Skocz do zawartości

Beka z rapsów, raperów, ich fanów pozerów

Featured Replies

Opublikowano

Kiedy w komentarzach pod wpisami na Fb zaczęły się pojawiać docinki na temat długopisów:

CHADAW2_thumb_medium610_285.jpg

• Odpowiedzi 886
  • Wyświetleń 240,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jarek, znaczy Sidney Polak to cwaniak i oszust     w dodatku nadużywa alkoholu przez co jest bardzo agresywny i ma problemy z pamięcią.     Mam nadzieje, że to ostatni raz kiedy miałem (nie) prz

• http://youtubedoubler.com/?video1=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuBJrtEQAAoc&start1=0&video2=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D86KdyrPp720&start2=3&authorName=snoo

• Polski rap jest smieszny, dlatego. Jak by mnie nie smieszyl, to dawno bym go kazal zlikwidowac. Fajne sa te podskakujace pajace w za duzych ciuchach, co gadaja tak szybko. Zauwazcie taki smaczek, jak

Opublikowano

musk rozyebany.

edit: diox juz jest slynny z fail beefow, jak mu tet podyebal podklad na wlasny diss i nagral na to "stepy akermanskie". to moznaby bylo przybic w ten temat. ;)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

nie ten temat ;<

toczcie dalej bekę.

rozi jak się nie podoba to nie czytaj

Edytowane przez estel

Opublikowano

klasyk

hahahaha zal :)

no i za(pipi)ista parodia

Opublikowano

CHU.JOZO JE.BANY

suweren albański na propsie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Idiota, jak i wszyscy ci, którzy propsują jego i jego "muzykę", przyczyniając się do tego, że takie ścierwo ma szansę być utożsamiane z polskim rapem.

Edytowane przez Vesper

Opublikowano

Z tego samego powodu, dla którego Albanii napisał przez jedno "i"

Opublikowano

Idiota, jak i wszyscy ci, którzy propsują jego i jego "muzykę", przyczyniając się do tego, że takie ścierwo ma szansę być utożsamiane z polskim rapem.

Nigdy go nie lubiłem, ale w tym wypadku propsy dla Popka za dystans i kręcenie beki z siebie i marnych napinaczy. Pięknie kręci prowo.

Opublikowano

co do ERDO

Opublikowano

popek się obraził na fejsbunia i zagroził, że nie wróci dopóki nie będzie 20,000 fanów więc do roboty zaganiajcie znajomków co walka z chu.jozami mogła być kontynuowana.

Opublikowano

Pezet i jego nowy teledysk który lansuję na fejsie jak ja nienawidzę tej ku.rwy

Opublikowano

GURAL ROBI DREWNO, PEZIO ROBI TEKNO

Opublikowano

Ja pier.dole. Ktoś powinien nagrać na niego jakiegoś dissa to przynajmniej moglibyśmy mieć ciekawy beef, bo z tego gówna to więcej nie będzie.

Opublikowano

jeszcze mnie zablokował na fejsie jak napisałem że fajna reklama reebokow , rozumiem jakbym go wyzywał od kur.wy jak inni ale za takie coś blokada . Miejski sałnd warszawiak zaje.bany