Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

...a jesli nigdy nie mialem Xboxa...?

1232550297_Dramatic%20chipmunk.gif

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Szprotawa proszona jest o ograniczenie liczby wypowiedzi w tym temacie.

Dejw co z tobą :( po smierci stony z kim Sonyboty beda sie kłócić na poziomie.

Opublikowano

Jak twierdzi jeden informator, który posiada podobno sprawdzone informacje (tia) z forum Beyond3D, podstawowa specyfikacja konsoli będzie wyglądała następująco:

Procesor: AMD CPU 4-ro rdzeniowy x86

Karta graficzna: AMD GPU 1150 SPU, 1.8 teraflopów, taktowana 800 mHz

Pamięć RAM: 2GB (raczej nie ma szans na 4GB)

Oczywiście są to wstępne specyfikacje, ale informator donosi, że najpewniejsze na ten moment. Trzeba przyznać, że pokrywają się z innymi plotkami, ale ile w tym prawdy, dowiemy się dopiero gdy Sony oficjalnie pokaże nam PS4.

http://www.ps3site.pl/kolejna-garsc-informacji-na-temat-specyfikacji-playstation-4/115174

Opublikowano

"To mi bardziej wygląda na specyfikację nadchodzącego x-klocka, czyli tanio i bez sensacji"

Opublikowano

pomysł chociaż lekko odgrzewany (patrz: asus transformer) to i całkiem fajny, kafelki całkiem sympatycznie się prezentują, bebechy toto (są dwie wersje: z tegrą/windows RT/ i intelem/win 8 pro/) ma fajniutkie; ważne żeby z ceną nie przesadzili, a klienci się znajdą.

Zakładam z miejsca wsparcie dla wszelakich kontrolerów do gier :)

zainteresowanych odsyłam na engadget

Opublikowano

No ciekawe jak się będzie prezentować ta edycja. Pewnie tak jak zwykle pójdą na łatwiznę i tylko wyższa rozdziałka i AA. Mam Okami na PS2 i nie wiem czy skusiłbym się na taką reedycję, jakby naprawdę ją do porządku odświeżyli to pewnie tak. No ale mój kumpel na pewno to kupi więc, z pewnością i tak zagram :D

Opublikowano

Nic tam nie dławiło.

Akurat w przypadku tej konkretnie gry HD nie jest potrzebne.

Na większych przestrzeniach typu Shinsu Field, czy Ryoshima Coast animacja czasem się dławiła. Był też pop-up, choć w przypadku tej stylowej oprawy to akurat nie przeszkadzało.

Mam nadzieję, że w końcu ktoś to kupi i Capcom wyłoży kiedyś kasę na kolejną część. Okamiden było ok, ale w przypadku tej gry oprawa ma duże znaczenie.

Opublikowano
Disclaimer: Everything isn't final, but the general range of these system are more or less set in stone.

Durango:

AMD CPU, 6-8 cores

Ram 3-4 GB

AMD GPU

Total processing power 1-1.2 teraflops

Note: I've heard of 8GB ram from reliable people on this form, but a certain, well respected, insider on B3D is certain that 3-4 and 1 teraflops is near final. His information is the most up to date that I've got.

Unreal 4 needing 1 TP is pretty indicative.

It seems that the IGN's 6x more than 360 article isn't that far off, but it's more like 4x 360.

Orbis:

AMD CPU 4 cores x-86

AMD GPU 1150 SPU, 1.8 teraflops, 800 mhz

2GB GDDR5 (unlikely this will be bumped to 4GB)

Opublikowano

może wklejcie to co jest na gafie i po problemie ...

Opublikowano

nie mało coś tych teraflops i tu i tu?

Opublikowano

Ciężko ocenić. Tutaj nikt nie podaje tego jako pewnika, tylko jakieś tam informacje które udało się uzyskać na ten moment. To zwykłe wróżenie z fusów i dopóki żadna z firm nie pokaże specyfikacji, można tylko gdybać.

Opublikowano

no ja się śerdnio na tym znam ... ale jaki to progres jak PS3 ma niby teoretyczną wydolność układu 2 a w specyfikacji next gena jest ze będzie 1,8...

Opublikowano

Tylko, że PS3 ma mocny Raw Power, który nijak nie przeklada się na gry. Jeśli chodzi o tworzenie superkomputerów do obliczeń, to jasne, ale gry? Nie tędy droga.

Opublikowano

... to nie rozumiem po co sie gracze pocierali tymi 2 teraflopami ;)

Opublikowano

pomysł chociaż lekko odgrzewany (patrz: asus transformer) to i całkiem fajny, kafelki całkiem sympatycznie się prezentują, bebechy toto (są dwie wersje: z tegrą/windows RT/ i intelem/win 8 pro/) ma fajniutkie; ważne żeby z ceną nie przesadzili, a klienci się znajdą.

Lubie ms ale momentami zastanawiam sie czy ktos w tej firmie mysli. Daja windows 8 mobile. Na windows mobile niema wsparcia applikacjami w 0,000000001% takim jak na Ios i Androidzie i oni mysla ze to sie sprzeda. najpierw musza zmusic firmy do robienia appkow na ich system a pozniej dawac tablet

Opublikowano

Jezeli nie przesadza z cena i bateria bedzie dobra to Surface w wersji Pro moze byc strzalem w dziesiatke, Fajnie bylo patrzec jak podczas konferencji wszyscy na NeoGafie mowili "meh, kolejny tablet", a po jej zakonczeniu jednoglosnie "shut up and take my money".

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Lubie ms ale momentami zastanawiam sie czy ktos w tej firmie mysli. Daja windows 8 mobile. Na windows mobile niema wsparcia applikacjami w 0,000000001% takim jak na Ios i Androidzie i oni mysla ze to sie sprzeda. najpierw musza zmusic firmy do robienia appkow na ich system a pozniej dawac tablet

ja popieram zaqa - jak będzie nawet za 400 dolarów PRO ale nie będzie apków które pozwolą rozwinąć sprzętowi skrzydła o padnie na łeb tak samo inne systemy które próbowałem (łacznie z nokiowym). niestety nie tędzy pobuja się apple, nie sprzętem, nie specką, nie ceną.

Opublikowano

chwila, chwila, ale jedna z wersji będzie śmigać ma Win 8 Pro, czyli systemie (wyrażę się) ogólnym, nie sądzę więc by były jakiekolwiek problemy z aplikacjami, bo powinny pójść te znane ze starych łindołsów. Co do RT nie wypowiem się, bo nic nie wiem :(

I właściwie to nie tablet, a nowe wersja MIDa

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

to by oznaczało jeszcze ch.ujowszą drogę bo brak aplikacji dedykowanych ścisłe pod tablet (brak perełek typu Flipboard i innych)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.