Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Smart Glass i Internet Explorer

Featured Replies

Opublikowano

Ja korzystam jak akurat mam konsolę włączoną albo wieczorem jak już w wyrze leżę i sobie przed snem ostatni raz rzucam okiem na ulubione strony.

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 6,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dla zainteresowanych link do zapisów na beta testy: https://login.live.c...osoft$microsoft 5 minut roboty i dostałem kod

• ustaw ENG jako język w dashu

• Moja konsola tez nie ma wbudowanego WiFi i SmartGlass dziala, komorka bezposrednio nie laczy sie z konsola.   Smartglass -> internet -> konsola. Cos jak zdalny pulpit.

Opublikowano

Najważniejszym dla mnie patentem wprowadzonym w dashu jest możliwość przypięcia sobie do strony głównej różnych zakładek i najczęściej odwiedzanych menusów, przez co w prosty sposób mam dostęp do wszystkiego co mi potrzebne na pierwszym ekranie dasha. Proste, a genialne.

Opublikowano

To do tego są przypięcia? XD Będę musiał sprawdzić :P

Opublikowano

To do tego są przypięcia? XD Będę musiał sprawdzić :P

Pewnie :) Wrzucasz sobie jakąś zakładkę z IE czy któreś z menusów w dashu i masz je w jednym miejscu.

Opublikowano

no to przyjemnie, zerzneli z WP :] jak człowiek korzysta z kilku funkcji to juz nie będzie musiał przewijać kilku ekranow

Sent from my Lumia 800 using Board Express

Opublikowano

przeglądając dzisiaj windows store znalazłem coś takiego:

4GPhn.png

całkiem przyjemnie to działa, obsługa konsoli, marketplace z poziomu windowsa. Na tabletach/smartfonach faktycznie może dawać rade ;)

Opublikowano

Ten cały panel z betą został dzisiaj dodany do dasha czy on tam był od samego początku? XD

Opublikowano

po ostatnim updacie ktory byl pare dni temu :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to bedzie z tym Smart Glass ?

Mam konsole w wersji klasycznej i nie ma ona wbudowanego WiFi, wiec nie bardzo wiem jak ma dzialac polaczenie konsoli i smartfonem.

Chyba, ze beda komunikowac sie przez jeden wspolny router, do ktorego podlacza sie konsole (kablem) i smartfona (wiFi).

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Moja konsola tez nie ma wbudowanego WiFi i SmartGlass dziala, komorka bezposrednio nie laczy sie z konsola.

Smartglass -> internet -> konsola. Cos jak zdalny pulpit.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko - mam Tablet Pentagrama Tab 8.0 [p5332], jednak nie mogę zainstalować na nim SmartGlass - przy próbie pobrania wyskakuje mi komunikat o tym, że moje urządenie nie jest kompatybilne. Czego nie ma ten tablet co wymaga ta aplikacja? Nie ukrywam, że bardzo mnie to zmartwiło :(

Opublikowano

Dzięki za pomoc - udało się zainstalować ale niestety dalej mam komunikat, że tablet nie jest kompatybilny z aplikacją. Pozostaje czekać na nowszą wersję ew. zmienić tablet w przyszłości :P