Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

http://www.sharebeast.com/frcag91z80a0

Paczka z utworami, które były samplowane na GKMC.

• Odpowiedzi 449
  • Wyświetleń 190,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobra płyta skatowana kilkanaście razy więc mogę coś więcej skrobnąć. Płyta zaje.bista, ameryczka top 1 na pewno i wraz z Frankiem Oceanem i Biszem to w tym roku najlepsze rzeczy. Muzycznie jednak mogłobyć troszke lepiej, bitowo mi sie Section.80 bardziej podobało, chociaż co np. Just Blaze rzucił w Compton to sztos jak smok. Lirycznie tak mi sie wydaje lepiej niż poprzednio, jeszcze nie rozkmniałem płyty z Rap Geniusem, mówie to co na pierwszy rzut ucha(?) przyszło. No i sam też nie wiem jak można jeszcze zrobić progres wydając section.80, myślałem, że się nie dało a jednak. Dużo więcej tych smaczków w nawijce, modulowania głosu, wkładania emocji we flow. Bajka.

Najlepsze jointy to rzecz jasna single - Swimming Pool, The Re(pipi)e. Compton jest mocarne, Backstreet Freestyle, Bitch Don't Kill My Vibe. Generalnie nie ma raczej słabego kawałka, są po prostu takie które mi sie mnie i bardziej podobają.

9-/10 tak sądze będzie git

To lepiej wejdź na rapgeniusa;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak. i ze wszystkimi bonusami poproszę.

Opublikowano

haha to już special request ;) Ale zobaczymy co da się zrobić, jutro upnę. Kto chce to niech daje znać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchacie jeszcze? Bo ja non stop.

Opublikowano

nie. przeżarło się. czekamy na maddgibbsa (czy jaktotam się zwie).

Opublikowano

słucham, fajowe. na dniach zamawiam oryginała.

Opublikowano

byłem z ziomkiem w empiku po to, ale nie było w dziale "pop".

Opublikowano

na lastefemie nabite 353 odsłuchy. starczy czy jeszcze jechać z tematem?

Opublikowano

Słuchacie jeszcze? Bo ja non stop.

Wyj,ebałem z sandiska po jednym przesłuchaniu bo zawalało miejsce

Opublikowano

kilka razy przesluchalem plyte, ale na lascie zero odsluchan

teraz kękę mecze

RAP TO NIE INTERNET JUZ PERYFRAZUJAC KLASYKA

Opublikowano

Przesłuchało mi się. Jak zakupię radio i audio do auta to Kendrick wróci.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ba

Opublikowano

posłuchaj sobie mikstejpów wcześniejszych to powinny ci bardziej przypasować nawet. odkopujesz temat o black hippie co zakładałem i tam jest lead single, który jest przekotem, rapem takim "świadomym", "społecznie zaangażowanym".

Opublikowano

no cóż naprawdę dwa bardzo dobre albumy asap i kendrick jestem na razie uzależniony od maad city chyba trochę ze względu na głód mc eiht. Dla słuchających ze zrozumieniem sporo odniesien do Paca u kendricka, a rocky w goldie zrobiony na odb z teledysku brooklyn zoo dobrze że czerpią z najlepszych ;)

Opublikowano

jest takie powiedzenie - ''tylko krowa nie zmienia zdania''.

Jak podoba ci się GKMC to koniecznie sprawdź poprzednie mixtapy kędrika, overly dedicated i section.80 (który osobiście stawiam jednak nieco wyżej niż kozackie GKMC).