Opublikowano 13 sierpnia 201311 l spodziewałem sie slabego filmu i taki dostałem, czyli Arnie jak zawsze mnie nie zawiodł, tym razem nie jest w ciąży.
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Autor milan, obejrzyj escape plan. wybitne kino. sa obaj wiec nie ma sie co spinac.
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Autor co ci sie nie podobalo? kiedys mnie lubiles ;( Edytowane 27 stycznia 201411 l przez Ölschmitz
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Milan nie wie co mówi, mimo wszystko Arnold > Sylvester, piątka olszmic.
Opublikowano 27 stycznia 201411 l już pomijajc że się nie znam, Sylvek jako tako jeszcze zyje, ale arnold to powinien sprzedawac kurczaki w skorzecinie
Opublikowano 28 stycznia 201411 l Akurat ten film udowadnia, że jest remis. Milana boli o to dupa, bo koniecznie chciał mieć rację.