Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

https://forums.halowaypoint.com//yaf_postst73945_Why-halo-4-will-fail.aspx

Nie ze mną, ale z samą podzieloną sceną Halo.

Mnie tam serio je.bie Halo i to w jaką stronę podąża, może dla mnie nie istnieć. To zmartwienie tych co zdecydowali się na zakup i zamierzają grać po sieci.

Opublikowano

To zmartwienie tych co zdecydowali się na zakup i zamierzają grać po sieci.

przecież będą grali na konsoli, nie na PS3, więc o co biega?

Opublikowano
  • Autor

Po co (pipi)sz takie kacapoły, jak ty nawet nie wiesz o czym ten człowiek piszę. Dla ciebie ten post to potok niezrozumiałych słów. Wygoglowałeś "Halo Reach/Halo 4 fail" i z pytą stojącą z zadowolenia wrzucasz to na forum. Nie masz bladego pojęcia jak się gra w Halo i o co w mutli chodzi a jednak potrafisz trollować w statusach. Sorry, ale dla mnie to naprawdę świadczy o wysokim poziomie zidiocenia.

Że też Fenix nie widzi tego co odpjerdalasz oO

Opublikowano

Założę się, że jakby temat tam nie był zamknięty, to byś już tam pędził z butthurtem wielkim że ziemia by drżała, i już pisał coś w stylu:

*YOU SUCK NOOOOOB HALO 4 IS THE BEST HALO REACH AH SOMETHING IS LEAKING FROM MY DICK!".

Tymczasem w temacie tam jest 9 stron i pewnie byłoby więcej gdyby ktoś go nie zamknął. To chyba coś jednak jest na rzeczy, prawda? No ale ty jesteś fanbojem, tobie nawet jakby Halo wyszło w sub-HD to by było najlepsze i w ogóle... oh wait.

Opublikowano

Mnie tam serio je.bie Halo i to w jaką stronę podąża, może dla mnie nie istnieć.

Aha...pewnie dlatego nie mozesz przestac pisac o Halo xD

Opublikowano

on tak na poważnie ... bo ja już nie czaję?

w snesie jak ja napisze e temacie o Killzone albo Anczarted że to ujnia z grzybnia to znaczy że tak musi być bo to będzie w internetach!!!

Mendraś ogarnij się chłopie

Opublikowano

No bo trochę głupio czytać ciągle ten hype w takim wypadku :confused:

Poza tym ktoś musi być na straży, by ktoś przypadkiem przez jedną grę i hype z nią związany, nie zdecydował się na wybranie X360 ponad PS3, które nadal jest lepszym wyborem.

Opublikowano

PS3 będzie pierwszą od zakazu w 2000 roku legalnie sprzedawaną konsolą w Chinach. Teraz PS3 na 100% przekroczy 100 milionów sprzedanych konsol. Będzie niezła beka jak za 3 lata PS3 będzie więcej od Wii.

http://updates.kotak...h-might-mean-no

Nawet, jeśli przekroczy granicę 100 mln sprzedanych sztuk, to nie za sprawą Chin. Obecnie państwo środka jest pogrążone w antyjapońskich nastrojach.

Opublikowano

Problem z Halo 4 jest taki że wszyscy oczekiwali rewolucji, gry generacji. Stąd te średnie jak na Halo recenzje, podobnie było z Uncharted 3. Mimo to Halo 4 jest najlepszym fpsem tej generacji konsol.

Opublikowano

nie no kuvra oceny 9/10 to są średnie oceny ... motz ... post generacji ;)

Opublikowano

PS3 będzie pierwszą od zakazu w 2000 roku legalnie sprzedawaną konsolą w Chinach. Teraz PS3 na 100% przekroczy 100 milionów sprzedanych konsol. Będzie niezła beka jak za 3 lata PS3 będzie więcej od Wii.

http://updates.kotak...h-might-mean-no

Sony współpracuje z komunistycznym reżimem

mark-wahlberg-shocked-gif.gif

Opublikowano

ten gosc z egm chyba pisal recenzje na podstawie samego poczatku gry.

tam serio ta gra to jeden korytarz, duze tereny ( szkoda, ze puste )

i jest nawet 1 skrypt, ktory tak lub " press A to kill elite " xD

Opublikowano

Problem z Halo 4 jest taki że wszyscy oczekiwali rewolucji, gry generacji. Stąd te średnie jak na Halo recenzje, podobnie było z Uncharted 3. Mimo to Halo 4 jest najlepszym fpsem tej generacji konsol. ;)

nie no kuvra oceny 9/10 to są średnie oceny ... motz ... post generacji ;)

Widać że masz problemy z rozumieniem czytanego tekstu. Średnie jak na Halo oznacza że Halo 4 jest najniżej ocenianą częścią z głównych odsłon serii.

