Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Carolek sam czekam na filmy od ekipy. fotek brak:)

A niech to bunkier zakwacze.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 495,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Wrzuciłem ten trik bo wiem, że się kiedyś jarałeś a ten jest po prostu przekozacki. Nieraz mam ochotę kupić deskę i pośmigać jak patrze co Ci wariaci wyprawiają.

Opublikowano

Dla mnie nr 1 to zawsze był Rodney Mullen. Uwielbiam jego darkslide, casper i wszystko co robił na flacie. Jak kupisz dechę to nagraj coś, pośmiejemy się wszyscy ;)

Tutaj próbka jazdy Rodneya.

tumblr_mrt7zzr3X01ra8k1go1_400.gif

tumblr_mkpdicraXf1rz55zko1_400.gif

rodney-mullen-o.gif

Opublikowano

Kluska aleś mi teraz zaimponował tym Mullenem. Ja myślałem, że ty tylko szampan i kawior.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jesz gile?

Opublikowano

Jako, że dawno z Wami nie gadałem a jestem pod wpływem i zrobiłem się na sentymentalne wspominki to chciałem napisać tylko jedno: "skampiłem się w bojówki". JA PIER...co to był za tekst :)))))))

Opublikowano

To powiedział Pan Dojapy.

Opublikowano

aż mu zasobniki zalało... Byli też latający jogini i Dejwid Clooney hehehe

Echhh wspomnień czar :P

Po domowych nalewkach jest zawsze wesoło :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aaaaa....dzie byłeś dziadu jak Cie nie bylo?

Opublikowano

aaaa, w pizdu spraw na glowie mialem (nadal jeszcze mam) ostatnio: zmienilismy auto, w Pl problemy z mieszkaniem, w robocie zapjerdol i stres z jednym projektem, ktory przeciaga sie juz o ponad 2 lata, a do tego jeszcze przyczailem, ze na BBC Knowledge puszczaja Top Geara- zaczalem ogladac i wciagnelo mnie jak swieze bagno ;) Puszczaja tego po kilka odc. dziennie- czego nie moge obejrzec, to nagrywam i ogladam wieczorami w wolnych chwilach :) Jeszcze 2 odc. sezonu 21, 2 z sezonu 6 i bede praktycznie na biezaco ;) Do tego junior coraz bardziej mobilny, wiec trzeba za nim ganiac nieustannie :)

Mysle, ze za pare(nascie) dni wroce na pole bitwy. Ostatnio mi cisnienie rosnie znowu poteznie, wiec dlugo juz pewnie nie wytrzymam (choc mysle jeszcze od szybkim skonczeniu zalegajacych na dysku gier- Contrast sie chyba jedna nazywala i drugi ten horror- zanim znowu na dobre wsiakne w BF, bo jak to sie stanie to dupa blada). Brakuje mi juz wspolnego strzelania- ponapierdzielalbym chetnie troche druzynowo.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

To ja ci pomoge to Tommi wrocic do battlefield'a. Musisz po prostu ustalic pewne priorytety. Ponizej filmik instruktazowy.  :teehee:

Opublikowano

no, kontko doladowane, PS+ kupione, wiec odpalam konsole zeby posciagac zawczasu wszystko co potrzebne do pozniejszego grania: najpierw system konsoli wersja 2.0, potem odpalam BF-a i tu zaskoczenie- ani jednego patcha do pobrania :) Myslalem, ze nie bylo mnie wieki, ale chyba jednak nie az tak dlugo :) W ogole w miedzyczasie przyspieszyli mi neta z 50 do 100 Mb/s. Moze nie bedzie juz problemu z wbiciem do upatrzonego pojazdu.

do zobaczenia pozniej ;)

Opublikowano

Moze nie bedzie juz problemu z wbiciem do upatrzonego pojazdu.

Będzie. Po zgłoszeniu przez team gotowości nie udało mi się ani razu wskoczyć tam, gdzie chciałem. Przedtem brałem co chciałem :(

Opublikowano

Teraz jest dzuo trudniej o pojazdy Tommi. Dice dodalo opcje,ze przed startem meczu na kazdej stonie musza byc 4 osoby gotowe. Jak kiedys o 2 mecz mialem pojazd ktpr chcialem teraz jak co 10 trafie to jest super.

Opublikowano

Hehehe, juz nie wiem ile razy ogladalem ten filmik z colonelem, koles jest poprostu prze-*uj :D

Opublikowano

Teraz jest dzuo trudniej o pojazdy Tommi. Dice dodalo opcje,ze przed startem meczu na kazdej stonie musza byc 4 osoby gotowe. Jak kiedys o 2 mecz mialem pojazd ktpr chcialem teraz jak co 10 trafie to jest super.

Na dużych mapach gotowość musi zgłosić więcej. Na pewno 8, a wydaje mi się, że czasem widzę 10 albo 12. Najgorsze jest to, że większa część nie kuma o co chodzi i naciska bezmyślnie  :Cross18x18:  bo nie mogą się zrespić :wallbash:

Edytowane przez mclusky

Opublikowano

Na ps3 jest 4 :P Wiesz skoro sporo osob nie potrafi wydawac rozkazow to nic dziwnego,ze nowego systemu spawn ni rozumieja.

Opublikowano

Danielski,planujesz robic coop w cod?