Opublikowano 25 października 201212 l http://www.sharebeast.com/frcag91z80a0 Paczka z utworami, które były samplowane na GKMC.
Opublikowano 26 października 201212 l Dobra płyta skatowana kilkanaście razy więc mogę coś więcej skrobnąć. Płyta zaje.bista, ameryczka top 1 na pewno i wraz z Frankiem Oceanem i Biszem to w tym roku najlepsze rzeczy. Muzycznie jednak mogłobyć troszke lepiej, bitowo mi sie Section.80 bardziej podobało, chociaż co np. Just Blaze rzucił w Compton to sztos jak smok. Lirycznie tak mi sie wydaje lepiej niż poprzednio, jeszcze nie rozkmniałem płyty z Rap Geniusem, mówie to co na pierwszy rzut ucha(?) przyszło. No i sam też nie wiem jak można jeszcze zrobić progres wydając section.80, myślałem, że się nie dało a jednak. Dużo więcej tych smaczków w nawijce, modulowania głosu, wkładania emocji we flow. Bajka. Najlepsze jointy to rzecz jasna single - Swimming Pool, The Re(pipi)e. Compton jest mocarne, Backstreet Freestyle, Bitch Don't Kill My Vibe. Generalnie nie ma raczej słabego kawałka, są po prostu takie które mi sie mnie i bardziej podobają. 9-/10 tak sądze będzie git To lepiej wejdź na rapgeniusa;/
Opublikowano 26 października 201212 l o ja pier.dole za(pipi)ałem sie literkami, bo z głowy pisałem. Straszne (pipi)a
Opublikowano 4 listopada 201212 l haha to już special request Ale zobaczymy co da się zrobić, jutro upnę. Kto chce to niech daje znać
Opublikowano 26 listopada 201212 l nie. przeżarło się. czekamy na maddgibbsa (czy jaktotam się zwie).
Opublikowano 27 listopada 201212 l ja katowałem ostro, ostatnio odpuściłem trochę, ale na bank będzie jeszcze mocno katowane
Opublikowano 27 listopada 201212 l na lastefemie nabite 353 odsłuchy. starczy czy jeszcze jechać z tematem?
Opublikowano 27 listopada 201212 l ja z jakieś 200 pyknąłem. Na razie starczy Kendricka i w ogóle rapu, ale wiadomo że wrócę.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Słuchacie jeszcze? Bo ja non stop. Wyj,ebałem z sandiska po jednym przesłuchaniu bo zawalało miejsce
Opublikowano 27 listopada 201212 l kilka razy przesluchalem plyte, ale na lascie zero odsluchan teraz kękę mecze RAP TO NIE INTERNET JUZ PERYFRAZUJAC KLASYKA
Opublikowano 27 listopada 201212 l Przesłuchało mi się. Jak zakupię radio i audio do auta to Kendrick wróci.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l posłuchaj sobie mikstejpów wcześniejszych to powinny ci bardziej przypasować nawet. odkopujesz temat o black hippie co zakładałem i tam jest lead single, który jest przekotem, rapem takim "świadomym", "społecznie zaangażowanym".
Opublikowano 22 grudnia 201212 l no cóż naprawdę dwa bardzo dobre albumy asap i kendrick jestem na razie uzależniony od maad city chyba trochę ze względu na głód mc eiht. Dla słuchających ze zrozumieniem sporo odniesien do Paca u kendricka, a rocky w goldie zrobiony na odb z teledysku brooklyn zoo dobrze że czerpią z najlepszych
Opublikowano 22 grudnia 201212 l jest takie powiedzenie - ''tylko krowa nie zmienia zdania''. Jak podoba ci się GKMC to koniecznie sprawdź poprzednie mixtapy kędrika, overly dedicated i section.80 (który osobiście stawiam jednak nieco wyżej niż kozackie GKMC).