Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone: Mercenary

Featured Replies

Opublikowano

nowe mapki obadane - twórcy wybrali ich wersje z K2 i na ekranie vity prezentuja sie niemal tak samo jak w tamtej grze. Przy okazji zagrałem jeden z lepszych meczy w deatchmatchu w K;M odkąd pamiętam...no może były lepsze ale ten był mega klimatyczny....po 2min rozgrywki wywaliło wszystkich i zostałęm tylko ja plus dwóch kolesi którzy sadzac po nickach albo byli bracmi albo grali razem w jakims klaniku. Ewidetnie przez impreze sie komunikowali ze soba i zaczeli polowanie na mnie. Czajana jak w jakims mgs sie zrobila, nie pamitam kiedy gralem tak skoncetrowany...pocislem ich rowno i pokazalem miejsce w szeregu :)

• Odpowiedzi 539
  • Wyświetleń 77,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie- jest tylko PL.

• Okej, teraz i tak tyle gierek do ogrania że nie wyrobię się chyba do wieśka w lutym. 

• Ja rozumiem nie grac w multi i skupiac sie na grach oferujacych bogate singlowe doswiadczenia   Ale zagrywanie sie offline w Mario Kart to

Opublikowano

chetnie pogram online:) id: perezPL - gram zazwyczaj w pracy:)

Opublikowano

nie umiem sie nadziwic do teraz, pol roku po premierze jak ta gierka wyglada:

x0sxwlp.jpg

nbApI6u.jpg

2iktqo7.jpg

10z447b.jpg

mww4yu.jpg

dpbcq8.jpg

a najlepsze jest to ze te shoty z konsoli sa beznadziejne i na ekranie vity wyglada to kilkukrotnie lepiej i ostrzej 

Opublikowano

Nie, nudny w ch.uj. Ja kupiłem bo chciałem zobaczyć na własne oczy czy faktycznie tak wyglada, nie zrozum mnie źle jak znajdziesz za 50 dyszek i nie oczekujesz cudu po singlu to być może ci sie spodoba

Opublikowano

Warto brać dla singla?

singiel taki jak w kazdym killzone'ie czyli bez szalu. Przechodzisz i zapominasz - choc sa kontrakty i dosc duze replayality to jak nie celujesz w platyne to watpie ze wrocisz do niego. No i mozna go skonczyc bez problemu w 4-5h. Gra tylko i wylacznie dla multi, ktore jest kapitalne i jako banchmark co mozna wyciagnac z tej konsolki.

Zreszta zobacz sobie srednia na metarctic - ponizej 80% bo recenzenci glownie testowali singla bo multi wtedy nie dzialalo, ocena wg mnie jak najbardziej sprawiedliwa. Ocena uzytkonikow to juz ponad 90% - oni juz ograli ten tytul z multi

Opublikowano

Też mam problem z niektórymi trofeami w multi, mi.n 10xkill, oraz podniesienie się po demeagu, czy jakios tak. 
Jak ma ktoś ochotę pograć i pomóc w trofeach to walcie: DaNtE_PL. 
Napiszcie w wiadomości że z forum i killzone najemnik.

Opublikowano

Odezwe sie w weekend - ale chyba jeszcze min. 2 bedzie potrzeba?

Id:lukaszek7777

Edytowane przez LOKI7777

Opublikowano

napisali na oficjalnym forum ze celuja w kwiecien 

Opublikowano

i jak tam wiadomo kiedy te boty?:P

Edytowane przez pawel188

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

LOL będzie mozna jednak zbierac trofea z botami. Patch dostepny od jutra (albo dzis bo w linku pisze dziś a w tytule artykułu, że jutro):

http://blog.eu.playstation.com/2014/04/15/killzone-mercenary-botzone-launches-ps-vita-today/

PS: nie będzie za darmo:

"The title update will be available for download from tomorrow. The “Botzone Soldier Training Pack” will be available for purchase from PlayStation Store on the same day (priced €2.49), and will be required in order to unlock the in-game Botzone menu."

Opublikowano

ojj szkoda, pewnie z multi online uciekna nobki, ktorzy lamili ale grali byle nabic trofea

do mnie to dalej jedno z najlepszych multi w jakie gralem w fps od baaaaardzo dawna - kapitalnie spasowala mi ta mechanika starc 4vs4 i do tego mapki sa po prostu swietne, kocham multi tej gry po prostu

Opublikowano

10zł to nie majatek, ja nawet nie rozwazam kupna bo nie lubie gry z botami. Mimo wszystko mozliwosc nabijania trofeow w tym trybie uwazam za zla decyzje - ucieknie jakis procent graczy w online, ktorzy grali tylko po to by miec platyne

Opublikowano

10zł to nie majatek, ja nawet nie rozwazam kupna bo nie lubie gry z botami. Mimo wszystko mozliwosc nabijania trofeow w tym trybie uwazam za zla decyzje - ucieknie jakis procent graczy w online, ktorzy grali tylko po to by miec platyne

Czy ja wiem... na pewno troche liczba ludzi spadnie ale Ci co grali dla pucharków i tak po forach szukali ustawek. Z botami mozna pograc na szybko jak sie jest daleko od neta (a Vita to w sumie przenośny sprzęt więc nie zawsze człowiek ma wi-fi w okolicy). Kto bedzie chciał grac online to zagra. Kto walczy o trofea to i tak nie ma z niego pożytku na sieci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja od czasu zakupu ffx/x-2 i football managera nie odpalalem multi w killzone, od paru tygodni sie przymierzam i przymierzam ale jakos slabo mi idzie, szal troche upadl, swego czasu dosc sporo ludzi z forumka gralo po sieci w ten tytul, teraz juz gorzej - przynajmniej patrzac na moja friendliste

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

gra ktos na forumku w to jeszcze? odpalilem po dluzszej przerwie dwa mecze i dalej gra rzadzi i dzieli :)

Opublikowano

ja gram ja gram:) wieczorami jak w pracy siedze jak cos pisac i dodawac:)