*YOU SUCK NOOOOOB HALO 4 IS THE BEST HALO REACH AH SOMETHING IS LEAKING FROM MY DICK!".

Tymczasem w temacie tam jest 9 stron i pewnie byłoby więcej gdyby ktoś go nie zamknął. To chyba coś jednak jest na rzeczy, prawda? No ale ty jesteś fanbojem, tobie nawet jakby Halo wyszło w sub-HD to by było najlepsze i w ogóle... oh wait.

Opublikowano

Mnie tam serio je.bie Halo i to w jaką stronę podąża, może dla mnie nie istnieć.

Aha...pewnie dlatego nie mozesz przestac pisac o Halo xD

Opublikowano

on tak na poważnie ... bo ja już nie czaję?

w snesie jak ja napisze e temacie o Killzone albo Anczarted że to ujnia z grzybnia to znaczy że tak musi być bo to będzie w internetach!!!

Mendraś ogarnij się chłopie

Opublikowano

No bo trochę głupio czytać ciągle ten hype w takim wypadku :confused:

Poza tym ktoś musi być na straży, by ktoś przypadkiem przez jedną grę i hype z nią związany, nie zdecydował się na wybranie X360 ponad PS3, które nadal jest lepszym wyborem.

Opublikowano

PS3 będzie pierwszą od zakazu w 2000 roku legalnie sprzedawaną konsolą w Chinach. Teraz PS3 na 100% przekroczy 100 milionów sprzedanych konsol. Będzie niezła beka jak za 3 lata PS3 będzie więcej od Wii.

http://updates.kotak...h-might-mean-no

Nawet, jeśli przekroczy granicę 100 mln sprzedanych sztuk, to nie za sprawą Chin. Obecnie państwo środka jest pogrążone w antyjapońskich nastrojach.

Opublikowano

Problem z Halo 4 jest taki że wszyscy oczekiwali rewolucji, gry generacji. Stąd te średnie jak na Halo recenzje, podobnie było z Uncharted 3. Mimo to Halo 4 jest najlepszym fpsem tej generacji konsol.

Opublikowano

nie no kuvra oceny 9/10 to są średnie oceny ... motz ... post generacji ;)

Opublikowano

PS3 będzie pierwszą od zakazu w 2000 roku legalnie sprzedawaną konsolą w Chinach. Teraz PS3 na 100% przekroczy 100 milionów sprzedanych konsol. Będzie niezła beka jak za 3 lata PS3 będzie więcej od Wii.

http://updates.kotak...h-might-mean-no

Sony współpracuje z komunistycznym reżimem

mark-wahlberg-shocked-gif.gif

Opublikowano

ten gosc z egm chyba pisal recenzje na podstawie samego poczatku gry.

tam serio ta gra to jeden korytarz, duze tereny ( szkoda, ze puste )

i jest nawet 1 skrypt, ktory tak lub " press A to kill elite " xD

Opublikowano

Problem z Halo 4 jest taki że wszyscy oczekiwali rewolucji, gry generacji. Stąd te średnie jak na Halo recenzje, podobnie było z Uncharted 3. Mimo to Halo 4 jest najlepszym fpsem tej generacji konsol. ;)

nie no kuvra oceny 9/10 to są średnie oceny ... motz ... post generacji ;)

Widać że masz problemy z rozumieniem czytanego tekstu. Średnie jak na Halo oznacza że Halo 4 jest najniżej ocenianą częścią z głównych odsłon serii.

Halo CE - 97

Halo 2 - 95

Halo 3 - 94

Halo Reach - 91

Halo 4 - 90

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

tendencja spadkowa jak przy przwie każdej produkcji której wyszło już 6 czesci ... nie wiedzę w tym nic niezwykłego ... ale fakt można się popocierać jak to źle

ale po przeczytaniu towjego komenta pod statusami

Najlepsze jest to że na filmikach z gry nie było nic rewolucyjnego a mimo to fanboye mieli mokro. Natomiast w filmikach z Last of Us widać rewolucje ale fnboye piszą że trzeba czekać na gotową gre.

