Luk248 104 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Mam ogromny problem. Zaczynam już 3 raz singla i kiedy wychodzę z gry a następnie chce kontynuować to zaczynam od początku całą kampanię. Nie ma sejwa. Mam wszystko aktualizowane na bierzaco. Jest to powszechny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Tak, problem z sejwami jest powszechny. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Tak, problem z sejwami jest powszechny. Nie uświadczyłem ale rzeczywiście problem istnieje, choć miał być naprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jest jakaś data tego patchu we wrześniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pewnie kilka dni przed premiera dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Zaq wg wszystkich znaków na niebie Ostatnie DLC może pojawić się dopiero pod koniec roku, bo już było mówione że wrześniowy patch nie jest ostatnim i pojawi się najprawdopodobniej jeszcze jeden w późniejszym terminie. Patch wrześniowy sądzę że pojawi się w połowie lub pod koniec września. Battlefact: The code name for Battlefield 4 was "Warsaw" Edytowane 1 Września 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jutro ma wyjsc patch, i basta! Co to za ten codename "Warsaw"? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Taka ciekawostka jak zabierali się za grę to BF4 we wcześniej fazie projektu nazywał się WARSAW Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Wow czyli co we wrześniu juz kolejne dlc?... Chyba nie jestem na czasie wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Taka ciekawostka jak zabierali się za grę to BF4 we wcześniej fazie projektu nazywał się WARSAW Żeby nikt się przypadkiem nie domyślił, że będą robić BF4 :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dlatego był tak dziurawy z poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie rozumiem tych idotow z DICE. Zamiast dac patch'a przed premiera Destiny, to ja nie wiem na co oni czekaja. Wielu graczy wraz z ta gra odplynie w odlegle czeluscie galaktyki zapomianajac o czyms takim jak BF4. Ten "cudowny" pacz, bylby swietnym srodlkiem perwencyjnym, ktory zredukowalby ten nadchodzacy duzymi krokami masowy exodus. Kompletnie nie kumam strategii Dice. Czekaja az sie swerwery wyludnia!?... No fakt, wtedy zmniejsza sie koszta ich utrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Wydaje mi się że Ci którzy mają kupić Destiny i odpłynąć w czeluściach galaktyki, to i tak na jakiś czas odpłynie. Pacz by tego raczej nie zmienił. Obie gierki łączy tylko to, że są FPS'ami, wątpię żeby jakoś szczególnie ze sobą konkurowały. Dla BF4 w swoim gatunku dalej nie ma i nie będzie konkurencji. Edytowane 2 Września 2014 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jakby kogoś interesowało to na premierę w Tesco będzie Destiny za 195 zł więc chyba warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nie rozumiem tych idotow z DICE. Zamiast dac patch'a przed premiera Destiny, to ja nie wiem na co oni czekaja. Wielu graczy wraz z ta gra odplynie w odlegle czeluscie galaktyki zapomianajac o czyms takim jak BF4. Ten "cudowny" pacz, bylby swietnym srodlkiem perwencyjnym, ktory zredukowalby ten nadchodzacy duzymi krokami masowy exodus. Kompletnie nie kumam strategii Dice. Czekaja az sie swerwery wyludnia!?... No fakt, wtedy zmniejsza sie koszta ich utrzymania. Wielu graczy nawet nie wie o tym paczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Piękne. Gość na pierwszym zasłużenie. W cholere czasu musiał poświęcić na treningi chyba. Za to akcja w metrze pokazuje dobitnie jak debilnym pomysłem było wciśnięcie max zawodników do tej lokacji. W trójce to miejsce na schodach między "Charlie" i "Bravo" było i jest najczęściej obleganym miejscem w dowolnym trybie. Dobry gracz był wstanie oflankować przeciwników i skasować ludzi nim ktokolwiek zdążył się obrócić. W 4 nawet nooby mogą wbić na pałę i pewno ubiliby kilku przeciwników nim zaliczyliby zgon. Ta lokacja nigdy nie była projektowana pod taką ilość graczy. Oczywiście teoretyzuję bo w czwórkę jeszcze nie grałem ale z filmików, które oglądałem tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Takie akcje to tylko na PC, klawa i myszka to nie to samo co paździor Mnie takie akcje nie rajcują zbytnio . Edytowane 3 Września 2014 przez Darude 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ładnie koleś tym czołgiem wymiata, też chciałbym być tak celny z działa i ze zwykłego RPG. Na razie mam satysfakcje z ubicia helikoptera. Na Metro nie rozumiem czemu ci gracze nie reagują, naprawdę nikt nie zauważył co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 ten MG4 ma chyba tlumik zalozony. Cytuj Odnośnik do komentarza
duzyBYK 14 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Siema ludzie, dawno mnie nie było na tym forum. Ostatnio udzielałem się w tematach o BF3 Jeżeli interesuje kogoś granie klanowe ale także dobre akcje publikowe z BFa to zapraszam tutaj: https://www.facebook.com/pages/THE-MOST-DANGEROUS/108083662582468 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ponieważ zapomniałem wczoraj Was poinformować robię to teraz Patch nie jest jeszcze certyfikowany, ale dostaniemy go w późnej połowie września (mid-late Sep) Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jest TOP 5 od Kromki. Przy JackFragu wymięka. Niestety żaden z nas się nie załapał Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Psn padł? Edytowane 4 Września 2014 przez Styku Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jest TOP 5 od Kromki. Przy JackFragu wymięka. Niestety żaden z nas się nie załapał Niektore fajne akcje, ale rzygac mi sie juz chce backrag'em, ktory dosc notorycznie uprawiany jest na PC. Tam chyba niepelnosprawni graja. Poza tym akcje snajperskie only PC. Powinni zrobic top 5 dla "blacharzy oraz konsolowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi