Opublikowano 9 grudnia 201311 l Kurczę blaszka przeca moja żona ma Xperie i w zestawie były podobne słuchawki. Sprawdzę to jak wrócę do domu Awaryjnie podłączałem stare słuchawki Sony do TV, ale kabel wisiał mi przez cały pokój i pod słuchawkami miałem ten super-fajny-nowy HS co nie było wygodne.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Gumiś - sprawdzają się doskonale - na PS4 nawet lepiej bo podpinam je tylko przewodem USB... Jakość dźwięku jest świetna ale w BF4 to nie ma żadnego znaczenia bo i tak słyszysz tylko Danielskiego i Łebiego Kupowałem je na brytyjskim Amazonie bodajże bo wychodziło duuużo taniej niż w Polsce...
Opublikowano 9 grudnia 201311 l sprawdze sobie bo nie mam tych sonowek już, a na tym z zestawu długo nie pociagne.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Autor Gumiś, powinny się sprawdzić każde słuchawki z zestawu głośnomówiącego do telefonu z jackiem 3,5 mm i trzema nacięciami, tak jak na zdjęciu. Kurczę blaszka przeca moja żona ma Xperie i w zestawie były podobne słuchawki. Sprawdzę to jak wrócę do domu Awaryjnie podłączałem stare słuchawki Sony do TV, ale kabel wisiał mi przez cały pokój i pod słuchawkami miałem ten super-fajny-nowy HS co nie było wygodne. Ten wiszący kabel przez pokój właśnie zdecydował, żeby poszukać innych rozwiązań, a to okazało się łatwiejsze niż myślałem. Tak jak pisałem, traktuję to jako rozwiązanie tymczasowe, czekam na łatkę do oficjalnego headsetu Sony 7.1. Jak to nie zadziała, u Sony wszystko jest możliwe, to zmieniam słuchawki, bo nie będę grał na kablu na nextgenie. Tylko, że najtańsze działające na PS4 rozwiązanie jakie znalazłem kosztuje 150 funtów: http://www.amazon.co.uk/Turtle-Beach-PX4-Wireless-Headset/dp/B00EI4V3X2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1386142490&sr=8-1&keywords=Turtle+Beach+PX4 Edytowane 9 grudnia 201311 l przez Pryxfus
Opublikowano 9 grudnia 201311 l wlasnie mi przypomnieliscie, ze mialem sluchawki od iphone'a przetestowac- zapomnialem zupelnie. moze dzisiaj...
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Ja chce ogólnie kupić jakiś headset lepszy, jak mi się nic innego nie spodoba to po latce wrócę do HS Sony 7.1
Opublikowano 9 grudnia 201311 l z tego, co sie ostatnio (bardzo pobieznie) rozejrzalem, to ciezko znalezc od nie-sony jakis hs bezprzewodowy. Chyba wszystkie, ktore widzialem, byly na kablu. Edytowane 9 grudnia 201311 l przez tommi
Opublikowano 9 grudnia 201311 l jeśli kabel jest dosyć długi to nie będzie to problemem ale ten sony wcale nie jest drogi więc może przy nim zostanę. Zobaczy się jeszcze.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l jest niedrogi, jakosc dzwieku do multi ok, do tego bezprzewodowy i przede wszystkim mega wygodny, co przy wielogodzinnym graniu nie jest bez znaczenia. Jak dla mnie bomba, nie mam zamiaru go wymieniac na nic innego.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Tommi - miałem go i wszystko co piszesz jest w 100% prawdą - też byłem z niego mega zadowolony. Poczytam trochę i zdecyduje.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Tommi wolę takie rozwiązanie jak przedstawiłem bo niestety i tak mam dziadowskie słuchawki logitecha niby stereo ale to i tak nie to co w Sony 5.1 więc przecierpię. A przynajmniej nie ciągnie mi się kabel przez cały salon, Co do baterii to jeszcze nie zagłębiałem się w temat bo nie miałem czasu, a co do filmiku to proszę o to on
Opublikowano 9 grudnia 201311 l ja nauszniki na szczescie bezprzewodowe mam, wiec problem kabla odpada. serio ktos z was rozwaza grzebanie w padzie i wymiane aku?? ja w sobote przed graniem w 3-metrowy przedluzacz kabla usb zainwestowalem. Juz pierwszej nocy sie sprawdzilo- polecam, naprawde sie przydaje jak brak pradu znienacka przycisnie. Edytowane 9 grudnia 201311 l przez tommi
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Ja taką opcję rozważam bo to XXI wiek a nie podłączać codziennie pada.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Ja też mam przedłużacz do USB i daje radę w nocy, jak żona się nie kręci. W dzień musi niestety nakuwriać salta nad kablami XXI wiek...
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Tia drugi pad i jeszcze do tego ta stacionarna ładowarka, słyszysz Mclusky twój zakup wózka się oddala ale za to nie będziesz musiał ładować tak często pada
Opublikowano 9 grudnia 201311 l ja polecam po prostu dwa pady - na jednym gramy, drugi do ładowania. dlatego wlasnie nie kumam zupelnie, dlaczego sony nie pojdzie po rozum do glowy i nie zrobi jak MS padow na normalne aku AA. W X360 zawsze mialem naladowany drugi komplet aku- jak sie w padzie wyczerpaly, to szybka wymiana i za pare sek. mozna dalej ciorac. Piekna sprawa. Z cross chatem jedna generacje im zajelo, zanim pomysl MS skopiowali- z tym byc moze jeszcze jednej potrzebuja... e: dodam jeszcze, ze do pada w X360 mialem o ile dobrze pamietam aku 2x2700 mAh. Zapominasz przy nich, gdzie odlozyles ladowarke Edytowane 9 grudnia 201311 l przez tommi
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Tia drugi pad i jeszcze do tego ta stacionarna ładowarka, słyszysz Mclusky twój zakup wózka się oddala ale za to nie będziesz musiał ładować tak często pada nie nie, drugi ładuje się po USB w czasie grania. A drugi pad pod granie z żoną w Trine itp.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Autor Przecież pad teraz ładuje się nawet jak konsola jest wyłączona, więc w czym problem?
Opublikowano 9 grudnia 201311 l mi sie ostatnio nie naladowal, nie wiem czemu. Podpiety byl przez przedluzacz- nie wiem, czy to moze miec jakis wplyw.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Przecież pad teraz ładuje się nawet jak konsola jest wyłączona, więc w czym problem? w sensie "w czuwaniu", nie wyłączona całkiem
Opublikowano 9 grudnia 201311 l zaraz, zaraz - on się ląduje ale w trybie czuwania, a nie jak konsola jest całkowicie wyłączona - chyba że się mylę?
Opublikowano 9 grudnia 201311 l spier.dolili impreze te lachy z sony. nie moge zalaczyc czata. ja sie pytam skosnookie piz.dy jak grac? no jak grac?!