Halo CE - 97

Halo 2 - 95

Halo 3 - 94

Halo Reach - 91

Halo 4 - 90

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

tendencja spadkowa jak przy przwie każdej produkcji której wyszło już 6 czesci ... nie wiedzę w tym nic niezwykłego ... ale fakt można się popocierać jak to źle

ale po przeczytaniu towjego komenta pod statusami

Najlepsze jest to że na filmikach z gry nie było nic rewolucyjnego a mimo to fanboye mieli mokro. Natomiast w filmikach z Last of Us widać rewolucje ale fnboye piszą że trzeba czekać na gotową gre.

Wiem że nie naleźy Cię brac powaznie :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Ale przecież napisałem że to najlepszy fps tej generacji konsol :whistling: To powiedz co takiego rewolucyjnego wprowadza HALO 4 i napisz co napisałem w statusie że nie należy brać mnie poważnie.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Ale przecież napisałem że to najlepszy fps tej generacji konsol :whistling: Masz racje niezły ze mnie fanboy.

nigdzie nie napisałem że jesteś FB ... paranoja w wydaniu posiadaczy psczy jest tak samo częsta jak ich rewolucje wciskane przez ich ukochaną upadającą firmę :)

łatwo się dajecie manipulować :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Wlaśnie ogrywam Halo Combat Evoled. Powiem wam ze pomimo 10 lat gra jest bardzo dobra. Fabuła zaczyna sie rozkręcać,świetna ścieżka,AI wrogów i ludzie grają w multi,które swoją drogą dobre jest.

Halo 2 jeszcze ogram,ale aby ograc 3,Reach,4 trzeba bedzie xboxa kupic...

Opublikowano

Poza tym ktoś musi być na straży, by ktoś przypadkiem przez jedną grę i hype z nią związany, nie zdecydował się na wybranie X360 ponad PS3, które nadal jest lepszym wyborem.

ty na tej straży jesteś chyba całe życie ;/ , dużo osób wybierze xboxa ponad ps3 a dlaczego ?

Dużo lepsza społeczność, brak ludzi twojego pokroju itp

komunikacja głosowa na najwyższym poziomie= gwarancja świetnej rozrywki sieciowej

Exy które będą ogrywane na długo długo po tym jak w ps+ znajdzie się last of us oraz gow 4

multiplatformy wyglądają lepiej=optymalizacja działanie i wszystko inne co jest z(pipi)one na ps3 działa wspaniale na xboxie

a teraz czas odsapnąć i wyjść trochę do ludzi bo piątek ufffffffffffffffffffffffffff

stój dalej na straży dobrze ci to zrobi

Opublikowano

Ale przecież napisałem że to najlepszy fps tej generacji konsol :whistling: Masz racje niezły ze mnie fanboy.

nigdzie nie napisałem że jesteś FB ... paranoja w wydaniu posiadaczy psczy jest tak samo częsta jak ich rewolucje wciskane przez ich ukochaną upadającą firmę :)

łatwo się dajecie manipulować :)

W tej generacji Sony rewolucyjnych gier zrobiło tylko Uncharted 2 i Little Big Planet. Za pół roku wyjdzie The Last of US który już teraz na filmikach wygląda na rewolucje.

Opublikowano

Halo 2 jeszcze ogram,ale aby ograc 3,Reach,4 trzeba bedzie xboxa kupic...

Warto nabyć X360 dla tych gier + Halo ODST z niesamowitym klimatem New Mombasa.

Opublikowano

serio nie czaje tych spustów nad halo przecież to jest średniak jak chu.j . Przeszedłem odst takie 8 , reach męczę się z 8 misją żeby nie usnąć . Multi jest ciekawe ale i tak wolę pograć w girsy 3 . Co w tej serii jest takiego super że się tyle ludzi nad tym brandzluje ? Gears of war 3 niszczy ta po pierdółkę .

Opublikowano

serio nie czaje tych spustów nad halo przecież to jest średniak jak chu.j . Przeszedłem odst takie 8 , reach męczę się z 8 misją żeby nie usnąć . Multi jest ciekawe ale i tak wolę pograć w girsy 3 . Co w tej serii jest takiego super że się tyle ludzi nad tym brandzluje ? Gears of war 3 niszczy ta po pierdółkę .

to tak jak byś się pytał kogoś czemu mu się podoba Star Wars ...

prostę jeden chwyta klimat drugi nie, dla mnie fabularnie to jeden z lepszych FPS a ogrom uniwersum daje twórcom praktycznie nieograniczone mozliwości

co do multi, proste, szybkie, skilowe, + kupa funu w nietypowych trybach

jedna gra która jest w stanie zaspokoić praktycznie każda potrzebę gracza...

Opublikowano

No ale co cie obchodzi hype na Halo skoro w (pipi)e masz Halo?

Non stop piszesz o Halo, przegladasz fora poswiecone Halo.

Mowisz ze ta gra dla ciebie moglaby nie istniec a jednoczesnie...

tumblr_ma2lsfpiTs1r5jtugo1_500.gif

257866_o.gif

Edytowane przez Magik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.