Wiem że nie naleźy Cię brac powaznie :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Ale przecież napisałem że to najlepszy fps tej generacji konsol :whistling: To powiedz co takiego rewolucyjnego wprowadza HALO 4 i napisz co napisałem w statusie że nie należy brać mnie poważnie.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Ale przecież napisałem że to najlepszy fps tej generacji konsol :whistling: Masz racje niezły ze mnie fanboy.

nigdzie nie napisałem że jesteś FB ... paranoja w wydaniu posiadaczy psczy jest tak samo częsta jak ich rewolucje wciskane przez ich ukochaną upadającą firmę :)

łatwo się dajecie manipulować :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Wlaśnie ogrywam Halo Combat Evoled. Powiem wam ze pomimo 10 lat gra jest bardzo dobra. Fabuła zaczyna sie rozkręcać,świetna ścieżka,AI wrogów i ludzie grają w multi,które swoją drogą dobre jest.

Halo 2 jeszcze ogram,ale aby ograc 3,Reach,4 trzeba bedzie xboxa kupic...

Opublikowano

Poza tym ktoś musi być na straży, by ktoś przypadkiem przez jedną grę i hype z nią związany, nie zdecydował się na wybranie X360 ponad PS3, które nadal jest lepszym wyborem.

ty na tej straży jesteś chyba całe życie ;/ , dużo osób wybierze xboxa ponad ps3 a dlaczego ?

Dużo lepsza społeczność, brak ludzi twojego pokroju itp

komunikacja głosowa na najwyższym poziomie= gwarancja świetnej rozrywki sieciowej

Exy które będą ogrywane na długo długo po tym jak w ps+ znajdzie się last of us oraz gow 4

multiplatformy wyglądają lepiej=optymalizacja działanie i wszystko inne co jest z(pipi)one na ps3 działa wspaniale na xboxie

a teraz czas odsapnąć i wyjść trochę do ludzi bo piątek ufffffffffffffffffffffffffff

stój dalej na straży dobrze ci to zrobi

Opublikowano

Ale przecież napisałem że to najlepszy fps tej generacji konsol :whistling: Masz racje niezły ze mnie fanboy.

nigdzie nie napisałem że jesteś FB ... paranoja w wydaniu posiadaczy psczy jest tak samo częsta jak ich rewolucje wciskane przez ich ukochaną upadającą firmę :)

łatwo się dajecie manipulować :)

W tej generacji Sony rewolucyjnych gier zrobiło tylko Uncharted 2 i Little Big Planet. Za pół roku wyjdzie The Last of US który już teraz na filmikach wygląda na rewolucje.

Opublikowano

Halo 2 jeszcze ogram,ale aby ograc 3,Reach,4 trzeba bedzie xboxa kupic...

Warto nabyć X360 dla tych gier + Halo ODST z niesamowitym klimatem New Mombasa.

Opublikowano

serio nie czaje tych spustów nad halo przecież to jest średniak jak chu.j . Przeszedłem odst takie 8 , reach męczę się z 8 misją żeby nie usnąć . Multi jest ciekawe ale i tak wolę pograć w girsy 3 . Co w tej serii jest takiego super że się tyle ludzi nad tym brandzluje ? Gears of war 3 niszczy ta po pierdółkę .

Opublikowano

serio nie czaje tych spustów nad halo przecież to jest średniak jak chu.j . Przeszedłem odst takie 8 , reach męczę się z 8 misją żeby nie usnąć . Multi jest ciekawe ale i tak wolę pograć w girsy 3 . Co w tej serii jest takiego super że się tyle ludzi nad tym brandzluje ? Gears of war 3 niszczy ta po pierdółkę .

to tak jak byś się pytał kogoś czemu mu się podoba Star Wars ...

prostę jeden chwyta klimat drugi nie, dla mnie fabularnie to jeden z lepszych FPS a ogrom uniwersum daje twórcom praktycznie nieograniczone mozliwości

co do multi, proste, szybkie, skilowe, + kupa funu w nietypowych trybach

jedna gra która jest w stanie zaspokoić praktycznie każda potrzebę gracza...

Opublikowano

No ale co cie obchodzi hype na Halo skoro w (pipi)e masz Halo?

Non stop piszesz o Halo, przegladasz fora poswiecone Halo.

Mowisz ze ta gra dla ciebie moglaby nie istniec a jednoczesnie...

tumblr_ma2lsfpiTs1r5jtugo1_500.gif

257866_o.gif

Edytowane przez Magik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.